Az organikus konyha
Copenhagen Hospitality College
Kulcs információ
Campus helye
Copenhagen, Dánia
Nyelvek
Angol,
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Megtanulod:
készítsen, készítsen, készítsen és áron organikus ételeket. A résztvevő az alapvető főzési módszereket alkalmazhatja a bio összetevőkre.
A résztvevő organikus összetevőket használhat a közös repertoárban, valamint kreativitást mutat.
A résztvevő az ökológiai elmélet és az alapvető hozzáállás alapján meg tudja fejteni az ökológiai címkézést és előállítani. A résztvevő fel tudja mérni a szerves és a hagyományos alapanyagok közötti különbségeket.
A résztvevők az alapvető organikus hozzáállásnak megfelelően készíthetnek ételeket, beleértve az erőforrás-felhasználást, a hulladékkezelést és az ellátás biztonságát.
A résztvevő a mai ajánlat alapján összeállíthatja a napi menüket.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Sütőszakos bizonyítvány – Előzetes munkavállalás
- Toronto, Kanada
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok