Keystone logo
© Eva Dang
Education Projects Group

Education Projects Group

Education Projects Group

Bevezetés

Rólunk

Az Egyesült Királyság egyik vezető karrier-betekintési és oktatási szolgáltatója vagyunk. Számos lakossági, egynapos és iskolai tanfolyamot kínálunk, amelyek felejthetetlen oktatási tapasztalatokat biztosítanak a hallgatók számára, felbecsülhetetlen előnyt biztosítva nekik a választott területen, és fejlesztve a lehetséges jövőbeli karrierjükhöz szükséges kulcskompetenciákat. A tanfolyamok - melyek mind a hangsúlyt az oktatásra tapasztalat révén - számos fő karrier Pathways , mint a gyógyszer, üzleti, jogi, műszaki és Állatorvosi Kar. A szakértői oktatás és a tanulási környezetek bevonása révén elősegítjük a hallgatók kommunikációs, vezetői, csapatmunka és problémamegoldó készségeinek fejlesztését. A hallgatók hatékony kapcsolatokat építenek és tartanak fenn az egész gondolkodású gondolkodású változásépítõkkel szerte a világon, akik szenvedélyesek ugyanazon témák iránt és támogathatják õket választott útjuk folyamatában.

A 2015-ben alapított karrier-betekintési kurzus szolgáltatónkkal, az Medical Projects programmal arra törekszünk, hogy oktatjuk, ösztönözze és felhatalmazza a hallgatókat ambiciózus és megalapozott döntések meghozatalára a jövőjüket illetően, és ezáltal az Education Projects Group 2018-ban megalakulásához vezetünk. A dolgok első kézből történő tanulása a leghatékonyabb módszer a hallgatók számára, ezért örömmel kínálunk karrierlehetőséget a 13 éves kortól.

Oktatási küldetésünk

Küldetésünk az, hogy díjnyertes karrier-betekintést nyújtsunk tapasztalati tanulás útján a hallgatók számára világszerte.

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Díjnyertes társaság

A legjobb oktatási termék díja

Az Medical Projects volt (és továbbra is) a Legjobb oktatási termék díj büszke győztese a 2018. decemberi Brit Ifjúsági Utazási Awardson. A rangos nemzeti díjakat a Brit Oktatási Utazási Szövetség tartja, és azokat a fiatalok szakértői testülete bírálta el, hallgatói és oktatási utazási ipar. Az Medical Projects csapat örömmel ismeri el az Egyesült Királyság legjobb oktatási termékének szolgáltatójaként. Mark Williams vezérigazgató-helyettesünk ezt mondhatta a győzelemről:

„Ez a szolgáltatás elismerése és az általunk képviselt érték, amelyet csapatunk és elhelyezéseink nyújtanak. Hatalmas megtiszteltetés, ugyanakkor megerősíti azt a magas színvonalat és elkötelezettséget, amelyet a mi hallgatóinknak, tanárainknak és szüleinknek adunk ”- mondta.

"Az iskolák időről időre visszatérnek hozzánk az általunk nyújtott ügyfélszolgálat szintje és a személyre szabott kirándulások képessége miatt - és ez a díj megerősíti, hogy teljesen igaza van a megközelítésünkben."

Bővített támogatás

Együttműködünk a Kaplannal annak érdekében, hogy kedvezményes hozzáférést biztosítsunk piacvezető teszt-előkészítő osztályukhoz az oktatási projektek hallgatói számára. A tanfolyamok indítása óta több mint egymillió hallgató kiszolgálása után a Kaplan páratlan tapasztalata a hallgatók felkészítése tesztre.

Biztosítás

17 éves tapasztalattal és több mint 130 országban a World Nomads remek hely az utazási biztosítás keresésének megkezdésére. Az Oktatási Projektek hallgatói közvetlenül a Student Dashboardon keresztül juthatnak el árajánlatokhoz, köszönhetően a World Nomads partnerkapcsolatunknak.

Tanácsadás és útmutatás

Hivatalos hallgatói képviselőként együtt dolgozunk a Student Roommal, hogy tanácsokat adjunk a hallgatóknak a munkatapasztalatokról és a karrier betekintésről. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk, hogy a hallgatók közvetlenül tőlünk kapjanak a legjobb tanácsokat a kurzusokról, számukra kényelmes módon.

Hogyan működik

Átfogó támogatás

Minden kurzusunkat és projektünket teljes mértékben támogatják odaadó és tapasztalt csapatok és szakemberek. Támogatást nyújtunk a hallgatóknak velünk folytatott kurzusuk előtt, alatt és után.

 • Mielőtt foglalná: Egy Education Projects Group tagjával való jelentkezés egyszerű. Miután a hallgatók elhatározták, melyik kurzusra kívánnak csatlakozni, egyszerűen töltsék ki online jelentkezési űrlapunkat és fizessék meg a regisztrációs díjat a hely biztosítása érdekében. Ha a hallgatók nem biztosak abban, hogy melyik kurzusra szeretnének belépni, vagy csak kicsit több információt szeretnének, akkor mindig beszélgethetnek a barátságos hallgatói gyakorlati csapatunk tagjával, aki segítheti őket.
 • Ha már elfoglalta : Miután egy hallgató helyet választott a választott kurzusra, hozzáférést kap a Student Dashboard-jához - egy online úttervezőhöz, amely tartalmazza a tanfolyamra való felkészüléshez szükséges összes információt. Minden hallgatóhoz hozzárendelnek egy személyes hallgatói gyakorlati tanácsadót, aki útmutatást nyújt nekik a tanfolyamra való felkészüléshez, miközben ügyel arra, hogy a hallgatók elküldjék az általuk választott program megszervezéséhez szükséges összes információt. Ráadásul mindig kéznél vannak a kérdések megválaszolásához!
 • Érkezés előtt: Minden hallgató postai úton üdvözlőcsomagot kap, amely pólót, személyi igazolványt és sürgősségi kapcsolattartási kártyákat tartalmaz, valamint néhány információt, amelyek segítenek nekik felkészülni a kurzusukra. Folyamatban tartjuk a kapcsolatot minden hallgatóval a tanfolyam előkészítésekor, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy tisztában vannak az érkezési eljárásokkal, válaszoljunk az utolsó pillanatban felmerülő kérdésekre, és információt és elérhetőségeket adjunk arról, hogy mit tegyünk valószínűtlen vészhelyzetek esetén. .
 • Érkezés napja: A hallgatóknak érkezési és indulási ablakokat látnak el, amelyekben le kell foglalniuk szállításukat a választott kurzusra és onnan. Munkatársaink a kijelölt találkozási pontokon jelennek meg ezen ablakok alatt. Ez általában helyi repülőterek vagy vasútállomások a pálya közelében. A hallgatókat ezután munkatársaink kísérik szállásainkba, hogy megismerjék a hallgatócsoport többi tagját, és részt vegyenek néhány szórakoztató jégtörőn! Minden hallgató szintén részt vesz egy hallgatói indukcióban első tanfolyamuk este. Munkatársaink itt mondják el nekik, hogy mi fog történni a hét folyamán, az esetleges dátumokkal és megpróbáltatásokkal együtt.
 • A tanfolyam során: A hallgatók hétfőtől péntekig töltik meg a választott pályafutási Pathway , különféle magával ragadó és gyakorlati tapasztalatokkal, világszínvonalú tanárok szakértői oktatásával és helyi érdekes helyek látogatásán keresztül. Esteket és hétvégeket úgy tervezték, hogy a hallgatók számára lehetőséget biztosítsanak a lehető legjobban a helyi és kulturális lehetőségek kiaknázására. A hallgatók által választott kurzus rendeltetési helyétől függően ez magában foglalhatja a színház látogatását, a főzési órákat, a helyi táncórákat, vagy akár oroszlánok, tigrisek és medvék keresését a vadon élő állatok szafariján!
 • Kurzust követő: A hallgatók iránti elkötelezettségünk nem ér véget, amikor velünk elvégzik kurzusukat. Minden hallgató, aki részt vesz egy bentlakásos kurzuson, személyre szabott igazolást kap, amely segít az egyetemi jelentkezésben. Örülünk annak, hogy referenciákat adunk a hallgatóknak, és gyakran azt tapasztaljuk, hogy hallgatóink annyit nyernek az Education Projects Group eltöltött időből, hogy visszatérnek, hogy csatlakozzanak hozzánk egy másik kurzusra - vagy akár kettőre!
128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

A megoldott probléma

Csak a munkatapasztalattal kapcsolatos kérdések válaszolhatók ...

 • Mit akarsz csinálni?
 • Mi akarsz lenni, ha idősebb vagy?
 • Hol akarsz tanulni?
 • Mit akarsz tanulni az egyetemen?
 • Meg akarja választani a tanulószerződés útját?

Könnyű elfelejteni, hogy a legtöbb fiatal nem rendelkezik a szükséges tapasztalatokkal ahhoz, hogy megalapozott választ adjon ezekre a kérdésekre. Ezt változtatni szeretnénk.

Hisszük, hogy a tapasztalati tanulás kulcsa annak, hogy segítsünk a fiataloknak megalapozott döntéseikben meghozni jövőjüket. A tanfolyamok célja, hogy reális betekintést a különböző karrier Pathways , miközben segít a diákoknak fejleszteni a legfontosabb készségek és kompetenciák szükségesek, hogy folytassák az ambíciók és elérjék választott pályára.

Projekt kötelezettségvállalásunk a következő:

1. Világítsa fel a hallgatók következő generációját
2. Felhatalmazza a hallgatókat arra, hogy megalapozott karrier döntéseket hozzanak
3. Ösztönözze a globális gondolkodásmódot

Úgy gondoljuk, hogy azáltal, hogy így segíti a hallgatókat, készen áll karrierre és motiválva marad a céljaik eléréséhez; a globális szakmai világ megértésével - és a helyükkel benne.

Elkötelezettségünk a hallgatók iránt

Minden tanfolyam minden elemét úgy tervezték, hogy a hallgatók számára a lehető legjobb tanulási tapasztalatokat biztosítsák mind tudományos, mind személyes szempontból. Azt szeretnénk, ha a hallgatók megvilágosodnának, felhatalmaznának és ösztönöznének minket arra, hogy globális gondolkodásmóddal gondolkodjanak. Szakszerűen megtervezett kurzusaink a hallgatók fejlődésének öt kulcsterületére összpontosítanak:

 • 1 Személyes fejlődés
 • 2 Kulturális merítés
 • 3 Professzionális expozíció
 • 4 Az akadémiai horizont kibővítése
 • 5 Fun

Helyszínek

 • London

  Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX, , London

Kérdések