Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

Bevezetés

Rólunk

A FutboLab a futballedzők szakmai képzésére szakosodott cég.

Projektünk 10 évvel ezelőtt született sport- és vállalkozói kezdeményezésként, szenvedélyes labdarúgó-játékosok, nemzeti és nemzetközi diplomások csoportja által, különböző sportokban. Ez azért jött létre, hogy maximalizálja a labdarúgás valamennyi tagjának előkészítését: edzők, játékosok és klubok, mind szakmai, mind félig profi.

A FútbolLab labdarúgóiskola egy olyan csúcstechnológiai labdarúgó-központ, ahol több mint 30 országban vannak diákok, és amelynek célja a sportpálya edzőinek, labdarúgó szakembereinek és diplomáinak szakosodása a különböző felső szintű programok révén. a labdarúgás és a sportágak vagy cégek szakosodott kezeléséhez szükséges szervezetek képzésében.

Az országos szintű rangos egyetemek által jóváhagyott minősített tanfolyamainkon keresztül a sport és a labdarúgás iránti szenvedély előmozdítását szeretnénk előmozdítani, különösen a legjobb tanácsadással és képzéssel a legfejlettebb módszertan segítségével. Legfeljebb 25 online és kevert tanfolyamot kínál egyetemi akkreditációval, olyan szakemberek bevonásával, akik dolgoztak vagy dolgoztak a legjobb és legismertebb spanyol klubokban és nemzetközi szinten, mint FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica.

misszió

A legjobban felkészült szakemberek segítségével segítsen elérni a maximális potenciált és elérni a célokat. Érdekli az edzőink kiválóságának és maximális teljesítményének megkeresése, hogy segítsen nekik javítani taktikailag, technikailag, fizikailag és pszichológiailag. Hozzon létre és hozzon létre hozzáadott értéket szakmai és személyes növekedésük és fejlődésük során a tanulási időszak alatt.

kilátás

A labdarúgás világában a nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt befolyásos sporttársaságnak kell elismerni. Ahhoz, hogy úttörő szerepet töltsön be egy hatékony és hatékony, magas teljesítményű szervezet révén, amely értékes szolgáltatásokat kínál edzőinknek. Ahhoz, hogy a világ egyik vezető vállalata legyen, és a versenytársaink számára állandó referenciát szolgáltassunk szolgáltatásaink minőségében.

értékeket

Hiszünk a sport fontosságában, hogy ösztönözzük edzőink személyes és szakmai fejlődését. Ezért a FutbolLabon keresztül szeretnénk megragadni azokat az értékeket, amelyek a leginkább képviselik a számunkra. Innováció, szakmaiság, képzés, elkötelezettség és minőség.

Módszertanunk

A FutbolLab elkötelezett a legjobb képzés és a futballedzők potenciáljának maximalizálása mellett. Jelenleg a legjobb képzési akadémia az online futballedzők számára Spanyolországban. Szervezetünk sikere az erőfeszítések, az egység, a bizalom, a fegyelem és a szigorúság elvén alapul. Ezek az alapelvek, amelyek hozzáadódnak a munkatársaink elkötelezettségéhez és a sportágunk folyamatos ismereteinek növeléséhez, lehetővé teszik számunkra, hogy a legteljesebb képzéseket kínáljuk a teljes edzőnek.

Mi az Ön rendelkezésére áll az év minden napján. Ezen kívül van egy virtuális egyetem, ahonnan kivonatolhatja az összes információt. Az elmélet, a speciális cikkek és videók folyamatosan frissülnek, így nem hagyhat ki semmit.

A FUTBOLLAB a képzési igényektől függetlenül megoldást kínál. A Holisztikus Ideológiától kezdve, a Rendszerek általános elmélete alapján, amely magában foglalja a sportoló globális előkészítésének folyamatait, végtelen számú kurzusunk van. A tudás különböző területei, amelyek magukban foglalják a fizikai előkészítést, a pszichológia alkalmazását az érzelmi menedzsmenthez, a terepi játékosok és a kapusok képzésének előkészítését, a játék elemzését, sőt a sportegyesületek irányítását és koordinálását. a mi specialitásaink Mindegyikükről a Mester, Szakértő és Technikus kategóriáiban kialakított tartalmi alfejezetet mutatunk be, amely az egyetemi cím vagy a saját cím között választható, és lehetővé teszi, hogy finomítsa a választott képzést.

Ezeknek a szakaszoknak a kiegészítése lehetővé teszi, hogy diákjaink kiváló oktatók legyenek. Dinamikus emberek vagyunk, akik bármely csapat számára előnyösek. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulunk azon szakemberek fejlődéséhez, akikkel dolgozunk. Sokan elérték a felsőfokú ismeretek és gyakorlatok szintjét, amit a tanfolyamok, tanárok és edzők nélkül nem tudtak elérni.

Helyszínek

  • Barcelona

    Barcelona, Spanyolország

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések