Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Bevezetés

KIK VAGYUNK

Elit Menedzsment Iskola

- Az úttörő egyetemi diploma Pathway szolgáltatója Wellingtonban, Új -Zélandon

EMS már egy NZQA teljesen akkreditált butik nyelv és üzleti iskola alapján a belvárosban Wellington 2003 óta. (Az NZQA bízik oktatási teljesítményünkben és önértékelési képességünkben)

Az EMS -t a Felsőoktatási Bizottság (TEC) és a Társadalmi Fejlesztési Minisztérium hagyja jóvá és finanszírozza alapítványi és foglalkoztatási képzésre.

Az EMS egyetemi diplomát hozott létre Pathways amely időt és pénzt takarít meg a hallgatók számára, és büszkén válik úttörő egyetemi végzettség Pathway szolgáltatóvá Wellingtonban.

AMIT AJÁNLUNK

Az EMS elkötelezett amellett, hogy megvalósítsa a kívánt jövőt azáltal, hogy úttörő egyetemi végzettségi Pathway programokat biztosít Önnek az új -zélandi legjobb egyetemekkel kötött artikulációs szerződéseink révén.

Az EMS akár 120 kredit transzfer artikulációs megállapodást is kínál a Massey Egyetem, az Aucklandi Műszaki Egyetem (AUT) és a Technológiai Intézetek, köztük a WelTec és a Whitireia üzleti diplomáira. A képesített EMS -diplomások közvetlenül beléphetnek az egyetem második évébe, és további két éven belül üzleti diplomát szerezhetnek. Az EMS célja továbbá, hogy informatikai, idegenforgalmi menedzsment, számviteli és pénzügyi okleveleket kínáljon, amelyek szintén egyetemi egyetemi egyetemek megfelelő fokozataihoz vezetnek.

Az EMS az NZQA által jóváhagyott új -zélandi bizonyítvány angol nyelv (NZCEL) 3. és 4. szintű programjait kínálja, amelyeket az új -zélandi egyetemek széles körben elfogadnak az IELTS 5.5 vagy 6.0 helyettesítési feltételeként.

Ha NZCEL + oklevélre iratkozik be, a hallgatók 8000 dollár értékű ösztöndíjat kaphatnak az EMS -ben szerzett tanulmányi oklevelükre.

Az EMS az NZQA által jóváhagyott belső angol nyelvtudás -tesztközpont, amely többféle belépési lehetőséget biztosít a hallgatóknak a tanulmányi eredmények eléréséhez.

MIÉRT az EMS

Ahol az egyetem tudományos kiválóságra törekszik, és a politechnikum készen áll a munkára kész diplomásokra, az ELITE mindkettőt olyan gondoskodó környezetben kínál, ahol minden egyes hallgató számít. Arra összpontosítunk, hogy segítsünk mindannyiuknak, hogy felkészüljenek a karrierjükre a jól átgondolt oktatási és személyre szabott teljes támogatási rendszerünkön keresztül.

o Elit oktatás: Kifejezetten kis létszámú osztályok, amelyek alapvető különbséget tesznek (pl. diplomaosztály 6-16 diák).

o Személyre szabott hallgatói támogatás: Gondoskodunk a diákokról, mint egyedi egyénekről, akiknek különböző igényeik és céljaik vannak. Progresszív felülvizsgálataink a diákok oktatási útján biztosítják sikerüket.

DIÁK TÁMOGATÁS

Számos tanterven kívüli tevékenységet biztosítunk, beleértve az önkéntes tapasztalatokat.


Egyablakos ingyenes szolgáltatást nyújtunk, beleértve a kedvezményeket:

 • Egyetemi transzfer és beiratkozás
 • 1 dollár expresso kávé
 • orvosi és utasbiztosítás
 • repülőjegy
 • Túrák Új -Zélandon, Ausztráliában és az USA -ban


A HELYI TERÜLET JELLEMZŐI

Wellington, Új -Zéland biztonságos és barátságos fővárosa, az okos, kreatív és ambiciózus diákok választott úti célja.

1) Világszínvonalú oktatási rendszerek- Új-Zéland oktatási rendszerét a The Economist Intelligence Unit rangsorolja a világon az első helyen a fiatalok jövőbeli készségekkel kapcsolatos oktatásának biztosítása érdekében. Wellington rengeteg remek lehetőséget kínál az iskolától a világranglista egyetemig.

2) Wellington a világ egyetlen akkreditált „biztonságos közösség ” fővárosa. Ez egy biztonságos és barátságos hely az otthoni híváshoz. Az itt tanulók biztonságos környezetben élnek, ahol élhetnek, dolgozhatnak és tanulhatnak.

3) Kiváló életminőség - Wellington világhírű, mint csodálatos lakóhely, a Lonely Planet Wellingtonot „a világ legmenőbb kis fővárosának” nevezte, és a Deutche Bank a világ legjobb helyének nevezte. A Wellingtonban élő emberek nagyon magasra értékelik saját életminőségüket, a lakosok 87% -a jó életminőségről számolt be. Nagyszerű hely diáknak lenni. Elég kicsi ahhoz, hogy barátságos új -zélandi élményt nyújtson, és a nyüzsgő város rengeteg programot kínál.

4) Kompakt és járható város -Wellington belvárosától 15 perc sétára három világszínvonalú egyetem, valamint sok más felsőfokú szolgáltató és iskola található. Wellington is jól összeköttetésben áll a hatékony és tiszta vonat- és buszhálózattal - ez segít megmagyarázni, hogy Wellington miért használja a legtöbb tömegközlekedést egy főre jutva Új -Zélandon!

5) Rengeteg gyönyörű nyílt tér - Wellington lenyűgöző tengerpartja, a friss levegő és a nyílt zöldterületek azt jelentik, hogy a nagyszerű szabadidős kikapcsolódás, sport és parkok mindig közel vannak. A Wellington belvárosát szegélyező zöldövezet tele van gyalogos és kerékpáros útvonalakkal, a vízparti körzet pedig a végső hely egy ebédidőben. Évente több mint 2100 napsütéses órát kapunk, így rengeteg esélye lesz arra, hogy kijusson és élvezze gyönyörű városunkat! A regionális parkok nagy gyűjteményével és 497 km -es tengerpartjával a szabadtéri szabad hely mindig könnyen elérhető Wellingtonban. Könnyű a természet közelében élni Wellingtonban, még akkor is, ha a városban lakik. Ez a két világ egyik legjobb forgatókönyve. Csak azért, hogy kijusson és élvezze. Szórakoztató.

6) Sokszínűség - a wellingtoni lakosok mintegy harmada Új -Zélandon kívül született - a város multikulturális központ. A világ minden tájáról érkező emberek Wellingtonban élnek, így változatos és izgalmas hely.

7) Intelligens tőke - otthon érezheti magát az ország legmagasabban képzett lakossága körül. A 15 éves és idősebb Wellingtonban élők 28% -a rendelkezik felsőfokú végzettséggel vagy magasabb diplomával, szemben az országos 20% -kal.

8) High -tech tőke - Számos innovatív vállalkozásnak adunk otthont, mint például a Weta Workshop és a Weta Digital, a Xero és a Pik Pok, amelyek a Wellington gyorsan növekvő és digitális technológiai iparának részét képezik. A régióban a legmagasabb a tudásintenzív szolgáltatásokban foglalkoztatottak aránya az országban, így ez izgalmas hely az életre és a tanulásra.

9) Közép-Föld közepe vagyunk-Szeretettel Közép-Föld közepe néven ismert, mi vagyunk a város, ahol a filmkészítés életre kel. A Wellington díjnyertes tehetsége olyan projektekhez járult hozzá, mint a Ghost in the Shell, a Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, A gyűrűk ura trilógia és még sok más.

10) Kulináris tőke - Szeretjük az ételt! Wellington, jó hírű, több étterem, kávézó és bár található egy főre vetítve, mint New Yorkban. Hiányzik az étel a hazájából? Ne essen pánikba - vannak szupermarketek és éttermek a világ minden tájáról származó ételekkel. Ha pedig nagyon szereti az ételeket, mindenképpen vegyen részt minden évben augusztusban megrendezett Visa Wellington On a Plate fesztiválon.

11) Fesztiválváros Új -Zélandon - Wellington szórakoztató és élénk lakóhely, izgalmas eseményekkel teli naptárral. Az évente megrendezett fesztiváloktól, kulturális élvezetektől, élő előadásoktól a sportmérkőzésekig és a köztes eseményektől kezdve rengeteg szórakozást talál.

Szeretettel várjuk Önt EMS családunkba, és segítünk elérni tanulmányi céljait Új -Zélandon.

Angol nyelvű programjaink is érdekelnek:

Angol mint második nyelv program:

 • Általános angol (kezdőtől középhaladóig)
 • Angol + Barista bizonyítvány
 • Angol + Sport
 • Tanulmányút
 • Új -zélandi tanúsítvány Angol nyelv (NZCEL) 3. szint (az IETLS 5.5 helyett)
 • Új -zélandi tanúsítvány Angol nyelv (NZCEL) 4. szint (az IELTS 6.0 helyett)
 • Új -zélandi tanúsítvány Angol nyelv (NZCEL) 4. szint (az IELTS 6.5 cseréje) (jóváhagyásra vár)

Kérjük, látogasson el: www.ems.ac.nz

Helyszínek

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Kérdések