Keystone logo
Durham College

Durham College

Durham College

Bevezetés

DC egy pillantásra

Kiváló döntés az, hogy melyik főiskolát szeretné részt venni, és valóban reméljük, hogy megtalálod a miénket. Akár először kezdik meg a középiskolai oktatását, vagy visszatérnek a készségek frissítéséhez, várjuk, hogy segítsünk minden lépésben!


Kiváló minőségű oktatás

Célunk, hogy felkészítsük Önt arra, hogy jutalmazza a munkát. Szakértői karunknak köszönhetően széles körű iparági tapasztalattal és vezető oktatási erőforrásokkal foglalkozó szakembereink a sikeres pályára lépnek a kiválasztott területen.

Az Ontario-i egyetemekkel és a világ minden táján létrejött megállapodásokkal különböző diplomamunkákat kínálunk a fokozatokra.

 • Az egyetemi diplomát kevesebb, mint a hagyományos időkeret;
 • Szerezd meg a diplomát anélkül, hogy megismételnéd a kiválasztott kurzusokat, mivel a Pathway programok hitelt adnak a főiskolai tanulmányokhoz, amelyek az egyetemi hitelek felé használhatók.

A fogyatékossággal élő diákoknak, akik akadémiai szálláshelyeket keresnek, a lehető leghamarabb fel kell hívniuk a hozzáférési és támogatási központot.


Biztonságos, élénk egyetemi környezet

Durham College Oshawa és Whitby campusai biztonságos és biztonságos környezetben helyezkednek el, amely az ország és a város legjobb életét kínálja, beleértve a következőket:

 • Hozzáférés széles körű vásárlásokhoz;
 • Sport- és szórakoztató lehetőségek;
 • Toronto városa csak egy rövid távolságra van.

Természetesen nem kell hagynia az egyetemet, hogy szórakoztató és jutalmazó tanulási élményt nyújtson. Minden, amire szüksége van egy olyan diáki tapasztalatra, amely kiegyensúlyozza a kihívást jelentő tanulmányokat a szórakoztató és izgalmas tevékenységekkel az osztályteremen kívül, közvetlenül az egyetemen.


Diákélet

Folyamatban marad: Campus rekreációs és wellness központja 28 000 négyzetméteres. háromágyas edzőterem, 10.000 négyzetméter. fitneszközpont, két squash pálya, egy fedett golfpálya, a fedett gyaloglás / kocogás pálya, amely az edzőterembe néz, és így tovább.

Maradjon egészséges: Az Egészségügyi Központ egészségügyi szolgáltatásokat nyújt, amelyek professzionális és bizalmas módon támogatják a diákok egészségét.

Élvezze a nagyszerű ételeket: Sok különböző étkezési lehetőség áll rendelkezésre az egyetemen, többek között Tim Hortons, Extreme Pita és a Marketplace Cafeteria, valamint a Bistro '67 - egy új tanítási ihletésű étterem, amely a Durham College Whitby campusában található Élelmiszerközpontban található. hogy csak néhányat említsünk.

Szórakozzon barátaival: Számos hely és tevékenység áll rendelkezésre az egyetemen, hogy találkozzon, tanuljon vagy pihenjen az osztálytársaival. Ha a szervezett tevékenységeket részesíti előnyben, akkor Ön is jól képviselteti magát az Ön Diákszövetsége, amely a társadalmi eseményekért és tevékenységekért felelős a tanév során, és több mint 70 hallgatói klubnak ad otthont.

Tanulmány az egyetemen: Különböző területeket kínálunk, hogy tanulmányozzuk, hogy az osztályok között van-e, vagy egyszerűen csak csendes helyre van szüksége a koncentráláshoz. Campus Könyvtárunk meleg és hívogató légkört biztosít az egyéni és együttműködő tanuláshoz, és a vezeték nélküli internetkapcsolatok az egész campusban elérhetők, hogy fontos erőforrásokhoz kapcsolódjanak. A legkorszerűbb, 200 számítógépet és vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolatot kínáló Learning Commons-ot is kínáljuk.


Egyszerű ingázás

Oshawa és Whitby egyetemeink:

 • Könnyen hozzáférhető tömegközlekedéssel;
 • A Durham Region Transit és a GO Transit buszok által szervezett;
 • A hallgatói díjak részeként az egyetemi tranzitjárat (U-Pass) kapható, amely a tanév során érvényes.

Az U-Pass teljes munkaidős diákokat kínál:

 • Korlátlan hozzáférés a tanév során a Durham régió tranzit buszjáratához Durham régióban és kapcsolat a GO Transit szolgáltatásokkal;
 • Csökkentett GO Transit viteldíj a Durham régióon kívül.

Ha a campusba szeretne vezetni, a Durham College biztonságos parkolási lehetőséget biztosít a diákok, a karok, a személyzet és a látogatók számára.


Megfizethető élettartam a campuson és a kiállításon

A Durham College mindkét világ legjobbjait kínáljuk, amikor a lakóhelyről van szó - minden otthoni kényelem egy egyedülálló campus közösség élménye.

Szálláshelyeink:

 • Kényelem;
 • Lehetőség nagyszerű barátságokra;
 • Az a lehetőség, hogy kapcsolatba léphessünk azzal, amit az egyetemi élet kínál;
 • Szálláshelyek 1360 diák számára a Simcoe és a South Village rezidenciáinkban;
 • Garantált helyszín az első évfolyam diákjainak lakóhelyén, ha betartja a befogadásra és a lakóhelyre való felvételre vonatkozó ajánlatot. Megjegyzés: A január-induló programokba beiratkozott hallgatók tartózkodási helyekre vonatkozhatnak, és a szoba rendelkezésre állása alapján fognak jóváhagyni.

Ha inkább egyetemben szeretne élni, a megfizethető lakások széles választéka is rendelkezésre áll, az egyágyas szobáktól az apartmanokig, a városházakig és több!Liam Anderson / Pexels

107949_pexels-photo-1458318.jpeg

Megközelíthetőség

Durham College egy értékorientált szervezet, amely elkötelezett az egyenlő hozzáférés, a sokszínűség, a tisztelet és a minőségi ügyfélszolgálat iránt. Ebből a célból törekszünk a hozzáférhető környezet megteremtésére szervezetünkben.

A hozzáférhetőségi szükségleteink folyamatos elemzése az intézményen és a közösségen belüli partnerségek kialakulását eredményezte. A partnerségeket továbbra is fejlesztik a akadálymentes tervezéshez; hozzáférhetőségi szakértelem kutatási kezdeményezések révén; és a fogyatékkal élők önrendelkezésének támogatása.

Durham College az ügyfélszolgálati kiválóság iránti elkötelezettsége magában foglalja a fogyatékkal élő ügyfeleink igényeinek kielégítését. Ezt az elkötelezettséget szem előtt tartva ezt a webhelyet úgy tervezték, hogy információkat adjon a Durham College hozzáférhetőségéről:

 • Hogyan adhatunk visszajelzést intézményünk hozzáférhetőségéről;
 • Szolgáltatásaink megváltoztatása és / vagy törlése;
 • A fogyatékkal élők ellátásához szükséges források; és
 • Elérhetőségi kezdeményezéseink.


Alternatív formátumok

Továbbá a Durham College kommunikálni fog a fogyatékkal élőkkel a fogyatékosságuk figyelembevételével. Ezért az AODA szerint a főiskolai dokumentumok kérésre más formátumban is elérhetők. Durham College szakpolitikái elektronikus formában elérhetők a http://www.durhamcollege.ca/about-us/corporate-links/governance/policies/ weboldalunkon.

Ha más formátumú dokumentumokat szeretne, kérjük, továbbítsa kérését a megfelelő osztálynak vagy iskolai hivatalnak. A hozzáférési irodával telefonon is kapcsolatba léphet a 3042-es kiterjesztésű 905-721-2000-es telefonszámon, vagy e-mailben küldje el nekünk a Acces@durhamcollege.

Javasoljuk, hogy rendszeresen keresse fel ezt az oldalt hasznos források és frissített információk érdekében.Baim Hanif / Unsplash

silhouette of people standing on hill

Helyszínek

 • Oshawa

  2000 Simcoe St. N., L1G 0C5, Oshawa

 • Whitby

  1610 Champlain Avenue, L1N 6A7, Whitby

  Kérdések