Keystone logo
Della International College

Della International College

Della International College

Bevezetés

Della International College Pty Ltd. bejegyzett képzési szervezet, és megfelel az ausztráliai szövetségi, állami és területi kormányok által elfogadott igazgatási, kézbesítési, személyzeti, létesítmény-, marketing-, pénzügyi, minőségbiztosítási és értékelési előírásoknak. Az állami kormány nyilvántartó hatósága rendszeres külső ellenőrzésnek vet alá minket és ellenőrzi ezeket a szabványokat.

Della International College oktatói magasan képzettek, elismert oktatói képesítéssel és szakértelemmel rendelkeznek mind az oktatás, mind az ipar területén. Csak teljesen képzett és tapasztalt tanárokat alkalmazunk. Minden tanárunk szenvedélyesen tanít. Munkatársaink sokszínűséggel és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, ami már önmagában is külön jellemző. A hallgatók gondoskodó, támogató környezetre számíthatnak, amelyet munkatársaink tapasztalatai ösztönöznek.

Karrier-központú tanfolyamaink szorosan kapcsolódnak a valós üzleti élethez, és reagálnak az erőteljesen növekvő iparágakra, és a gazdaság előmozdításán és támogatásán, valamint a foglalkoztatási lehetőségek javításán alapulnak.

Helyszínek

Helyszínek
  • Beckett Street,150-154 A, 3000, Melbourne

  • Anderson Road,149, 3020, Sunshine

Kérdések