Keystone logo
Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Bevezetés

Cracow School of Art and Fashion Design 30 évvel ezelőtt alapították Krakkóban, Lengyelország kulturális fővárosában. Az iskola a következő területeken kínál angol nyelvű tandíjat:

  • Divattervezés - Diploma: Divattervező
  • Kreatív Fotográfiai Iskola - Oklevél: Képzőművész fotós

Oktató munkatársaink mind a divat vagy a fotográfia különböző területeinek szakemberei, lehetővé téve számukra olyan tanulmányi programok biztosítását, amelyek elősegítik a hallgatók teljes potenciáljának felszabadítását. A Cracow School of Art and Fashion Design intenzív oktatásban részesül, különös figyelemmel. Az oktatás végén elképesztő portfólióval kezdhetnek professzionális karriert.

Az iskola lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy szabadon és gyakran kölcsönhatásba lépjenek, ösztönözve ötletek cseréjét és vitát. Az informális, élénk légkör működő művészek közösségét hozza létre.

Nyelvi követelmények

Az órákat angol nyelven tartják, és az angol nyelv középfokú ismerete szükséges. A lengyel nyelvórákat az oktatás első évében tartják, és nem kötelezőek. Javasoljuk, hogy az iskolaév kezdete előtt fejezzen be legalább egy hónapos túlélési lengyel tanfolyamot, hogy könnyebben megkönnyítse az életét Lengyelországban.

Perspektivikus hallgatóink számára, akik úgy döntenek, hogy lengyel nyelvet tanulnak Krakkóban, szeptemberben nyitunk egy hónapos nyelvtanfolyamot.

A diplomások karrierlehetőségei

Divat diplomáink a divat minden területén dolgoznak rendkívül figyelemre méltó divatvállalkozásokban Lengyelországban és külföldön. Sokan nyitották meg saját vállalatukat. Dolgoznak továbbá szabadúszó tervezőkként és tanácsadókként, mintavágókként, divat újságírókként, stylistáknál, fotósoknál, illusztrátoroknál, személyes vásárlóknál, kereskedőknél és a közönségkapcsolatok képviselőiként.

Fotós diplomáink munkát találtak reklámcégekben és divatmagazinokban. Néhányuk fényképészeti újságírásra vagy esküvői fotózásra is szakosodott, míg sokan saját vállalkozást nyitottak meg.

Helyszínek

  • Kraków

    ul. Zamoyskiego 52, 30-523, Kraków

Kérdések