Keystone logo
GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

Bevezetés

GeniusQuest TM Film Akadémia

A GeniusQuest TM Film Akadémia egyetemi diploma- és bizonyítványtanfolyamokat kínál, amelyeket kifejezetten a digitális média és szórakoztatás területén folytatott karrierjük felgyorsítására terveztek. Olyan inspiráló és nagy energiájú környezetet kínálunk, ahol gyakorló ipari szakemberek vezetnek és együttműködnek társaikkal. Ezzel valós ipari tapasztalatokat szerezhet, több szerepet játszva és értelmes szakmai kapcsolatok kiépítésével. Megtanulja azáltal, hogy kreatív képességeit gyakorlati készségekké alakítja át gyakorlati, ipari alapú portfólióprojektek révén, amelyek bemutatják munkáját a jövőbeli munkáltatók számára. A GeniusQuest TM Film Akadémián Délkelet-Ázsia egyik legegyedibb oktatási közösségét tapasztalhatja meg oktatóival és társaikkal, akik megosztják szenvedélyedet. Mi vagyunk az első számú választás azon filmelők számára, akik Délkelet-Ázsiában szeretnének filmet tanulni.

A kiemelt tanfolyamok

 • TQUK 5. szintű diploma a médiagyártásban - Filmkészítés menedzsment (RQF)

16 hónap, teljes munkaidő

 • TQUK 4. szintű diploma a médiagyártásban - Filmkészítés menedzsment (RQF)

6 hónap, teljes munkaidő

A GeniusQuest TM Film Akadémián megismerheti a Creative Revolution TM fémjelző folyamatát, amellyel a kreativitást és az intenzitást a digitális médiaipar versenyképességének világában megkövetelt gyakorlati készségekké alakíthatja.

Irányít, filmez és szerkeszt nagy energiájú környezetben, izgalmas filmkészítő karriert készít elő, ipari szakemberek és támogató oktatók irányítása alatt, akik megértik, hogy mi szükséges a sikerhez.

Miért válassza a GENIUSQUEST TM Film Academy-t?

Íme az első 10 ok, amelyek miatt a holnap filmkészítők választják a GeniusQuest TM Film Akadémiát:

 • Nemzetközileg elismert filmkészítő mentorok
 • Teljesen vagy túlnyomórészt angol nyelven kínált tanfolyamok
 • Teljes munkaidős diploma és bizonyítványok képesítése több mint 100 országban
 • Professzionális gyártóberendezések, utómunkálati létesítmények, házon belüli stúdió és vetítőszínház
 • Releváns, praktikus és értékes-pénzes film oktatás
 • Ipari szakmai gyakorlatok és gyakornokok a magas szintű hallgatók számára
 • Együttműködő, barátságos és inkluzív tanulási környezet
 • Összpontosítson a csapatmunka és az emberek képességeire az alkalmazkodó és kreatív filmkészítők számára
 • Az egyéni tehetség és a kreativitás ápolva
 • Egyedi campus helyszínek, amelyek látványos hátteret és élénk környezetet kínálnak a hallgatói filmprojektek számára

Összpontosítson a dokumentumfilmes történetmesélésre

A GeniusQuest TM Film Akadémián a dokumentumfilm stílusú filmkészítésre szakosodtak a hallgatók, hogy kihasználják a fejlődő digitális média és a történetmesélési platformok által nyújtott növekvő lehetőségeket. Ebben a korszakban, amelyet a közösségi média, a streaming hálózatok és a hozzáférhető filmkészítő berendezések jellemeznek, a dokumentáció és a közvélemény részvételének metszéspontjában újfajta újfajta nemes történetmesélés készül. Az egyes GeniusQuest TM Film Akadémia környezete egyedi hallgatói kulturális és társadalmi összefüggéseket kínál a hallgatók számára, hogy képviseljék a helyi kérdéseket és perspektívákat, miközben megőrzik független kreatív és szerkesztői hangjukat.

TQUK jóváhagyott központ

A GeniusQuest TM egy jóváhagyott TQUK központ a 4. és 5. szintű programokhoz a filmkészítés kezelésében.

A TQUK az Egyesült Királyság leggyorsabban növekvő odaítélő szervezete (AO), amelyet az Angliában a Képesítési és Vizsgaszabályozási Hivatal (Ofqual) és a walesi kormány elismert. Mint Ofqual szabályozott odaítélő szervezet, minden TQUK képesítés garantáltan megfelel a magas színvonalnak. A TQUK lépéseket tesz annak biztosítása érdekében, hogy minden olyan központ, amely TQUK képesítést nyújt, megkapja azt a támogatást, amelyre szükségük van a tanulók számára a lehető legjobb szolgáltatás nyújtásához.

A TQUK képesítéseket több mint 100 országban elismerik szerte a világon, ezáltal nyitva állnak a lehetőségek a regionális és globális oktatási és foglalkoztatási lehetőségekhez a GeniusQuest TM diplomamunka végzettségűek számára.

A következő tanfolyamok 2020 szeptemberében kezdődnek

Karrier ambíciók. Család ígéreteket. Személyes teljesítés. Mire vársz? Tudjon meg többet izgalmas oktatási tapasztalatokról és gyakorlati tanfolyamokról. Keresse fel ma, hogy információkat kapjon a GeniusQuest TM Film Academy-ről és arról, hogyan lehet megtanulni a filmet Délkelet-Ázsiában.

128317_photo-1440404653325-ab127d49abc1.jpeg

Noom Peerapong / Unsplash

Tanulja meg a filmkészítést a thaiföldi GeniusQuest TM Film Akadémián

Körülbelül Ko Samui-ról, Thaiföld

Buja trópusi erdővel, pálmafákkal bélelt, arany homokos szakaszokkal, folyékony, akvamarinvíz veszi körül. A Ko Samui Thaiföld második legnépszerűbb szigete.

A Thaiföld-öbölben található, kb. 700 km-re délre Bangkoktól és 80 km-re Thaiföld déli partjától. Thaiföld harmadik legnagyobb szigete, a több mint 80 szigetből álló szigetcsoport legnagyobb, amely magában foglalja az Ang Thong Nemzeti Tengeri Parkot, a kajakozási paradicsomot és egynapos kirándulást Ko Samuiból.

Ez a sziget drágakő elég kicsi ahhoz, hogy fél nap alatt körülkerülhessen egy motorkerékpáron vagy autóval, és olyan sokféle strandot és tevékenységet kínál, hogy lehetetlen lenne mindent megtapasztalni egy nap alatt. Chaweng, Lamai, Taling Ngam és Natien strandjai csodálatos tengerparti városokat kínálnak mesés üdülőhelyekkel, nemzetközileg elismert éttermekkel és világszínvonalú szórakozással. A Ko Samui körüli tevékenységek magukban foglalják a jóga oktatást, a Muay Thai edzést, a búvárkodást, a golfot és még a főzési tanfolyamokat. Noha vannak néhány csendesebb strand, amelyek ideálisak a kikapcsolódásra, különösen azok, amelyek a világ egyik legszebb ötcsillagos üdülőhelyén találhatók, és amelyek olyanok, amelyek a régi világ varázsait idézik elő - például a Bo Phut, amely átalakított, régi kínai üzletházakban működik. - Ko Samui egy élénk, izgalmas hely, amely kifejlesztette a saját sziget-paradicsomi stílusát, miközben megőrizte természetes szépségének nagy részét

A Samui International Airport, a világ egyik legszebb és legszebb természeti környezetével összhangban kialakított rendszeres járatait Bangkokból, Kuala Lumpurból, Szingapúrból, Hong Kongból, valamint számos kínai városból indítják.

Tanulja meg a filmkészítést a GeniusQuest TM segítségével Ko Ko Samuiban - egy paradicsomi élmény

Fehér tengerpartjaival, tiszta tengerével, vízeséseivel, látványos kilátásaival, élénk településeivel és gyönyörű templomaival a Ko Samui valóban igazi filmkészítési paradicsom. A hallgatóknak való további vonzereje pedig megfizethető szállása és viszonylag alacsony megélhetési költsége.

A GeniusQuest TM Film Akadémia a sziget szívében található, Bo Phut-ban. A helyi vállalkozásokkal - különösen az idegenforgalmi és vendéglátóiparral - folytatott partnerségek révén képesek vagyunk a hallgatók számára filmeket készíteni, amelyek bemutatják Ko Samui természeti szépségét, történelmét, folklór és kultúra.

A GeniusQuest TM a következő teljes munkaidős programokat kínál otthoni és nemzetközi hallgatóknak a Ko Samui Campuson:

 • TQUK 5. szintű diploma a médiagyártásban - Filmkészítés menedzsment (RQF)
 • TQUK 4. szintű diploma a médiagyártásban - Filmkészítés menedzsment (RQF)

Helyszínek

 • Ko Samui

  Ko Samui, Thaiföld

  Kérdések