Keystone logo
European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

Bevezetés

Az egyetem

A nagy emberi értékeken alapuló nemzetközi egyetem, amely vezető jövőbeli szakemberekkel foglalkozik. Nagyszerű választás etikai és kulturális oktatáshoz.

Kik vagyunk

Egy olasz egyetem

A Római Európai Egyetem (EUR) egy magánjogi, jogilag elismert egyetem, amely jogi értéket képviselő tudományos képesítéseket bocsát ki. Az EUR közgazdaságtan és üzletmenedzsment (L-18), pszichológiai tudományok és technikák (L-24), valamint idegenforgalom és földgazdálkodás (L -15) alapképzést nyújt; Gazdaságtudományi és Innovációs Menedzsment (LM-56) és pszichológia (LM-51); Mester egyciklusos jogi diplomája (LMG-01) és az alapfokú oktatás (LM-85 bis). Ezen felül Ph.D. és tanfolyamok.

keresztény

A Római Európai Egyetemet, amelyet 2004-ben alapított a Krisztus Légiói vallási gyülekezete, a katolikus egyház nagy hagyománya és az egyetemek nemzetközi hálózatának része.

Ahol minden hallgató az innovatív oktatási projekt középpontjában áll

A felsőoktatásnak szentelt évek izgalmas és döntő pillanatot jelentenek az életben: a Római Európai Egyetem arra irányítja a fiatal hallgatókat, hogy céljaik és törekvéseik szerint válasszák karriert. Ezen keresztül az egyes hallgatók tehetségei képessé válnak.

A Római Európai Egyetem egy modern campusban található. A kínált kurzusokat interaktív és dinamikus oktatási módszer jellemzi, így a hallgatók közvetlen kapcsolatot létesíthetnek minden egyes professzorral, és ez hiteles tudományos közösség létrehozásához vezet. Az előadások célja egy magas szintű tanulás elérése egy nagyon hatékony tanítási módszer segítségével.

A függőség szempontjából, különféle mértékben, a tanulási folyamat magában foglalja a társadalmi felelősségvállalási tevékenységeket és a lágy készségek fejlesztését annak érdekében, hogy erősítsék a mások iránti pozitív hozzáállást és elkötelezettséget.

Az akadémiai képzést külföldi tanulmányok útján végzik. Ez azt jelenti, hogy elmélyítjük a nyelvi készségeket, bővítjük a kulturális hátteret és élünk az emberi és szakmai növekedés szempontjából fontos tapasztalatokkal.

A Római Európai Egyetem segítséget nyújt a diplomásoknak a munkalehetőségek megtalálásában is szakmai gyakorlatok, szakmai gyakorlatok és állásinterjúk révén.

Egy új társadalom fejlődéséért

A Római Európai Egyetem olyan szakembereket és szilárd értékekkel rendelkező embereket képz, akik tisztában vannak elkötelezettségükkel és akik az új szellem felépítéséért felelősek az emberek méltóságának előmozdításához.

Università Europea di Roma: tanítunk embereket, szakembereket képzünk.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Egyetem

A Római Európai Egyetem a modern építészeti kritériumok szerint, akadályok nélkül építette campusát, sok helyet biztosítva az élethez és a megosztáshoz: tanulmányi területek, könyvtár, szabadidős területek, kávézó, osztálytermek állnak a hallgatók rendelkezésére, még akkor is, ha nincs előadás. Campus egész nap élni. Az oktatási és adminisztratív személyzet mindig rendelkezésre áll, hogy gyors válaszokat adjon és elkerülje a szükségtelen sorba állást.

Az egyetem rengeteg ingyenes parkolóval van felszerelve, és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (10 perc vonattal a Stazione di San Pietro épületétől). Ezen felül a gyors és ingyenes WiFi mindenhol elérhető. A biztonság és az ellenőrzés fontos szempont az egyetem vezetésében; egy külön megfigyelő szolgáltatás elérhető a nap 24 órájában.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Helyszínek

  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

    Kérdések