Keystone logo
eta College

eta College

eta College

Bevezetés

Egy szenvedély. Karrier. Életvitel.

eta College egy magán felsőoktatási és képzési főiskola, amely olyan képesítésekre szakosodott, amelyek a sport- és fitnesziparban foglalkoztatást eredményeznek.

Ezeket a képesítéseket a felsőoktatási képesítési keretrendszer (HEQSF) és a foglalkozási képesítési alrendszer tartalmazza. A sport és a fitnesz terén a legjobb nemzetközi normákkal összehasonlítva, ami azt jelenti, hogy a diplomások jól felszereltek Dél-Afrikában és a világ minden táján.

Tim Mossholder / Pexels

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

Az eta büszke arra, hogy vezető szerepet tölt be a sport- és fitneszipar oktatási programjaiban. Egyfajta sport- és fitnesz-főiskolának szenteljük magunkat olyan dinamikus tanulási programok biztosításához, amelyek nemzetközileg összehasonlított képesítésekhez vezetnek.

Szakmai programjainkat a CATHSSETA hagyja jóvá, és felsőoktatási programjainkat a CHE akkreditálja. Képességeinket a Dél-afrikai Képesítési Hatóság (SAQA) regisztrálja a Nemzeti Képesítési Keretrendszeren (NQF).

Akkreditációs kritériumaink teljesítése során felsőoktatási oldalunkat a felsőoktatási és képzési tanszéknél regisztrálják magántulajdonban lévő felsőoktatási intézményként.

Annak biztosítása érdekében, hogy kielégítsük a sport és fitnesz igényeit Dél-Afrikában, az eta engedéllyel rendelkező szolgáltatóként működik a Dél-afrikai Sport and Recreation (SRSA) társaságnál is.

Képességeinket a sport és a fitness terén elért nemzetközi bevált gyakorlatokkal összehasonlítjuk; így a diplomások Dél-Afrikában és a világ minden táján munkát találnak.

A diákok tanulhatnak a coaching tudomány, a fitness vagy a sportmenedzsment.

Lehetőség van a teljes munkaidős tanulmányok folytatására, ami ideális az iskolaelhagyók számára; részmunkaidős tanulmányok , amelyek nagyszerűek azok számára, akik karriert akarnak változtatni, vagy többet megtudhatnak érdeklődési területükről. Azok számára, akik rugalmasan szeretnék tanulni, az online tanulás tökéletes megoldás.

Victor Freitas / Pexels

118659_pexels-photo-703016.jpeg

az eta megkülönbözteti magát azáltal, hogy egy speciális sport- és fitnesziskola, amely teljesen elmeríti a hallgatókat a sport, fitnesz vagy sportmenedzsment tárgyában. Az osztálytermi elméletet és a kutatást egyensúlyba hozzuk a gyakorlati tanulással és a munkahelyi tapasztalatokkal.

Diákjaink erősebbek maradnak, erősebbek, mint amikor elkezdődtek, és képzett és készen állnak a munkahelyre.

Az eta-nak tizenkét egyeteme van. Ezek Bloemfontein, Botswana, Cape Town, Durban, East London, George, Johannesburg, Mauritius, Namíbia, Port Elizabeth, Pretoria és Stellenbosch találhatóak.

A DHET által regisztrált campusok a BFN, a CPT, a DBN, a GRG, a JHB, a PTA, az STB. További webhelyeink kínálják a CATHSSETA akkreditált programjait PLZ-ban, Namíbiában, Mauritiusban és hamarosan Botswanában.

eta Collegekétféle szállítási módot kínál. Vagy részt vehet egy campus óráin, vagy távoktatás útján kitöltheti képesítését. Mindkettő tanulást kínál, amelyet a technológia közvetít.

Miért szemtől szemben tanulni az eta College ?

eta College szemtől szembeni tanulás egy olyan szállítási mód, amelyben egy egyetemen folytatja tanulmányait egy strukturált ütemterv alapján.

Campusunkban Fitness, Coaching Science és Sport Management tanúsítványok és oklevelek, valamint rövid tanfolyamok és szakirányok állnak rendelkezésre.

eta College egy akkreditált és regisztrált felsőoktatási és képzési főiskola, amelynek szakterülete a sport és a fitnesz képesítése. Képző kollégiumunk világhírű az elméleti, gyakorlati és munkahelyi tanulás módszereiről, amelyet teljes merítésnek nevezünk. eta College hallgatók keményen tanulnak és keményen játszanak, és az egyetemenk biztosítják a fókuszpontot, ahol ez történik. Tantermek, gyakorlati és rekreációs környezetek széles skáláját biztosítjuk, hogy hallgatóink elméleti tanulást és gyakorlati készségeket érjenek el szórakozás közben. Ezen túlmenően kapcsolatunk van a munkahelyi szolgáltatókkal annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatók olyan tanulásnak vannak kitéve, amely releváns a tanulmányaik számára, és lehetőséget kínál munkavállalásra vagy saját gyakorlat megkezdésére.

Snapwire / Pexels

118660_pexels-photo-618612.jpeg

Miért távoktatás az eta College ?

eta College távoktatás egy olyan szállítási mód, amelyben a tanulmányait otthonról fejezi be, strukturált ütemterv szerint.

A távoktatás online tanulási élményt biztosít.

Az online / távoktatás révén sikeresnek kell lennie, szorgalmasan és önbizalommal kell rendelkeznie. Fontos, hogy következetesen és rendszeresen kapcsolatba lépjünk az oktatóval annak biztosítása érdekében, hogy megkapjuk a szükséges támogatást. A eta távoktatás másik létfontosságú része a tapasztalati tanulás alkotóeleme. Ez megköveteli, hogy a területen dolgozzon, árnyékolva, segítséget nyújtva és tanulva más szakemberektől. Az is fontos, hogy rendelkezzen e-mail címmel és hozzáféréssel a számítógéphez és az internethez, mivel erre a kutatáshoz és az összes feladat elvégzéséhez szüksége lesz.

Helyszínek

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések