Vegetáriánus kulináris művészetből szerzett svájci nagydiploma
Culinary Arts Academy Switzerland
Kulcs információ
Campus helye
Port-Valais, Svájc
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 félévben
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CHF 44 100 / per year
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Fedezze fel a vegetáriánus konyha egészségügyi előnyeit, és tanulja meg, hogyan készítsen vegetáriánus finom ételeket a bemutató elsajátításával, az összetevők helyettesítésével és a borpárosítással.
Kiemelt program
Tanuld meg, hogyan készíts és alakíts át bármilyen ételt vegetáriánus lakomává!
- Válasszon a két iparág által támogatott vegetáriánus tanfolyamunk közül.
- Sajátítsd el a vegetáriánus finom ételek elkészítésének készségeit a prezentáció, az összetevők helyettesítésének és a borpárosítások elsajátításával.
- Tanulja meg a szolgáltatási etikett lényegét, a táplálkozás és az egészség egyensúlyának fontosságát, valamint a szigorú higiéniai protokollokat.
- Világszínvonalú kulináris program, amely felvértezi azokkal a technikai készségekkel, amelyekre Michelin-csillagos séfként szüksége lehet.
- Csere a legjobb vegetáriánus szakácsoktól és éttermektől.
- Érettségizett:
- Vegetáriánus kulináris művészetből szerzett svájci nagydiploma
Képtár
Belépők
Tanterv
Szerkezet
Tanulja meg a vegetáriánus főzés alapvető gyakorlati szempontjait, és ismerje meg a vegetáriánus konyha fejlődését és az egyéb táplálkozási követelmények hatását speciális vegetáriánus tanfolyamainkon.
1. évfolyam – Vegetáriánus konyhaművészet svájci nagydiploma: Le Bouveret
Svájci Vegetáriánus kulináris művészeti diplomával szerzett diplomát
1. futamidő: 11 hét
- A vegetáriánus és növényi alapú főzés alapjai
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Bevezetés az ipari tapasztalatokba
- francia vagy német
2. futamidő: 11 hét
- Vegetáriánus és növényi alapú ínyenc konyha
- Kóstolja meg az időt: a vegetáriánus konyha és a növényi alapú étrend története és kultúrája
- Bevezetés a vegán sütés- és cukrászművészetbe
- Táplálkozás, egészség és speciális diéták
- Üzleti kommunikáció
- francia vagy német
Választható szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy világszerte (4-6 hónap) a Swiss Grand Diploma pályán
3. időtartam: 11 hét
- A világ vegetáriánus konyhái
- Vegán desszert alkotások
- Vegetáriánus kulináris trendek: teljes értékű élelmiszerek, fenntarthatóság és azon túl
- Konyhavezetési és vezetői képzés
- francia vagy német
Szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy világszerte (4-6 hónap) Svájci Nagydiploma vagy Bachelor pálya esetén
1. évfolyam – Vegetáriánus konyhaművészeti oklevél: Le Bouveret
Vegetáriánus konyhaművészeti diplomával szerzett diplomát
1. futamidő: 11 hét
- A vegetáriánus főzés alapjai
- A vegán péksütemények és desszertek alapanyagai
- A vegetáriánus séf eszközkészlete
2. futamidő: 11 hét
- Gourmet vegetáriánus konyha
- Vegán desszert alkotások
- A profi szakács
Választható szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (4-6 hónap) Svájci Nagydiploma megszerzéséhez