Keystone logo
Edison State Community College

Edison State Community College

Edison State Community College

Bevezetés

Edison State Community College 1973- Edison State Community College bocsátották bérbe az Ohio Felülvizsgált Kódex rendelkezései szerint, mint Ohio első általános és műszaki főiskolája.

A főiskola így külön helyi adók nélkül jelent meg, mint kétéves, állami, együttnevelési, államilag támogatott felsőoktatási intézmény. Alapokmánya értelmében felhatalmazást kap arra, hogy művészeti és természettudományi, műszaki oktatási és továbbképzési tanulmányokat kínáljon. Jogalkotási intézkedés alapján a Főiskola neve 1977-ben megváltozott Edison Állami Általános és Műszaki Főiskoláról Edison State Community College . Néhány év után az Edison Közösségi Főiskola átdolgozott nevének használata után a Főiskola újból létrehozta az Edison State Community College nevet.

Az 1973-as szerény kezdetektől egy bérelt létesítményben a Főiskola fokozatosan növekedett jelenlegi campusáig, Piqua 131 hektáros területén. Beiratkozása és kínálata rövid története során folyamatosan nőtt: az 1973-ban 30 tanfolyamra beiratkozott 309 hallgatótól a mai napon mintegy 30 technikai területen több mint 3000 hallgatóig, az érettségi átadó programok széles skáláján, a fejlesztő tanfolyamokon és a továbbképzési kínálaton keresztül .

Edison State Community College öt különböző fokozatot kínál, amelyek közül kettőt négyéves főiskolára vagy egyetemre való áttérésre terveztek, három pedig azonnali munkavégzésre készíti fel a diplomázókat. A modern egyetemi létesítmények, valamint az élvonalbeli számítógépes és internetes technológiák biztosításával az Edison State Community College nem haladhatja meg a tanulási környezetét.

Helyszínek

geopoint
  • Edison Drive,1973, 45356, Piqua

Kérdések