Keystone logo
George Brown College Általános művészeti és természettudományi diploma
George Brown College

Általános művészeti és természettudományi diploma

Toronto, Kanada

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 17 973 / per year *

Az egyetemen

* hazai tandíj | 16 490 dollár nemzetközi tandíjra. Minden díj előzetes értesítés nélkül változhat

Bevezetés

Az Általános Művészeti és Tudományos kétéves (négy szemeszteres) diplomát a George Brown College címen a hallgatók számára készítettük, hogy erősítsék tudományos képességeiket, és pontosítsák céljaikat a középiskola utáni további tanulmányaikhoz. A több egyetemmel kötött megállapodások lehetővé teszik a(z) Pathways számára, hogy számos kiválasztott, haladó szintű képzést nyújtson. A program a szükséges kurzusok széles skáláját tartalmazza a művészetek és a bölcsészettudományok, a társadalomtudományok és a természettudományok területén, valamint két szabadon választható kurzus közül választhat, amelyek biztosítják a gondolkodás és az elemző készségek szélességét. A kurzusok a kutatási, írásbeli, szóbeli kommunikációs és kritikai gondolkodási készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt, kiváló felkészülést biztosítva a munkára vagy a további főiskolai vagy egyetemi tanulmányokra.

Az Általános Művészeti és Tudományos kétéves (négy féléves) diplomaprogram hallgatójaként fejleszti az emelt szintű tanulmányokhoz szükséges alapvető készségeket, beleértve az egyetemi átadást és a szakmai specializációt. A program a művészetek és humán tudományok, a társadalomtudományok és a természettudományok tantárgyainak széles skáláját tartalmazza. Hangsúlyozza a fejlett kutatási és írási készségeket, a szóbeli kommunikációt és a kritikai gondolkodást, kiváló felkészülést biztosítva a munkára, valamint a további szakmai és egyetemi tanulmányokra.

Ismereteket szerezhet és ötleteket nyerhet számos tudományágban. Az interdiszciplináris megközelítések lehetővé teszik a releváns fogalmak és kérdések feltárását és összekapcsolását az egyénekkel, a környezettel és a munkahelyekkel.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések