Ecole Lenôtre
Bevezetés
Az École Lenôtre 1971-ben alapított Gaston Lenôtre válaszolt a francia és külföldi szakemberek képzési igényeire. Napjainkban több mint 3000 gyakornok, férfi és női nő Franciaországból és több mint 100 országból jön, hogy növeljék tudásukat és szakértelmüket a kiválóság kultúrájában.
Minden évben új fejlettségi szinteket hoznak létre, hogy jobban megfeleljenek az élelmiszeripar szakembereinek elvárásainak.
Közel 20 éve az Ecole Lenôtre hosszú távú programokat kínál, amelyek lehetővé teszik a francia konyha, péksütemények és pékségek intenzív képzését:Cukrászséf diploma: 7 hónapFőzőszakács diploma: 7 hónapBakery Advanced Training tanfolyamok: 13 hétA francia tészta alapjai: 6 hétA francia konyha alapjai: 6 hét
A képződményekhez való csatlakozáskor számos szakember veszi körül, akik a világ legjobb szakácsaitól származnak.
Tanulni és gyakorolni egy osztályteremben maximum 12 tanulóval . Az Ecole Lenôtre -nél azt gondoljuk, hogy a kis csoportokban végzett munka a legjobb módja annak, hogy minél Ecole Lenôtre ki a szakácsainktól. Ön gyakorolni fogja magát és csoportokat is.
Rungis-i szakmai iskolánkban 13 tanterem és magasan profi felszereléssel rendelkező személyzet működik. Kiváló minőségű beszállítókkal dolgozunk mind élelmiszerek, mind professzionális anyagok tekintetében, amelyeket megtalál a legjobb szakács konyháiban is.
Az Ecole Lenôtre szakképzettséggel állunk rendelkezésedre, és úgy véljük, hogy szakértelemünk lehet, hogy Ön a holnapi legjobb szakácsok közé tartozik.
Jöjjön és kövessen minket a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/EcoleLenotre/
Vagy az új weboldalunkon:
Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre