Keystone logo
Gateway College

Gateway College

Gateway College

Bevezetés

A Gateway College

Gateway College büszkén kijelentheti, hogy 1986 óta több ezer hallgatót oktat. A Gateway College diplomások az egészségügyi csapat értékes tagjaként dolgoznak magán- és állami kórházakban, hosszú távú gondozásban, komplex ellátásban, segített életvitel, önálló élet, különleges gondoskodás, palliatív ellátás és otthoni támogató ügynökségek.

Mi található a gyönyörű Vancouver, a British Columbia központjában Kanadában, így könnyen elérhető a helyi szolgáltatások és a városi közlekedés, mint például a Skytrain és a fő buszjáratok.

Tanteremünk inspiráló és vonzó tanulási környezetet biztosít a diákoknak. Magasan képzett munkatársaink és oktatóink támogatják az összes diákot, és elkötelezettek az egyes diákok sikerességében. A teljesen felszerelt modern laborok biztosítják, hogy a Gateway College diákjai gyakorlati és kényelmes környezetben tanulhassanak naprakész ismereteket és készségeket.

Büszkék vagyunk a következőkre:

 • PTIB: Magánképzési intézmények ága
  • „Meghatározott BC magánoktatási intézmények fióktelepe
 • BC EQA: British Columbia Education Quality Assurance
 • NACC: Nemzeti Szakmai Főiskolák Szövetsége
 • BBB: Better Business Bureau
 • BCCCA: British Columbia Career Colleges Association
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Küldetés és jövőkép

Küldetésnyilatkozat

"A Gateway College feladata, hogy minőségi és szakképesítéssel rendelkezzen a potenciális és a jelenlegi egészségügyi szakemberek számára. Elkötelezzük magunkat az egészségügy területén folytatott folyamatos növekedésre és a szakképzési partnerségek kialakítására az iparági normák teljesítése és meghaladása érdekében. "

Látomás

Gateway College a legmagasabb rangú karrierképző Gateway College fogja elismerni Kanadában.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Miért a Gateway College ?

 • Egészségügyi szakosított intézmény. Gateway College 1986 óta számos egészségügyi szakembert oktatott.
 • Ipari szakemberek. Ismerje meg az egyik legjobbat. Minden oktatónk CRNBC, CRPNBC vagy CLPNBC engedéllyel rendelkező ápolók, sokéves szakmai tapasztalattal. Az oktatás iránti szenvedélyük és elkötelezettségük az, hogy előmozdítsák a frontvonal egészségügyi szakembereinek következő generációját, hogy kiemelkedő magabiztos szakemberekké váljanak. Pozitív és szelíd megközelítésük megkönnyíti őket a kérdések és a kiegészítő támogatás érdekében. A magas színvonalú oktatási hallgatók teljes mértékben felkészítik őket, hogy megfeleljenek a jelenlegi iparági normáknak, és meghaladják azokat.
 • Egyéni figyelem. Megértjük, hogy nem minden diák egyforma. Az osztályméret kisebb marad, és figyelemmel kíséri az egyes tanulók fejlődését az egyéni figyelem érdekében, megfelelő útmutatást és támogatást nyújtva a tanulási igényeiknek leginkább megfelelő módon, és segíti a diákjainkat abban, hogy teljes tanulási potenciálját elérjék.
 • Az egész életen át tartó foglalkoztatás támogatása. Folytatás / fedőlap írása, a munkalehetőségek listájának rendszeres frissítése és a pályafutás tisztességes megbeszélése a szakma különböző szervezeteinek potenciális munkáltatói számára, kizárólag a diplomások és a jelenlegi diákok számára. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg a diákok regisztrálnak és megjelennek a vásáron, garantáltan találkoznak a vezetőkkel és / vagy a munkáltatókkal. Jellemzően minden alkalommal 10-15 szervezetet fogadunk el, akik részt vesznek munkatársainkban, hogy kivételesen jól képzett diákjainkat és diplomáinkat felvegyék.
 • Megfizethető! Fizessen havonta 395 dollárt, hogy elkezdje az Pathway az álmod karrierjéhez az egészségügyi ellátásban, vagy jelentkezzen a BC kormányzati hallgatói kölcsönre.
 • Rugalmas menetrendek! A teljes munkaidős, részmunkaidős és online lehetőségeket gyakori bevitellel kínáljuk. Ne várjon hónapokat vagy éveket, hogy csak csatlakozzon egy programhoz. Nálunk már dolgozik a területen, míg mások még várakozási listán vannak.
 • Kényelmes! Tanuljunk bármikor és bárhol az internet-hozzáféréssel a távoktatásunk kiválasztásával.
 • Magas referencia arány! A boldog diplomások ezrei ajánlották programjaikat a barátaiknak és családtagjaiknak, hogy megosszák sikerüket.
 • Gyors pálya! A diákok a Hivatal által elismert oklevelet csak 24 héten keresztül kaphatnak az Egészségügyi Assisztens - Gyorsított program segítségével.
115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Helyszínek

 • Vancouver

  702-333 Terminal Avenue, V6A 4C1, Vancouver

  Kérdések