Keystone logo
Deep Springs College Associate of Arts - bölcsészettudományi kitüntetési program
Deep Springs College

Associate of Arts - bölcsészettudományi kitüntetési program

Big Pine, Amerikai Egyesült Államok

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A program biztosítja a társművészeti végzettség megszerzéséhez szükséges tantervet. A tanulás valós gyakorlati és társadalmi problémák megoldására törekszik az intellektuális megértés és a humánus cselekedetek örömére.

A rendes tanév során a hallgatók egyszerre két vagy három teljes tanfolyamon vesznek részt. Általában kilenc tanfolyamot kínálnak. A tantervi bizottság fenntartja a tanfolyamok kínálatának egyensúlyát a bölcsészettudományon, a társadalomtudományon és a természettudományon belül. A kurzusok a Bevezetéstől a kvantumfizikáig a művészetig és a politikáig terjednek a huszadik századi Kínában. Míg a tanterv bevezető tanfolyamokat tartalmaz a főbb tudományterületekről, a Deep Springs-i tantermi beszéd általában a más osztályok felsőbb osztályú vagy posztgraduális szemináriumai számára fenntartott anyagokat fedi le. Ezenkívül a hallgatók önálló vagy irányított tanulmányokat folytatnak, a tantervbizottság engedélyével. A Deep Springs-ben csak három kötelező tanfolyam van:

Nyári szeminárium

A nyári szeminárium bemutatja a Deep Springs akadémikusait minden beérkező osztály számára. A tanfolyamot gyakran egy interdiszciplináris professzorcsoport oktatja, az etika és a kormányzás kérdéseire összpontosít. A hallgatók különféle irodalom-, filozófia- és társadalomtudományi műveket olvasnak és vitatnak meg.

Írás

Noha az Írás tanfolyamok sajátosságaikban évről évre eltérnek, a hallgatók megtanulják, hogyan kell jól írni és hogyan lehet konstruktív kritikát kínálni másoknak. Különös figyelmet fordítanak meggyőző érvek kidolgozására és az írott mű közönségének kellő figyelembevételére.

Nyilvános beszéd

Minden hallgató nyilvános beszédet folytat a Deep Springs-ben töltött ideje alatt. Az egyetemi közösség minden héten találkozik, hogy meghallgassa az előadók retorikai képességeit. Ezt követően az előadók találkoznak, hogy visszajelzést kapjanak teljesítményükről kortársaiktól és professzoruktól. Minden hallgató félévenként két osztályozott beszédet mond.

A Deep Springs tanfolyamai intenzívek, hallgatói irányításúak és kicsiek. Az osztályokban általában négy és tizenkét tanuló van. A legtöbb tanfolyamon az órai idő nagy részét szemináriumi stílusú beszélgetések töltik. (Az osztály felépítésének egyéb formái, beleértve a laboratóriumban, a stúdióban vagy a terepen találhatókat is, rendszeresen megjelennek a tantervben.) Nincsenek szakok vagy koncentrációk, és a hallgatókat arra ösztönzik, hogy vizsgálják meg a bölcsészettudomány, a társadalomtudomány és az egyéb témákat. természettudományok.

A Deep Springs akadémiai program megkülönböztető minősége, hogy a diákokat nem fogyasztóként, hanem oktatásuk létrehozóiként és egy közös szellemi projekt sáfáraként kezeli. A tantervi bizottság (hallgatói létszámmal és elnökletével) kiválasztja a főiskola professzorait. A hallgatói testület úgy határozza meg az egyes félévek tananyagát, hogy az egyes professzorok által benyújtott különféle javaslatokból tanfolyamokat választ. Az osztályok nagyban támaszkodnak a diákok részvételére; az alapos felkészülést és a határozott elkötelezettséget a tanulók felelősségének tekintik az egész osztály iránt. A hallgatók vezetik a legtöbb osztálybeszélgetést, és felelősek azért is, hogy kritikusan gondolkodjanak arról, hogyan javulhatnak az egyes tanfolyamok, megkísérlik javítani saját részvételüket, visszajelzést adnak a többi hallgatónak és a professzornak, és gyakran segítenek az osztály felépítésével kapcsolatos kérdések eldöntésében.

A Deep Springs ranch és a farm üzemének egész éves fenntartásához akadémiai ütemezésre van szükség, amely az egész évre kiterjed. A tanév hat tagozatra oszlik, egy-három hét szünetek között. Minden ciklus hét vagy nyolc hétből áll. Az őszi és a tavaszi félév két kifejezésből áll, amelyek között egy hét szünet van. Az őszi és tavaszi félév tanfolyamai általában két ciklusra szólnak. A nyári munkamenet kivételével minden kifejezés az 1. hét keddjén kezdődik és a 7. vagy a 8. hét csütörtökén ér véget.

A hallgatók rendelkezésére álló létesítmények és források magukban foglalják a teljesen felszerelt tudományos laboratóriumot, a több mint 30 000 kötettel rendelkező könyvtárat, a Deep Springs és a környék gazdag történelmi anyagával rendelkező múzeumot és archívumot, egy művészeti stúdiót, egy zenei stúdiót és egy gyűjteményt. hangszerek, köztük Steinway zongora, sötét szoba és egyebek.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • AS a biotechnológiában (természettudomány és matematika)
  • Jersey City, Amerikai Egyesült Államok
  • Union City, Amerikai Egyesült Államok
 • A művészettudományi végzettség tagja
  • Vancouver, Kanada
 • Tanulmányi készségek nyári iskolai programja a Saint Andrews-ban, Cambridge-ben vagy Yale-ben
  • Saint Andrews, Egyesült Királyság
  • Cambridge, Egyesült Királyság
  • + 1 több