Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Bevezetés

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Az École Lenôtre 1971-ben alapított Gaston Lenôtre válaszolt a francia és külföldi szakemberek képzési igényeire. Napjainkban több mint 3000 gyakornok, férfi és női nő Franciaországból és több mint 100 országból jön, hogy növeljék tudásukat és szakértelmüket a kiválóság kultúrájában.
Minden évben új fejlettségi szinteket hoznak létre, hogy jobban megfeleljenek az élelmiszeripar szakembereinek elvárásainak.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


Közel 20 éve az Ecole Lenôtre hosszú távú programokat kínál, amelyek lehetővé teszik a francia konyha, péksütemények és pékségek intenzív képzését:Cukrászséf diploma: 7 hónapFőzőszakács diploma: 7 hónapBakery Advanced Training tanfolyamok: 13 hétA francia tészta alapjai: 6 hétA francia konyha alapjai: 6 hét

A képződményekhez való csatlakozáskor számos szakember veszi körül, akik a világ legjobb szakácsaitól származnak.

Tanulni és gyakorolni egy osztályteremben maximum 12 tanulóval . Az Ecole Lenôtre -nél azt gondoljuk, hogy a kis csoportokban végzett munka a legjobb módja annak, hogy minél Ecole Lenôtre ki a szakácsainktól. Ön gyakorolni fogja magát és csoportokat is.

Rungis-i szakmai iskolánkban 13 tanterem és magasan profi felszereléssel rendelkező személyzet működik. Kiváló minőségű beszállítókkal dolgozunk mind élelmiszerek, mind professzionális anyagok tekintetében, amelyeket megtalál a legjobb szakács konyháiban is.

Az Ecole Lenôtre szakképzettséggel állunk rendelkezésedre, és úgy véljük, hogy szakértelemünk lehet, hogy Ön a holnapi legjobb szakácsok közé tartozik.

Jöjjön és kövessen minket a Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Vagy az új weboldalunkon:

Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre

Helyszínek

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Kérdések