Keystone logo
Delmar College

Delmar College

Delmar College

Bevezetés

Úgy gondoljuk, hogy a legnagyobb tanulási környezetet és foglalkoztatási lehetőségeket kínáló iskola kiválasztása a legjobb út a sikerhez. Delmar College 1950 óta inspirálja a hallgatókat Calgaryban. Ma Delmar a középiskola utáni középiskolai oktatás legelismertebb neve, és Calgary-ban az egyik legnagyobb öregdiák hálózattal rendelkezik. Haj- és esztétikai programjainkat hallgatóközpontú szemszögből közelítjük meg, és úgy gondoljuk, hogy az általunk nyújtott oktatás egyedülálló.

Delmar College Dan és Carla Cavanagh tulajdonában és üzemeltetője, mindketten az Alberta Egyetemen szereznek oktatási diplomát, valamint oktatási igazgatási és tantervfejlesztési mesterképzéssel rendelkeznek. Oktatóink szakterületeik szakértői, és részt vesznek a folyamatos szakmai fejlődésben. Programjaink nem csak remek kreatív összetevőket kínálnak, hanem tartalmazzák az összes szükséges alapot, amelyek sikeresek a kormányvizsgák és az ipari szabványok sikeres teljesítéséhez.

Delmar College két háztömbnyire található a Chinook állomástól, egy újonnan felújított létesítményben, amely tágas parkolóval rendelkezik az ügyfelek számára. Bejegyeztük magunkat a magánképzési törvény alapján, és tagjai vagyunk a Karrier Főiskolák Országos Szövetségének (NACC), valamint az Alberta Karrier Főiskolák Szövetségének (AACS), és a Jobb Vállalkozás Irodájának régóta tagjai vagyunk.

Helyszínek

 • Corpus Christi

  2901 Ayers St, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

  • Corpus Christi

   101 Baldwin Blvd, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

   Kérdések