Keystone logo
European University of Rome

European University of Rome

European University of Rome

Bevezetés

Egy nemzetközi egyetem, amely az emberi értékek nagy hagyományán alapul, a jövő generációiban és szakembereiben. Kiváló választás mind az etikai, mind a kulturális oktatáshoz.Buro Millennial / Pexels

112023_pexels-photo-1438072.jpeg

Kik vagyunk

Egy olasz egyetem

A European University of Rome (EUR) egy magánjogi , jogilag elismert egyetem, amely jogi értékű tudományos képesítéseket bocsát ki. Az euró közgazdasági és üzleti menedzsment (L-18), pszichológiai tudományok és technikák (L-24) és turizmus és földgazdálkodás (L-15); Közgazdaságtudományi és innovációs menedzsment (LM-56) és pszichológia (LM-51); Bachelor mester 's egy ciklus fokozat a jog (LMG-01) és a tudományok az alapfokú oktatás (LM-85 bis). Továbbá, Ph.D. és továbbképzési és specializációs tanfolyamok.

keresztény

A European University of Rome , amelyet Krisztus legionáriusainak vallási gyülekezése 2004-ben alapított, a katolikus egyház nagy hagyománya és egy nemzetközi egyetemi hálózat része.

Ahol a hallgató az innovatív oktatási projekt középpontjában áll

A felsőoktatásra szánt évek izgalmas és döntő pillanatot jelentenek az életben: a European University of Rome vezeti a fiatalokat, hogy egyetemi választásukat gondosan mérlegeljék attitűdjeik és törekvéseik szerint; ily módon minden tanuló tehetségét személyesen értékelik, garantálva számukra a tudás széles körét, és ezzel egyidejűleg csökkenti a problémás utak kockázatát.

A European University of Rome projektje egy korszerűen szervezett egyetemen található, és a hallgató középpontjában áll . A European University of Rome által kínált kurzusokat olyan részvételi módszer jellemzi, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy közvetlen kapcsolatot létesítsen a tanárokkal a hiteles tudományos közösség szellemének megfelelően. Ezeket a tanfolyamokat a tanulási tartalom magas szintje és a hatékony tanítási szervezet jellemzi.

A különböző képzési kurzusok tantervi kínálata magában foglalja a társadalmi felelősségvállalás és a személyes készségfejlesztés tevékenységét a személyes fejlődés, az autonómia és a pozitív szembenézés és a mások iránti elkötelezettség elősegítése érdekében.

A külföldi tanulmányi időszakok elvégzésének több lehetősége lehetővé teszi a diákok számára, hogy tökéletesítsék nyelvtudásukat , terjesszék ki a kulturális horizontot, és éljenek az emberi és szakmai fejlődés szempontjából fontos tapasztalatokkal.

A European University of Rome diplomásokkal együtt jár a munka világának eléréséhez , szakmai gyakorlatot és gyakornokságot kínál, valamint interjúk előkészítő tanfolyamait, a szakmák gyakorlásához szükséges minősítő vizsgákat és az állami vizsgákat.

A társadalom új globális fejlődésének szolgálatában

A European University of Rome komoly és alkalmas szakembereket készít, szilárd értékrendszerrel rendelkező embereket képez, akik tisztában vannak a társadalomban betöltött szerepükkel, akik felelősek lesznek a közös javak építéséért és a személy méltóságának előmozdításáért.

Università Europea di Roma : Università Europea di Roma embereket, szakembereket készítünk.

Helyszínek

  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

Kérdések