Nagy szakács diploma
Culinary Institute of Barcelona
Kulcs információ
Campus helye
Barcelona, Spanyolország
Nyelvek
Angol, Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
24 hónapok
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 35 658
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Aug 2024
Bevezetés
Nagy szakács diploma
Bármely iskola megtaníthat szakácsnak. De itt megtudhatja, hogyan kell megbirkózni a 21. század gasztronómiai kihívásaival.
A gasztronómiai szektor egyre képzettebb szakembereket követel, nemcsak azokra, akik elsajátították a főzési technikákat, hanem olyan oldalirányú készségekkel is, mint a vezetés, a döntéshozatal, a kritikus gondolkodás, a felelősségtudat és a fenntarthatóság, a hatékony kommunikáció és a kreatív hozzáállás. Egyszóval olyan emberek, akik képesek megoldani a problémákat és megtalálni a lehetőségeket a gasztronómia világában.
Diákjaink számos okból választják a szakácsi pályát, legyen szó gasztronómiai pályakezdésről, az éttermi szakmában eltöltött évek utáni átképzésről, vagy szakács vagy vállalkozói pálya váltásáról. A világ minden tájáról érkeznek, hogy olyan átalakuláson menjenek keresztül, amely lehetővé teszi számukra, hogy kiemelkedjenek a piacon.
A Gran Chef oklevél a gasztronómiai szektorban bomlasztó képzést kínál, amelynek célja a diákok felkészítése, képzése és sokoldalú szakácsokká alakítása. Pedagógiai modellünk középpontjában a kreativitás és az innováció áll, két olyan hajtóerő, amelyek segítenek a piac előtt maradni és a legjobb megoldások megtalálásában.
Ez a professzionális szakácsképzés négy tanulási és fejlődési szakaszt ötvöz, hogy 360°-os szakácssá váljon
- Szakácsképzés a Haute Cuisine Chef Diplomával
- Szakácskéntszakosodhat négy posztgraduális képzésünk közül: Integratív Egészséges Főzés, Molekuláris Gasztronómia, Professzionális cukrásztanfolyam vagy Haladó kulináris technikák.
- A képzés folytatása egy hat hónapos szakmai gyakorlattal, amelyet az egyes hallgatók képességeinek és preferenciáinak megfelelően választanak ki.
- Előrelátás, pragmatizmus és vezetői készségek megszerzése az Executive Chef Diploma megszerzésével.
Két év kulturális elmélyülés Barcelona városában. Tanuljon szakácsnak a nemzetközi légkör közepette, amelyről a CIB oly jól ismert, és amely átalakítja Önt, és felkészít arra, hogy a konyhát, az üzleti életet átfogó séfré váljon, és az Ön ágazatának szakértője legyen.
Képtár
Ideális Diákok
Leendő szakácsoknak, akik szeretnék átalakítani a gasztronómiai jövőt és a sajátjukat
- Profi szakács szeretnék lenni
Azoknak, akik szeretnének megkezdeni tanulmányi útjukat, és kiemelkedő versenyelőnnyel rendelkező állásokra jelentkezni. - Meg akarom változtatni az iparágamat és az életemet
Azoknak, akik szeretnének kilépni komfortzónájukból, és személyes és szakmai céljaikat elérni azzal, hogy séfként szeretnének lenni. - A világ bármely konyhájában szeretnék dolgozni
Azoknak, akik holisztikus és nemzetközi látásmódra vágynak, amely lehetővé teszi számukra, hogy szembenézzenek a világ bármely konyhája által támasztott kihívásokkal. - Nemzetközi kulináris képzési tapasztalatot szeretnék
A világról széles látókörű embereknek, akik nemzetközi tapasztalatra és átfogó, elvárásaiknak megfelelő képzésre vágynak. - Fel akarok készülni a 21. század kihívásaira
Azok számára, akik hisznek abban, hogy a kulináris világ megváltozott, és a főzés ismerete már nem elég ahhoz, hogy alkalmazkodjanak ezekhez a változásokhoz. - A magam utamat akarom járni
Vállalkozó embereknek, akik rendelkeznek saját projektek indításához és menedzseléséhez szükséges képességekkel. - 360 fokos szakács szeretnék lenni
Azoknak, akik holisztikus elképzelésre vágynak a konyhákról és a vállalkozásokról, és egy kulináris területre szakosodnak. - Kulináris vállalkozást szeretnék indítani
Azoknak, akik egyedi értékajánlattal szeretnének gasztronómiai vállalkozást indítani. - Éttermet vagy szállodát szeretnék venni
Azoknak, akik új, éttermekkel és étkezéssel kapcsolatos projekteket szeretnének indítani. - Vezetni és irányítani akarok
Olyan embereknek, akik a professzionális konyhák piacán versenyelőnyös vezetésére vágynak.
Belépők
Tanterv
Töltse le a programot itt
Rangsorok
- Az egyik legjobb iskola gasztronómiát tanulni (Séf ceruza)
A program eredménye
Legyen szakács globális jövőképpel
- Képzés termékek és szolgáltatások fejlesztésére saját vagy más éttermi vállalkozásában.
- Tanuljon meg olyan új készségeket, amelyekre a 21. században a szakácsok megkövetelik a gasztronómia jelenét és jövőjét.
- Vállalja saját maga, mások és vállalkozások kulináris vezetését.
- Fejlesszen ki új képességeket a gasztronómiai területen és az éttermi üzletvezetésben való létrehozáshoz és innovációhoz.
- Szerezzen üzleti ismereteket, nyelvezetet és elképzelést az üzletfejlesztésről, és váljon saját jövőjének főszereplőjévé.
- Ismerje meg a pénzügyek kezelését, a teljesítményt és a könyvelést egy hatékony konyha és vállalkozás érdekében, amely nyereséges, és megfelel az Ön és mások céljainak.
- Hozzon létre, tervezzen, valósítson meg és felügyeljen kulináris szolgáltatásokat a világ bármely éttermében.
- Igazodjon egy globális kulináris kultúrához, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely konyhájában bármilyen környezetben alkalmazhassa.
- Sajátítson el egy globális víziót a konyháról, beleértve a technikákat, módszertanokat és felelősségeket, hogy sikeresen megtervezhesse, javaslatot tegyen és végrehajthasson.
- Cselekedjen olyan vezetőként, aki képes komplex és multidiszciplináris csapatokat megtervezni, irányítani és felhatalmazni.
Program tandíj
Karrierlehetőségek
- Séf
- Társtulajdonos a kulináris iparban
- Élelmiszer- és vendéglátóipari gasztronómia vezetője
- Új projektek fejlesztési vezetője
- Gasztronómiai tanácsadó