Keystone logo
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Regisztráljon webináriumunkra február 12-én 12:30-kor (CEST).

Tudjon meg többet a CCFS-ről és tanfolyamainkról

Bevezetés

A Cours de Civilisation Française de la Sorbonne (CCFS)1919 óta fogad diákokat a világ minden tájáról, az igazi kezdőktől a francia mint idegen nyelv professzoraiig. A Cours de Civilisation Française de la Sorbonne francia nyelvtanfolyamokat kínál fonetikai és francia civilizációs órákon. Speciális modulokat és (TCF, DELF, DALF) is kínálnak, amelyek megkönnyítik a francia egyetemekre való felvételt. Oktatási központunk a 16-22 rue de Martignac - 75007 Párizs címen található. A Titkárság készséggel várja Önt és válaszol minden kérdésére. Lakhatási támogatást, adminisztratív támogatást, kulturális szolgáltatásokat, könyvtárat, több tantermet, lakótermet és számítógépes labort is kínálunk. Minden tanterem interaktív táblával (IWB) van felszerelve, fonetikai laborjaink pedig a legmodernebb informatikai technológiával rendelkeznek. Az internet-hozzáférést az egész épületre kiterjedő Wi-Fi hálózat biztosítja.

A vizsgaközpont

A Cours de Civilisation Française de la Sorbonne hivatalos vizsgaközponttal is rendelkezik a TCF, DELF és DALF francia nemzeti vizsgák letételéhez. Vizsgaközpontunk két központból áll: a TCF (francia tudásteszt) és a DELF-DALF (Franciatudományi Diploma – Felsőfokú francia nyelvű diploma) központból. Ezek a tesztek a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret (CEFR) által meghatározott általános francia nyelvi szint felmérésére szolgálnak. Mindenkinek szól, aki – szakmai, személyes vagy tanulmányi okokból – egyszerű, megbízható és gyors módon szeretné felmérni és érvényesíteni a francia nyelvtudását.

CCFS Sorbonne [FLE à Paris] (@ccfssorbonne) • Fotók és videók Instagram

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne | Párizs | Facebook

CCFS Sorbonne (@ccfsorbonne) / Twitter

href="https://www.linkedin.com/company/ccfs-sorbonne/

Belépők

Felvételi feltételek: 18 éven felüliek, középfokú (bachelor szintű) végzettséggel kell rendelkezniük.

Vízumkövetelmények

Az Európai Unión kívülről érkező hallgatók, akik 3 hónapnál hosszabb ideig szeretnének tanulni, diákvízumot igényelhetnek a Sorbonne-i francia civilizációs kurzusokra való regisztrációval.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Politikai menekültstátusszal vagy státusszal rendelkező diákokEurópai átmeneti védelem, felveheti velünk a kapcsolatot és kérhet részleges támogatást

Tanulói beszámolók

Helyszínek

  • Paris

    16-22, rue de Martignac, 75007, Paris

Kérdések