Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Bevezetés

Az 1999- European Bartender School óta az European Bartender School több mint 70 000 hallgatóból magasan képzett csapossá változott, és világszerte felszabadította őket. Mint a világ vezető csapos iskolája, kurzusaink az iparágban a legfejlettebbek, és neves szakértők tervezték őket.

De mi sokkal több, mint egy csapos iskola. Az EBS egy 360 fokos élmény, amelyet arra terveztek, hogy a legjobb csapossá váljon, és olyan ember is lehet, aki lehet.

Tanfolyamainkon keresztül páratlan képzést, világszerte elismert bizonyítványt, egész életen át tartó barátok hálózatát és a világ utazásának esélyét kaphat. Sőt, a kurzus előtt, alatt és után is támogatást kapnak Önnek, akár úticél kiválasztása, akár munka keresése a világ minden tájáról.

Kezdje el a karriert, amely bárhová vihet. Csatlakozzon az European Bartender School .

Kapjon globálisan elismert bartending minősítést

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ legnagyobb és legrangosabb csaposiskola vagyunk. Több embert képztünk, mint bármely más bár iskolában, és több mint 70 000 hallgató képzett szakemberekké vált. Az EBS tanúsítványt a bárok, éttermek és klubok elismerik és tiszteletben tartják a világ minden tájáról, így a diploma megszerzése után elsőként kiválaszthatják az ipar legfontosabb munkahelyeit. A Nemzetközi Csaposok Tanfolyammal és az Advanced Csapatképző Tanfolyammal egész életen át hozzáférést kaphat az EBS MatchStaff online platformhoz, amely a világ legjobb munkaadóihoz köti Önt.

Bartend a világ minden tájáról

Öt földrészen szétszórt 25 iskola révén az EBS utazók és kalandkeresők számára készült. Ránk keresztül megtapasztalhatja a világ egy másik részét - vagy ha helyi marad, akkor otthoni városának teljesen új oldala van. Tanfolyamainkkal lehetősége nyílik arra, hogy kitöltse a dolgokat a vödörlistájából. Beutazni a világot? ✔️ Megváltoztatja a karrierjét? ✔️ Készíts egy teljesen új baráti társaságot? ✔️ Azt szeretnénk, ha úgy érzi, hogy most van itt az ideje, hogy hagyja abba az „egy nap” mondását, és kezdje el élni a legjobb életet.

Ossza meg a felejthetetlen élményeket új barátokkal

Az első napjától nyitott karokkal fogadják Önt a közösségbe. És sokáig a kurzusod után továbbra is része lesz annak, kihasználva rengeteg karrierjét és hálózati lehetőségeit. És a tanfolyamtársakkal folytatott tanulás és együttélés során gyorsan létrejönnek erős barátságok, amelyek egész életen át tartanak.

Élő élet, mint EBS diplomás

Fedezze fel az új helyeket

Akár Sydney-ben él, akár élvezheti a paradicsomi-szigeti fantáziáit Phuketben, vagy élni la dolce vita-val Rómában - van 25 úticél, amelyeket felfedezhet.

Szabadság és rugalmasság

A diploma megszerzésekor élvezheti annak stabilitását, ha tudja, hogy munkát találhat, bárhol is lesz.

Csodálatos emlékek készítése

Találkozzon egy teljesen új emberek csoportjával, és barátságokat és emlékeket hozzon létre, amelyek egész életen át tartanak.

Rólunk

1999-ben alakult

1999 óta kibővítettük az egész világot, és 28 kontinens iskolát nyitottunk meg 5 kontinensen. Az elmúlt 20 évben több mint 70 000 ember vett részt az egyedülálló kurzusokon, akik közül sokan rendkívüli dolgokra tett szert.

Több mint 28 iskola világszerte

Európa, Ázsia, Észak-Amerika, Ausztrália és Afrika 20 országában található iskolák. Kínálunk városhelyeket, tengerparti üdülőhelyeket, sőt akár az Alpok síközpontját is.

Évente több mint 7000 ember csatlakozik bartending családunkhoz

Mi vagyunk a legnagyobb csapos iskola a világon az oktatott hallgatók és az iskolák száma szerint világszerte. Ez az oka annak, hogy tanúsítványunkat világszerte elismertük, és mire büszke lehetünk.

A világ legfejlettebb csapos programjai

Csapos tanfolyamok a legfejlettebbek az iparban, és öt világhírű csapos szakértő tervezte őket. Rendszeresen frissítjük kurzusainkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a hallgatóknak mindig a legfrissebb ipari gyakorlatokat kínáljuk.

Helyszínek

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Kérdések