

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Tanuld meg főzni velünk
Függetlenül attól, hogy javítani kívánja karrierjét, javítani szeretné otthoni főzési készségeit, vagy csak lenyűgözni a barátait, megvan a tanfolyam az Ön számára.
Az Edinburgh-i Élelmiszer- és Boriskola
Az 1986-ban alapított The Edinburgh School of Food & Wine ( ESFW ) Skócia legrégebbi független, díjnyertes ESFW .
Üdvözöljük a képességek minden szintjét, kezdőktől kezdve a feltörekvő szakemberekig.
Tapasztalt szakácsok csapata megtanítja azokat a készségeket és technikákat, amelyek lehetővé teszik a helyzet „rögzítésére” való felkészülést.
Kínálunk nemzetközileg elismert, nappali tagozatos diploma tanfolyamokat, valamint egynapos alap- és mesterkurzusokat, valamint rendkívül népszerű étel- és boreseményeinket, beleértve a Champagne Whisky kóstoló eseményeket.
Az iskolát az ICSA teljes mértékben akkreditálta, és a teljes SQA akkreditáción dolgozunk.
Új készségeket és technikákat tanítunk és szórakozzunk együtt, miközben együtt tanulunk .
Ian Pirrie
Fő
Ian 2008-ban vette át az ESFW , miután sikeres volt a pénzügyi szektor. Széles körű ismeretekkel rendelkezik az üzleti életről, valamint az élelmiszer- és boripar oktatásáról. Ian rendszeresen konzultál a mai iparág kérdéseivel.
Ashley Macmillan
Oktató
Ashley az ESFW hallgatók egyike. 2014-ben csatlakozott az iskolához, széles séf-tapasztalattal rendelkezik, miközben az étteremiparban dolgozott, és rendszeresen megjelenik a tévében az ételek főzésén.
Aneta Broncel
Ügyfélszolgálat
Aneta nagyszerű szakács, aki 2008-ban csatlakozott az ESFW , és zökkenőmentesen tartja az iskolát. Ezen felül felügyeli az iskola külső vendéglátóiparát.
ESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

- Edinburgh
The Coach House Newliston Estate , EH29 9EB, Edinburgh
