Professzionális cukrász- és sütőtanfolyam
Culinary Institute of Barcelona
Kulcs információ
Campus helye
Barcelona, Spanyolország
Nyelvek
Angol, Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 hónapok
Pace
Részidő
Tandíjak
EUR 8 250
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2024
Bevezetés
Nem elég cukrászsá válni
A 21. századi szakemberek következő generációját képezzük.
A péksütemények és desszertek világa felkapott.
Az egészséges desszertek trendjei, a csokoládéipar „babtól táblaig”, a termék eredetének tisztelete, a kreatív cukrászdák és a desszertek egyre fontosabb beépítése a fine dining menükbe – mind azt jelzik, hogy a cukrász-, sütő- és csokoládéipar globális méretű átalakuláson megy keresztül.
Az első lépések megtétele a péksütemények világába, a szakácsképzés továbbképzése vagy az alapvető és gyakorlati alapelvek elsajátítása, amelyek lehetővé teszik, hogy belépjen a desszert részlegbe, a professzionális péksüteménybe vagy cukrászdába – ez néhány ok, amiért a világ minden tájáról érkező hallgatók a tanulás mellett döntenek. a professzionális cukrász- és sütőtanfolyam a Culinary Institute of Barcelonacímen.
Professzionális cukrászdiplománkat úgy alakítottuk ki, hogy megtanítsuk Önnek az édes főzés alapjait, és segítsen megérteni az egyes alkotások mögött rejlő tudományt, nem a receptek tanulmányozásával, hanem a megfogalmazás és a ragozás megértésével annak érdekében, hogy képes legyen újítani és olyan dolgokat létrehozni, amelyeket senki sem valaha is megtette.
A programot fejlődő oktatási tapasztalatként tervezték, amely kihívásokat, gyakorlati tanulást és az iparág vezetőitől származó tanulságokat foglal magában. A tanulók napról napra, hétről hétre nyersanyagokat fedeznek fel, tanult technikákat alkalmaznak, és átalakítják a krémek és töltelékek, felvert és dúsított tészták, habok, piskóták, alapvető desszertek, fagylaltok és sorbetek, kekszek, péksütemények és csokoládék világát. .
Ez több, mint az átlagos cukrászat. Ez egy intenzív, 100%-ban gyakorlati cukrász tanfolyam, amely felkészít arra, hogy mindössze három hónap alatt belépjen a munkaerőpiacra. Ez egy oktatási élmény és személyes átalakulás a CIB nemzetközi ökoszisztémájának részeként Barcelonában, a világ egyik gasztronómiai fővárosában, és Spanyolországban az első számú választás a cukrászda és cukrászda tanulmányozására.
A professzionális cukrászdák és kézműves cukrászdák nemzetközi vezetőivel rendelkező diploma magas szintű teljesítményt és részvételt követel meg a hallgatóktól, nem csak a workshopok és a tanulás terén, hanem a cukrászat jövőjében való elmélyülés és a készségek fejlesztése terén is. és a 21. századi cukrászok, cukrászok és csokoládémesterek által megkövetelt adottságok.
Képtár
Ideális Diákok
Azoknak a szakembereknek, akik a 21. században szeretnék mércét teremteni az édes konyhában.
- Meg akarom tanulni a szakmát
Azoknak, akik szeretnének belépni a professzionális péksütemények és édességek világába. - Szeretném továbbképezni a szakácsomat
Azoknak, akik szakácsok, és szilárd alapot szeretnének a cukrászat terén. - Professzionális cukrászdában szeretnék karriert kezdeni
Előzetes gasztronómiai tanulmányokkal rendelkező vagy nem végzett embereknek. - Szakképzésemet szeretném kiegészíteni
Hogy szilárdabb legyen az alapja. - Vállalkozást szeretnék indítani a péksütemények és desszertek világában
Vállalkozóknak, akik szeretnék megvalósítani vagy bővíteni édes ajánlataikat.
Belépők
Tanterv
230 óra, amelynek célja, hogy a tanulás minden napját egy műsor legyen
- 10+ szakmai vezető a saját területén
- 140+ osztály, amelyek túlmutatnak a tudáson
- 3 kihívás A mi értékelésünk jelenti a legnagyobb kihívást
- 3 kirándulás, hogy megértsük, milyen professzionális cukrászdában dolgozni
- 130+ óra jelentkezésre, tanulásra és alkotásra
- 3 több mint 30 órás workshop a kitűnéshez
Nem recepteket tanítunk, hanem másolni.
Megmutatjuk, hogyan alkalmazhatja a készítményt új gasztronómiai ajánlatok készítéséhez.
Rangsorok
- Az egyik legjobb iskola a cukrászda és a gasztronómia tanulmányozására (Séf ceruza)
A program eredménye
Készüljön fel a 21. század édes konyhájába
- Globális tudás megszerzése és a péksütemény- és csokoládékészítés alapvető technikáinak elsajátítása.
- Szakmai készségek és önbizalom fejlesztése, valamint édes javaslatok létrehozása, átalakítása és vezetése gyakorlaton keresztül.
- Felfedezni a nyersanyagokat, azok fizikáját és kémiáját, és megfogalmazni és saját alkotásokká alakítani gondolatait.
- A készítmény megértése, mint a kreativitás és innováció forrása a péksütemények és csokoládékészítés terén.
- Készítse el saját stílusát, amely lehetővé teszi, hogy megtervezze jövőjét az iparágban, és élvonalbeli javaslatokat készítsen.
- Teremtsen új lehetőségeket a professzionális világba való belépéshez, akár egy étterem desszertállomásán, akár egy olyan központban, ahol a péksüteményekhez használt alapanyagokat, például fagylaltot, csokoládét vagy cukrásztermékeket állítanak elő és szállítanak.
- A péksütemények és csokoládékészítés világáról felelősségteljes és nemzetközi jövőképet szerezni.
- Az alapvető technikák elsajátítása és gyakorlatba ültetése a szakmai világban.
Program tandíj
Karrierlehetőségek
- Cukrász asszisztens a desszertállomásokon
- Cukrász asszisztens
- Ifjúsági cukrász
Versenyelőnye:
- Képzett leszel csapatban dolgozni.
- Nem leszel profi, aki követi a recepteket. Ehelyett tudni fogja, hogyan kell megfogalmazni a termékkel, a technológiákkal és a módszertannal kapcsolatos ismereteit a kontextustól függően.
- Olyan készségeket fogsz kifejleszteni, amelyeket más iskolában nem tanulhattál volna meg.
- Erőd abban lesz, hogy soha nem látott javaslatokat tud készíteni.
- Ön készen áll arra, hogy csatlakozzon a professzionális péksütemények és édességek világának felsőbb rétegeihez.
- Gyakorlati és globális ismereteket szerezhet a 21. századi péksütemény- és csokoládékészítésről.
- Próbára kell tennie magát összetett körülmények között és olyan kihívások között, amelyekkel a való életben is szembe kell néznie.