Svájci Nagydiploma konyhaművészetből
Culinary Arts Academy Switzerland
Kulcs információ
Campus helye
Port-Valais, Svájc
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 félévben
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CHF 44 100 / per year
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Sajátítsa el a konyhaművészet alapjait, és fejlessze szájízét és érzékszerveit a különböző technikák, összetevők és a világ konyháinak felfedezésével. Ez a program Pathway -ként is elérhető a Bachelor of Arts számára.
Kiemelt program
Fejlessze ki a konyhaművészet iránti szeretetét, és sajátítsa el az alapvető technikákat.
- Sajátítsa el a konyhaművészet alapjait, és fejlessze szájízét és érzékszerveit a különböző technikák, összetevők és a világ konyháinak felfedezésével.
- Tanuljon tapasztalt szakácsoktatókkal, akik útmutatást adnak új készségei gyakorlatba ültetéséhez.
- Világszínvonalú kulináris program, amely felvértezi azokkal a technikai készségekkel, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy csúcsszakács lehessen.
- Tapasztalt szakácsoktatók.
- Érettségizett:
- Svájci Nagydiploma konyhaművészetből
Képtár
Belépők
Tanterv
Szerkezet
Három 11 hetes terminus, két szakmai gyakorlat
1. év: Le Bouveret
1. futamidő: 11 hét
- A klasszikus főzés alapjai
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Bevezetés az ipari tapasztalatokba
- francia vagy német
2. futamidő: 11 hét
- Európa konyhái
- Ízlés az időn keresztül: Az európai gasztronómia kultúrái és története
- Bevezetés a sütés- és cukrászművészetbe
- Táplálkozás, egészség és speciális diéták
- Üzleti kommunikáció
- francia vagy német
Választható szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (6 hónap) a svájci nagydiplomaért
3. időtartam: 11 hét
- A világ konyhái
- A Garde Manger világa
- Ízlés az időn keresztül: Az európai gasztronómia kultúrái és története
- Konyhavezetés és vezetés
- francia vagy német
Szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (6 hónap)