Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Bevezetés

Glendale Community College (Glendale, Kalifornia) 1927-ben alapították, és ez alatt az idő alatt "több mint 85 éves oktatási kiválóságot és minőséget" kínált. A Glendale Főiskolát vagy a GCC t a "WASC" regionális akkreditáló testület teljes mértékben akkreditálta, és az adott szemeszter során 16 000 hallgatót vesz fel. A Főiskolának van egy aktív és dinamikus Nemzetközi Hallgatói Program részlege is - 500 nemzetközi hallgatót vesz fel több mint 50 országból. GCC az egyik legmagasabb "átadási arány" a négyéves egyetemekre a kétéves közösségi főiskolák kaliforniai rendszerén belül. Ez a rendszer ideális a nemzetközi hallgatók számára, mivel lehetővé teszi az F-1 vízum hallgatók számára, hogy időt és pénzt takarítsanak meg amerikai egyetemi oktatási programjaikon.

46563_GCCADBldg..jpg

Nemzetközi Diákiroda

  • Teljes munkaidős szakmai személyzet világutazási tapasztalattal és többféle nyelvtudással.
  • Teljes támogatás a felvételi feldolgozásához, értékeléséhez és a sikeres beiratkozáshoz.
  • Teljes körű támogatási szolgáltatások az akadémiai tanácsadáshoz / osztályregisztrációhoz és bevándorlási tanácsadáshoz. Az "új hallgatói orientáció" őszi és tavaszi féléveket kínált.
  • Programozási tevékenységek mind az egyetemen, mind az egyetemen kívül a Nemzetközi Diákklubbal. Aktív hallgatói kormány. Egyesület, klubok, rendezvények és atlétika mellett.
  • Campuson kívüli ház és vendégcsalád "Homestay" elhelyezések

Gyors tények

Akkreditáció: Teljesen akkreditált intézmény: WASC: Iskolák és Főiskolák Nyugati Szövetsége. GCC t 1927-ben alapították, és az egyik legrégebbi a CA közösségi főiskolák közül. "Több mint 90 éves oktatási kiválóság.

Felvételi követelmények: Középiskolai átiratok és oklevél; minimum 2,0 vagy "C" osztályzat átlaga, ha közvetlenül az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező főiskoláról vagy egyetemről érkezik. A TOEFL minimum 45 az iBT-n, vagy az IELTS "banda-pontszáma" legalább 4,5 - ha az angol nem az első tanítási nyelv. Továbbá, a támogatási nyilatkozat nyilatkozata és bankszámlakivonat, valamint egyoldalas személyes esszé. A "Feltételes felvétel" TOEFL vagy IELTS nélkül, valamint a Nyelviskola programból történő átigazolással rendelkező hallgatók számára érhető el.

Campus és létesítmények: 100 hektáros és 25 épületből álló festői és modern campus, a „San Rafael-hegység” lejtőin található - kilátással Glendale városára, valamint a Los Angeles-i városkép és metró területének részeire. Nagyon biztonságos külvárosi elhelyezkedés az otthonok ideális lakónegyedében. Glendale városát Dél-Kaliforniában "Jewel City" -ként emlegették.

Felajánlott diplomák: művészeti munkatárs (AA), tudományos munkatárs (AS); rövid távú bizonyítványprogramokkal és általános oktatási kurzusokkal együtt. Összesen 75 tudományos akadémikus ajánlott fel; teljes mértékben átruházható az Egyesült Államokban négyéves egyetemekre

Beiratkozási számok: összesen 15 000 hallgató; 500 nemzetközi vízum hallgatót tartalmaz (minden félévben) több mint 50 országból. A hagyományosan képviselt országok közé tartozik Dél-Korea, Japán, Kína, Hong Kong, Indonézia, Vietnam, Tajvan, Svédország, Szaúd-Arábia, Fülöp-szigetek, Brazília és Örményország.

Kar / alkalmazottak: Teljes munkaidős és részmunkaidős oktatók - akik mester- és doktori fokozatot szereztek a választott tudományterületükön. Kis osztályok (átlagos osztálylétszám 25-30 hallgató), szemináriumok és modern informatikai / természettudományos laborok.

Lakás és „Homestays”: A campuson kívüli lakások apartmanokat, vendégházakat és amerikai befogadó családokat vagy „Homestay” opciókat tartalmaznak a Homestay Placement Company - ISP, International Student Placements révén. Megjegyzés: az egyetemen elhelyezett lakóházak vagy hálótermek nem állnak rendelkezésre. A családi szálláshelyekről forduljon az ISP-hez: [email protected]; Webhely: www.ISPHomestays.com.

Főbb tanulmányi területek: 75 akadémiai szak társult végzettséghez. Népszerű tanulmányi területei: számvitel, animációtervezés, művészet / képzőművészet, repülés (légiutas-kísérő tanúsítás); Üzleti adminisztráció, Számítástechnika / Információs rendszerek, Kulináris művészetek (étterem / szálloda menedzsmenttel); Tánc, grafikai tervezés, tömegkommunikáció, zene, egészségügyi tudományok / ápolás, természettudományok és fizika, színház és előadóművészet.

Transzfer arány az egyetemekre: A Glendale Community College hagyományosan az egyik legmagasabb „transzfer arány” a kaliforniai közösségi főiskolák rendszerén belül. A legtöbb Glendale College-hallgató (az Associate Degree elvégzése és egy féléves kredit minimum 60 egysége után) a Kaliforniai Állami Egyetem (CSU) vagy a Kaliforniai Egyetem (UC) rendszerébe tartozó különféle egyetemekre költözik. Emellett számos magánintézménnyel kötött „transzfer megállapodások” közé tartozik a Dél-Kaliforniai Egyetem (USC), a Loyola Marymount Egyetem, a Pepperdine Egyetem. & Occidental College - egyéb régiók által akkreditált intézmények között GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Akadémiai programok

Glendale Community College 1927 óta szolgálja Glendale-t és a környező területet, és jó hírnevet szerzett a tudományos kiválóságról, amely megfelel a változó világ igényeinek. Teljesen akkreditált intézményként a Glendale CC izgalmas különféle tudományos, szakmai és rövid távú tanfolyamokat kínál. A Főiskola mintegy 75 akadémiai szakot kínál társult végzettséghez, valamint az általános oktatási kurzusok széles választékával - amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy teljesítsék a követelményeket a főiskola első két évében, majd áttérhessenek teljes junior állású egyetemre. Ez lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy időt és pénzt takarítsanak meg az Egyesült Államokban folytatott oktatásukon. A Glendale nemzetközi hallgatói egyéni találkozókat szervezhetnek tudományos tanácsadókkal, akik tanácsot adnak a hallgatóknak a tanulmányi tervükről, a sikerhez szükséges általános orientációs készségekről és a nappali tagozatos hallgatói regisztrációról (félévenként 12 egység).

GCC

Helyszín és klíma

Glendale Community College városában található, egy biztonságos és külvárosi lakóközösségben, Los Angeles-től északkeletre tíz mérföldre (vagy 20 kilométerre). A modern és a hagyományos keverékével a Glendale College festői domboldalon található campust kínál a San Rafael-hegység lejtőin, kilátással a Glendale völgyeire és a Los Angeles-i látkép egy részére. Az egyetem 100 hektárból és 18 épületből áll, köztük az új "Science Center" komplexum a Planetáriummal, valamint az újonnan átalakított Diákközpont / Könyvesbolt, Kávézó és Kulináris Művészetek létesítménye. Egyéb szolgáltatások és szolgáltatások közé tartozik egy felújított könyvtár, különféle számítógépes laboratóriumok, hallgatói egészségügyi központ, transzferközpont, matematika / természettudományi központ, fejlett technológiai központ, előadóművészeti előadóterem, hallgatói művészeti kiállítások, fitneszközpont és atlétikai pálya. Glendale városának lakossága 200 000. A dél-kaliforniai éghajlat általában mérsékelt és meleg éghajlat egész évben, az átlagos hőmérséklet a téli hónapokban 15 ° C-tól a nyár 35 ° C-ig terjed.

Nemzetközi diákélet

Minden új külföldi hallgatónak az őszi és a tavaszi félév előtt speciális iránymutatáson kell részt vennie. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy legalább két héttel a félévi órák megkezdése előtt érkezzenek speciális tanácsadásra, tesztelésre és akadémiai tanfolyamok tervezésére. A hallgatókat a Főiskola elnöke, a különféle oktatók, a személyzet, a felvételi személyzet és az egészségbiztosítás képviselői üdvözlik. A hallgatók részletes utasításokat és segítséget kapnak a regisztráció során. Az összes vonatkozó bevándorlási szabályozást és eljárást részletesen ismertetjük. Angol nyelvvizsga azoknak a hallgatóknak áll rendelkezésre, akik nem tudták letenni a tesztet a tájékozódás előtt. A campuson kívüli lakhatási információkat azok a hallgatók számára teszik elérhetővé, akik lakások, szobatársak elhelyezése iránt érdeklődnek, vagy esetleg egy amerikai befogadó családnál élnek. A Glendale nemzetközi hallgatói populáció a College közösség aktív és szerves része. A kulturális és társadalmi események közé tartozik a diákönkormányzattal kapcsolatos Nemzetközi Diákszövetség, valamint a tavasszal megrendezésre kerülő éves "Nemzetközi Hét" - divatbemutatóval, világzenével, kulturális kiállításokkal, ételvásárral és vacsoratánccal. A Nemzetközi Iroda különféle "kirándulásokat" is népszerűsít Dél-Kaliforniában található helyi látnivalókhoz.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Helyszínek

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Kérdések