Keystone logo
European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

Bevezetés

Mindannyian félelmet és szorongást tapasztaltunk karrierünk kezdetén. A munka világának nagy ismeretlensége ijesztő és félelmetes. De nem kell, hogy így legyen.

European Centre for Career Education azzal a céllal hozták létre, hogy hidat építsenek a diploma megszerzése és karrierje első lépései között. Tökéletesítettünk egy programot, amely a témában, a hálózatépítésben és a gyakorlati tapasztalatokban a puha és kemény készségekre összpontosít. 3 hét előadások, workshopok és rendezvények tapasztalt szakemberekkel, 4 hét garantált szakmai gyakorlat és egy hét utazásra.


Hat éves tapasztalattal, több mint 500 partnercéggel, 3 égiszemmel, növekvő egyetemi közösséggel és több mint 1200 fellendített karrierrel úgy gondoljuk, hogy jó úton járunk.

Nyári programok

Az ECCEDU-t azzal a céllal hozták létre, hogy hosszú távú megoldást kínáljon az egyetemi oktatás és a karrier-tanácsadás túlságosan elméleti tendenciáira. Áthidalja a szakadékot hallgatóink tudományos ismeretei és a valós tapasztalatok között, az egyetemek által biztosított elméleti lábak alapján.

Meggyőződésünk, hogy az elméleti tudás és a gyakorlati készségek kombinációja elengedhetetlen előfeltétele annak, hogy a hallgatók sikeresek lehessenek jövőbeni szakterületükön. Két hónapos nyári programjaink a jogra, a nemzetközi üzletre, az információtechnológiára, az építészetre és tervezésre, a fenntarthatóságra és a műszaki tudományokra összpontosítanak. A programok három hét intenzív gyakorlati kurzusból és négy hét szakmai gyakorlatból állnak a schengeni övezet több mint 500 nemzetközi vállalatának egyikében.

Előadások és előadók

Minden nyáron három héten keresztül olyan gyakorlati témákat tanítunk diákjainknak, amelyek ritkán kerülnek be a tudományos tantervbe. Ezeket a témákat körültekintően választottuk ki, hogy relevánsak maradjanak, és olyan aktív szakemberek foglalkozzanak velük, akiket szakterületük szakértőjének tartanak. Előadóink között szerepel Radek Špicar (elnök, Aspen Intézet), Leoš Dvořák (Digitalizációs részleg vezetője, Valeo), Václav Nekvapil (ügyvezető partner, CEC kormányzati kapcsolatok), Klára Sommerová (társalapító és vezető, (S)právně), Miroslav Černý (a ŠKODA AUTO, as Szellemi Tulajdon Osztályának koordinátora), Petra Hrušková (A Red Hat globális TA-műveleteinek menedzsere), Pavlína Louženská (üzleti és innovációs stratéga, 2FRESH Prága) és még sokan mások.

131377_WM68.jpg

Az ECCEDU szakmai gyakorlatai

Az ECCEDU programok nemcsak az osztályteremben eltöltött időről szólnak; éppen ellenkezőleg. Három hetes intenzív gyakorlati tanfolyamok után diákjaink lehetőséget kapnak frissen megszerzett tudásuk felhasználására és fejlesztésére, ha négy hetes szakmai gyakorlaton vesznek részt az ágazatukban működő felső szintű vállalatok egyikében.Olyan cégekkel dolgozunk együtt, mint a Siemens, az UniCredit Bank, a Lego és a Coca-Cola; ügyvédi irodák, mint például a DLA Piper és a Linklaters; és olyan stúdiók, mint a Jestico+, a Whiles Architecture és a Chapman Taylor Architects, valamint még sokan mások, hogy értékes tapasztalatokat, készségeket és know-how-t biztosítsanak.

Minden partnerünk tisztában van a hagyományos oktatás és a valós helyzetek közötti óriási szakadékkal; ezért örömmel megállapodtak abban, hogy részt vesznek a hallgatóink felkészítésében, hogy sikeres jövőbeli vezetőkké váljanak és a területükön elismert szakértők legyenek.

131376_WM75.jpg

Ösztöndíjak és finanszírozás

ÖsszegJelentkezési határidő
One full scholarship every year because we care about giving a chance to those who can not afford our programs.2,000 EURFebruary 29, 2024
Social scholarship offers up to 50% off the program fee for eligible applicants. 500 EURFebruary 29, 2024

Helyszínek

 • Prague

  Prague, Csehország

 • Dubai

  Dubai, Egyesült Arab Emírségek

 • Bucharest

  Bucharest, Románia

  Kérdések