Keystone logo
Englishour

Englishour

Englishour

Bevezetés

Üdvözöljük a Englishour!

Teljesen akkreditált iskola

Tanulj angolul gyorsan!

A Dublin City Centerben található Englishour természetes beszédű angol nyelvórákat és kurzusokat kínál más nyelvek beszélőinek.

Tapasztalt, professzionális és képzett oktatóink csapata megtanít benneteket angolul beszélni. Minden angol nyelvórával javulni fog az Ön kommunikációs készsége a beszédben, az írásban és a hallgatásban.

Az angol nyelvet az ACELS, az angol nyelvi szolgáltatások akkreditációja és koordinálása, az angol nyelvoktatás (ELT) elismeri.

Englishour tagja az angol marketing angolnak (MEI).

Angol nyelvünk középpontjában az a törekvésünk, hogy a diákjaink természetes beszédű angol nyelvét tanítsák, ahogyan a bennszülöttek beszélik, ellentétben a formális angol nyelvvel, amit az iskolában tanultál, de nem lenne sok hasznuk egy napra napos alapon.

Két iskolánk Dublin belvárosában található O'Connell Street közelében található, egy kőhajításnyira a Spire és a GPO-tól, amely mind a város látogatóinak, mind az itt dolgozó embereknek kényelmes, akik angolul szeretnék javítani. Számos órát kínálunk különféle időpontokban és szinteken, beleértve az estéket és a hétvégét, valamint szálláslehetőséget és szórakoztatást is szervezünk, mint például kirándulások a látogató diákok számára.

Miért angol?

 • A diákok angolul tanulnak gyorsan
 • Kommunikációs feladat-alapú módszertan
 • Kis osztályok
 • Fantasztikus belvárosi elhelyezkedés
 • Ingyen wifi
 • Nincs regisztrációs díj
 • Ingyenes könyvek és anyagok, valamint tea és kávé
 • Kirándulások nagyon hétvégére Írország látogatásához

Angol nyelvtanfolyamok

Számos angol nyelvtanfolyamot kínálunk Önnek az Ön igényeinek és igényeinek kielégítésére. Tanáraink szorosan együttműködnek Önnel annak érdekében, hogy megfeleljenek a magas angol nyelvű szabványoknak.

Reggeli óránk egy intenzív tanfolyam, melynek célja a beszéd, a nyelvtan, a hallgatás, az olvasás és az írás készségeinek fejlesztése. Tapasztalt tanáraink vezetni fogják Önt a pontos és természetes módon történő kommunikáció felé.

Délután csak heti 35 €! Teljes és változatos kurzus, ahol a lecke mindig a beszédre koncentrál! Ebben az osztályban a tanulók egy sor olyan új és izgalmas szókincset tanítanak, amelyekkel a célnyelven keresztül kifejezhetik magukat.

Esti osztály. Tanulmányozd magadnak vagy elismert kamarazeneIELTSexam-nek. Minden könyv és anyag szerepel az árban. Az osztályok lefedi a beszédet, az írást, a hallgatást és a nyelvtani pontosságot.

Szombat osztály. Azok számára, akik a hét folyamán elfoglaltak. A szombati osztály az angol kommunikációs készségek elsajátításáról szól, barátságos légkörben. Minden szombati lecke három órányi nyelvtan, hallgatás és természetesen beszéd!

Az Angolour kényelmes, magas színvonalú szállást biztosít a diákoknak, miközben velünk tanulnak. Kiválaszthatja, hogy tartózkodik-e a fogadó családdal, vagy megosztja a lakást más angol diákokkal vagy magas színvonalú hostelrel.

Rendszeresen ellenőrizzük az összes szállásunkat, hogy biztosítsuk, hogy az Ön tartózkodása kényelmes és biztonságos legyen az egész út során.

Helyszínek

 • Dublin

  Englishour 3 Lower Abbey Street & 20 Eden Quay Dublin 1 Ireland, , Dublin

Programok

Kérdések