Keystone logo
© The University of Fredericton
École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

Bevezetés

Aerotechnika szakosodott iskola

Az Édouard-Montpetit CEGEP-ben működő École nationale d'aérotechnique (ÉNA) a világ legnagyobb légiközműszaki főiskolájának tekinthető. Az Éna egyedülálló szolgáltatásokat kínál 37 repülőgép és 35 szakosodott laboratóriummal, és exkluzív műszaki programokat kínál Quebecben a Transport Canada által elismert Repülőgép-karbantartás, Avionika és Aerospace Engineering számára.

Az ÉNÉ évente közel 1300 hallgatóval rendelkezik rendszeres oktatásban és több száz technikusban a továbbképzésben.Az iskolában évente kiképzett diákok lenyűgöző száma ellenére az ágazat jelenleg hiányt tapasztal A diplomások foglalkoztatási kilátásai és foglalkoztatási kilátásai kiválóak.

Az Éna egyike azon kevés iskolának, amelyet a Kanadai Védelmi Hatóság felhatalmazott arra, hogy a katonaságokat a légi járművek karbantartása terén felkészítse.

Az elmélet és a gyakorlat közötti kiegyensúlyozott képzés mellett az ÉNA lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy beiratkozhassanak a Munka- / Tanulmányi Programba, és hozzáférhessenek hazai és külföldi munkahelyeken. kívül.


Képzési egyenértékűségek

A Nemzetközi Repülésinformációs Tanács (CIFA) létrehozása lehetővé tette az ÉNA számára a nemzetközi befolyás biztosítását. Ez a szervezet célja az európai, amerikai és kanadai szabványoknak megfelelő képzési egyenértékűségek létrehozása.

Helyszínek

  • Saint-Hubert

    5555, place de la Savane, J3Y 8Y9, Saint-Hubert

Kérdések