Francia csokoládé és cukrászda művészete
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Kulcs információ
Campus helye
Yssingeaux, Franciaország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 hónapok
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 9 190 / per course *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* nettó árak.
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A rajongók és a vállalkozók számára szánt program emeli a képességeit és technikáit, amelyek miatt a francia csokoládék irigységgé tették a világot. Neves szakácsokkal és szakértőkkel együttműködve megtanulja, hogyan kell alkalmazni az alapvető technikákat a csokoládé és az édességek készítéséhez, valamint egyedi betekintést nyerhet az új csokoládé trendekbe és összetevőibe.
Az alkalmazott elmélet az egész programban elterjedt, valamint a tervezésre és a fotózásra szentelt vállalati látogatások és ülések révén a program felkészíti Önt a csokoládéval és különféle termékekkel - például csokoládé alapú desszertekkel, csokoládékkal és édességekkel - való munka készítéséhez szükséges készségekkel.
Munka és karrier lehetőségek:
- Vállalkozó
- Csokoládé és cukrász
- Csokoládé és édességek
- Csokoládé gyártás
Időtartam: 2 hónap
Programszerkezet:
- Csokoládé alapvető technikák - 3 hét
- Cukrászda - 2 hét
- Csokoládé alapú tészta -1 hét
- Művészi remekművek - 2 hét
A felvételi követelmények:
Nincs szükség korábbi diplomára vagy tapasztalatra
Legalább 18 év
Francia A2
Következő bevitel - 2020. július 6-tól2020. Augusztus 28-ig
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Svájci Nagydiploma cukrász- és csokoládéművészetből
- Port-Valais, Svájc
Posztgraduális cukrászda és csokoládé szakon
- Barcelona, Spanyolország
Bevezetés a csokoládé és édesség alapjaiba (tanúsítvány)
- Paris, Franciaország