Keystone logo
© Frank Scarito, FAMK
Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Bevezetés

A Milton Keynes Filmakadémia a filmkészítési oktatás és gyakorlati képzés vezető szolgáltatója Milton Keynesben és Buckinghamshire-ben. Lépjen be az álmok világába, ahol a történetek életre kelnek, és a szenvedély kerül a középpontba. Milton Keynes Filmakadémia meghívja Önt, hogy induljon el egy olyan filmes utazásra, amelyhez hasonló nincs máshoz. Fedezze fel kreatív zsenijét: Akár törekvő, színész, forgatókönyvíró, vágó vagy operatőr, akadémiánk az Ön kreatív vászna. Az iparági szakemberek útmutatásával bontsa ki potenciálját, és vigye a képernyőre művészi látásmódját.

Tanuljon a legjobbaktól: Karunk díjnyertes rendezőkből, tapasztalt színészekből és neves forgatókönyvírókból áll, akik megosztják egymással szakértelmüket és bennfentes tudásukat, így biztosítva, hogy Ön felülmúlhatatlan oktatásban részesüljön. Gyakorlati tapasztalat: A FAMK-ban az elmélet találkozik a gyakorlattal. Merüljön el a valós projektekben, működjön együtt diáktársaival, és szerezzen olyan gyakorlati tapasztalatokat, amelyek a sikeres filmipari karrier felé vezetnek. Forge Global Connections: Akadémiánk a tehetségek olvasztótégelye a világ minden tájáról. Építsen ki élethosszig tartó kapcsolatok hálózatát hasonló gondolkodású kreatívokkal, és nyisson ajtót a nemzetközi lehetőségek előtt. Előmenetel a karrierben: Iparágra összpontosító tantervünkkel diplomát szerezhet, és készen áll arra, hogy lenyomja magát a filmes és szórakoztató világban.

Elkötelezett karrierszolgálati csapatunk elvezeti Önt olyan lehetőségek felé, amelyek összhangban vannak az Ön törekvéseivel. Az utazásod itt kezdődik: Akár arról álmodozol, hogy az ezüstvásznon díszelkedj, akár a kulisszák mögül formálj történeteket, az MK Filmakadémia az, ahol az utazásod kezdődik. Csatlakozz hozzánk, és alkossunk együtt olyan történeteket, amelyek inspirálják, provokálják és rabul ejtik a világot. Regisztráljon még ma: Jegyed a mozis jövőbe vár. Ne hagyd ki a jelzésedet! Regisztráljon most, és alakítsa filmszenvedélyét egy életre szóló kalanddá.

Helyszínek

  • Bletchley

    South Central Institute of Technology, Sherwood Dr, Bletchley, MK3 6DR, MK3 6DR, Bletchley

Kérdések