Diploma in Hospitality - Hotel és Étterem Operations Management
Durham College
Kulcs információ
Campus helye
Whitby, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
4 félévben
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CAD 5 332 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* Az első év hazai: 5,332 $ (CDN); Az egyik év nemzetközi: $ 15,970 (CDN). További költségek merülhetnek fel.
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Legyen része a világ egyik leggyorsabban növekvő ipari szegmensének. A világ minden tájáról egyre több utazó részesül a szállodákban, üdülőhelyeken, éttermekben, tengerjáró hajókban, kaszinókban, szórakozóhelyeken és konferenciaközpontokban. Ismerje meg azokat a lényeges működési készségeket és menedzsment technikákat, amelyeket a munkáltatók értékelnek ebben a vibráló üzletben. Fedezze fel az Önök rendelkezésére álló változatos karrierlehetőségeket, amint felszabadítja az ügyfélszolgálati kiválóság iránti szenvedélyét és a nyereséges vendéglátás üzleti tevékenységét. A szállás, az étel és az ital, az utazás és a turizmus világa felfedezhető.
A program a szállodai, éttermi és idegenforgalmi vállalkozások irányítására összpontosít, és célja, hogy alaposan megalapozza a szakmai készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ezekben az ágazatokban megkezdődjön a karrier. Tekintettel a vendéglátóipar gyakorlati jellegére, minden kurzus célja, hogy aktív tanulási lehetőségeket nyújtson Önnek, beleértve az élelmiszer- és italkészítő és szerviz- és recepciós műveleteket is, valamint számos esettanulmányt és szimulációs gyakorlatot. Három kulcsfontosságú téma - nyereséges üzleti menedzsment, példaértékű ügyfélszolgálat és a fenntartható vendéglátó-gazdálkodási gyakorlatok elismerése - alapul, minden tanfolyam a vendéglátó-ipari ipar különböző üzleti aspektusainak feltárásával jár, többek között:
- Vendéglátás
- Vevőszolgálat
- Esemény tervezés
- Pénzügyi és humánerőforrás-gazdálkodás
- Ételkínálat
- Szállodai szolgáltatások
- értékesítés
- Étterem műveletek
- Vállalkozói szellem
A csapatmunka, a hatékony döntéshozatal, a kritikus gondolkodás és a vezetői készségek az 1. évben kerülnek feltárásra, és a program második évében is kiemeltek. Ön is részt vesz a 4. szemeszteres kurzus tanfolyamon, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy alkalmazza a program során szerzett készségeket, amikor teljes szolgáltatást nyújtó szállodát működtet egy robusztus szimulációs programon keresztül.
Ahhoz, hogy jobb kapcsolatokat alakítson ki az iparággal és továbbfejlessze képességeit, felkérést kap, hogy jelentkezzen be az első félév során a co-op lehetőségre. A minősített hallgatók nyáron teljesítik a négy hónapos, fizetett munkaidőt a program második és harmadik félévében. A diákok egy 80 órás terepi elhelyezéssel is választhatnak, hogy munkatapasztalatot szerezzenek a negyedik félév során.
A Vendéglátás - Hotel és Étterem Operációs Menedzsment program a Whitby campusban, a főiskola új W. Galen Weston Élelmiszerközpontjának otthona. Ez a hihetetlen új tanulási környezet hozzáférést biztosít a legmodernebb laboratóriumokhoz, osztálytermekhez és tárgyalóterekhez, amelyek mindegyike a lehető legjobb tanulási élményt nyújtja.
Ebben a programban a diákok a Bistro '67-ben, a teljes körű szolgáltatást nyújtó, zöld tanúsítvánnyal rendelkező tanári és tanulási étteremben dolgoznak és tanulnak.
Együttműködési oktatás (co-op) ( elérhető - csak szeptemberi bevitel)
A legjobb módja annak, hogy sikerüljön a meződben, merüljön bele! A Co-op kiváló módja a professzionális hálózat kiépítésének, karrierlehetőségek felfedezésének és az osztályon belüli tanítások valós munkahelyzetekre való alkalmazásának. A Co-op az oktatás olyan modellje, amely integrálja a tudományos tanulást a munkahelyi tanulással a diákok tudományos és személyes céljainak megfelelő területeken. Az akadémiai tanfolyamhoz hasonlóan a munkafeltételek a tapasztalati tanulás ezen formájának kötelező összetevői.
A vendéglátóipari - szállodai és éttermi mûködési menedzsment diplomaprogramban szeptemberben induló diákokat meghívják a co-op opcióra az elsõ félév során. A co-op opcióra való belépés korlátozott, és a munkaidő biztosításának folyamata versenyképes. A co-op jogosultsággal rendelkező diákok négy hónapos, fizetett munkaidőre jogosultak a program második és harmadik félévében.
A támogatások a Co-op irodában érhetők el, hogy segítsék a diákokat munkakörülményeik biztosításában. Ezenkívül a Co-op iroda a munkaszerződések során kapcsolatba lép a co-op diákokkal és munkáltatóival, hogy bármilyen kérdésben segítséget nyújtson. A munkaidő befejezésekor a co-op diákok visszatérnek az egyetemre, hogy befejezzék a program utolsó két tudományos félévét.
Felvételi követelmények
- Ontario középiskolai diploma (OSSD) vagy érett diák státusz
- 12. osztály angol (C vagy U)
kiadások
Az első év díjai |
Tanfolyamok
Félév 1
- Kommunikáció az üzleti életért (COMM 2204)
- Vendéglátásra alkalmas számítógépek (COMP 1210)
- Ügyfélszolgálat (CSRV 2200)
- Kulináris elmélet (CULI 1200)
- Konyhai
- Élelmiszer-biztonság és -tisztítás (FOOD 1200)
- Kulináris táplálkozás (NUTR 2200)
- Bevezetés a turizmusba
2. szemeszter
- A vendéglátás elszámolása (ACCT 1208)
- Italgyártás (BEV 2200)
- Karriertervezés (CAPL 4200)
- Szállodai üzemeltetés (HOOP 2200)
- Menütervezés (MENU 2200)
- Vendéglátás-marketing (MKTG 4210)
3. szemeszter
- Vendéglátás és eseménytervezés (CEP 3200)
- Élelmiszer-szolgáltatási műveletek (FOOP 2200)
- Terepi elhelyezés műhely (FWKW 3200)
- Általános nevelés (GNED 0000)
- Hospitality Finance (HOSF 3200)
- Irányító csapatok
- Humánerőforrás-gazdálkodás a vendéglátás számára (HRM 4205)
4. szemeszter
- Vállalkozás (ENTR 4203)
- Terepi elhelyezés-Hmgt (FWK 3200)
- Általános nevelés (GNED 0000)
- Általános választható hitel (GNED 1000)
- Hospitality Capstone Project (HCAP 4200)
- Kockázat
A tanfolyamok és a tanfolyamok leírása változhat.
Karrierlehetőségek
Mi lehetne:
- Vendégszolgálati képviselő
- Étterem vezető
- Portás
- Elülső irodai felügyelő
- Hotel menedzser
- Értékesítési vezető
- Bankett maitre'd
- Éjszakai könyvvizsgáló
- Háztartási felügyelő
- Élelmiszer- és italfelügyelő
Hol tudna dolgozni:
- Szálloda
- Étterem
- Konferencia Központ
- Üdülő
- Golfpálya
- Rendezvény vagy sporthelyszín
- Óceánjáró
- Szabadidős szolgáltatások
- Játékszervezés vagy kaszinó
- Hosszú távú gondozási létesítmények
Tapasztalati tanulás
Terepi elhelyezés
Azok a diákok, akik kitöltenek egy terepi elhelyezést, részt vesznek egy 80 órás, díjmentes munkatapasztalatban a negyedik félévben. Ez lehetőséget ad arra, hogy az iparági szakember felügyelete alatt integrálják az elméletet a gyakorlatba. A diákok a szállodákban, éttermekben, vendéglátó-ipari cégekben, élelmiszer-szolgáltatási tevékenységekben, golfpályákon, turisztikai műveletekben vagy más helyeken dolgoznak, alkalmazva készségeiket az osztályteremben.
Egyetemi tevékenységek
A diákközpontú speciális eseményektől a W. Galen Weston Élelmiszerközpont éttermi és vendéglátóipari műveleteiig speciális projektekig számtalan lehetőség áll a diákok számára, hogy tovább tudják tanulni a laboratóriumon kívül.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Diploma a vendéglátásban - Hotel Operations Management
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Vendéglátás – Szállodaüzemeltetési oklevél
- Toronto, Kanada
Diploma a szálloda-, üdülő- és étteremvezetésben
- Online Canada
- Toronto, Kanada