Kulináris menedzser diploma
George Brown College
Kulcs információ
Campus helye
Toronto, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CAD 19 041 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
May 2024
* hazai tandíj | 15 190 dollár nemzetközi tandíjra. Minden díj előzetes értesítés nélkül változhat
Bevezetés
Csatlakozzon Kanada legnagyobb kulináris iskolájához, amely Toronto belvárosának szívében található. George Brown a kanadai kulináris ipar középpontjába helyezi Önt, és segít a szakács, szakács vagy kulináris menedzser sikeréhez szükséges ismeretek és technikák fejlesztésében a kétéves kulináris menedzsment diplomaprogramunkban. A bemutatók, előadások és tapasztalati tanulás megtanítja azokat az alapvető készségeket, amelyekre szüksége lesz egy sikeres karrierhez napjaink vezető éttermeiben és a kulináris ipar minden területén.
Tanulja meg a sikeres szakács, szakács vagy kulináris menedzserhez szükséges készségeket nagy tapasztalattal rendelkező iparági szakemberektől a kétéves kulináris menedzsment diploma programunkban. Ezenkívül speciális kulináris menedzsment kurzusaink megtanítják Önnek a feltörekvő kulináris trendekről, például a helyi fenntartható élelmiszerekről, táplálkozásról és nemzetközi hatásokról. Fejleszti azokat az emberek készségeit, amelyekre szüksége lesz a kulináris iparban való sikeres karrier felépítéséhez, valamint a vállalkozás vezetéséhez szükséges vezetői készségeket. Mindennek tetejébe egy egyedülálló iparági szakmai gyakorlatot is teljesít, amely lehetőséget ad arra, hogy tapasztalt szakácsokkal és iparági vezetőkkel dolgozzon együtt.
Ez a program biztosítja a Főiskolák és Egyetemek Minisztériuma (MCU) szakácstanoncképzési programjának teljes iskolai részét.
Program ütemezése
A kulináris menedzsment program ütemezése jelenleg hétfőtől péntekig működik. Ezenkívül egyes órák reggel 7 órakor kezdődnek, mások este 22 óráig tarthatnak
A terepen végzett oktatási lehetőségek
A program részeként egy 14 hetes ipari externship-et teljesít. George Brown munkaadókkal és iparági partnerekkel dolgozik azon, hogy azonosítsa a lehetséges munkatapasztalati lehetőségeket. A hallgatókat arra is bátorítják, hogy a kulináris menedzsment keretein belül szerezzenek önálló ipari munkatapasztalatot, amelyről úgy gondolják, hogy az általuk értékelt tanulási tapasztalatokat és a program tanulási eredményeit teljesíti.
Ez az értékes munkatapasztalat pedig hozzáadható az önéletrajzához. A formálisabb munkahelyi munkatapasztalat mellett a George Brown College arra törekszik, hogy valós kihívásokkal és ügyfelekkel való tanulási lehetőségeket biztosítson.
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
A(z) George Brown College nemzetközi hallgatóknak járó ösztöndíjak általában a programon belüli jutalmak, amelyek a hallgatók tanulmányi teljesítményén (és egyéb kritériumokon) alapulnak a tanulmányi program kezdete után George Brown College időpontban.
Tanterv
Kötelező tanfolyamok
1. félév | 2. félév |
|
|
3. félév – 1. adatfolyam | 4. félév – 2. adatfolyam |
|
|
* 7 hetes tanfolyam
**A gyakorlati teszt eredményei alapján előfordulhat, hogy el kell végeznie a COMM 1000 Bevezetés a főiskolai kommunikációba című részt, mielőtt továbblépne a COMM 1007-re. Előfordulhat, hogy a MATH 1000 (Matek alapok) elvégzése is szükséges lehet, mielőtt továbblépne a MATH 1102-re (Matematics for Hospitality). A COMM 1000 és a MATH 1000 nem számít az érettségihez szükséges kurzusnak, ezért az extra kurzusért díjat kell fizetni.
A program eredménye
A végzett hallgató bizonyítja, hogy képes:
- Fejlett kulináris tervezést, előkészítést és bemutatást biztosít különféle vendéglátó-környezetekhez, számos klasszikus és kortárs technikával.
- Alkalmazza az alap- és haladó élelmiszereket, valamint a sütési tudományt az ételkészítés során a kívánt végtermék létrehozásához.
- Közreműködni és figyelemmel kísérni mások betartását a jól karbantartott konyhai környezet, valamint a káros baktériumoktól és egyéb szennyeződésektől mentes élelmiszer- és italtermékek kiszolgálásában, az egészségügyi, biztonsági, higiéniai és élelmiszer-kezelési előírások betartásával.
- Biztosítsa a konyha biztonságos működését és az ételkészítés minden aspektusát az egészséges munkaterületek, a felelős konyhagazdálkodás és az erőforrások hatékony felhasználásának elősegítése érdekében.
- Olyan menük készítése, amelyek tükrözik a táplálkozással és az élelmiszer-összetevőkkel kapcsolatos ismereteket, elősegítik az általános egészséget és jólétet, reagálnak számos táplálkozási szükségletre és preferenciára, és szükség szerint foglalkoznak a speciális diéták, ételallergiák és intolerancia módosításaival.
- Alkalmazza az üzleti alapelveket és az elismert iparági költségszámítási és ellenőrzési gyakorlatokat az élelmiszer-szolgáltatási műveletekre a felelős pénzügyi működés irányítása és előmozdítása érdekében.
- Alkalmazza a fenntarthatósággal, az etikus és helyi élelmiszer-beszerzéssel, valamint az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos ismereteket az élelmiszer-készítésben és a konyhai menedzsmentben, felismerve az élelmiszer-termelésre, a fogyasztói választásra és az élelmiszer-szolgáltatási ágazaton belüli működésre gyakorolt lehetséges hatásokat.
- Válasszon és használjon technológiát, beleértve a kortárs konyhai berendezéseket is az élelmiszer-előállításhoz és -promócióhoz.
- Hatékonyan teljesít egy étel- és italkészítő és szolgáltatási csapat tagjaként, és önmenedzselési és interperszonális készségek alkalmazásával járul hozzá a vendéglátás sikeréhez.
- Stratégiák kidolgozása a folyamatos személyes és szakmai tanuláshoz, hogy biztosítsa a valutát és az ezekre való reagálást az élelmezés-szolgáltatás ágazatában feltörekvő kulináris technikákkal, szabályozásokkal és gyakorlatokkal.
- Hozzájárulni olyan marketingstratégiák kidolgozásához, amelyek elősegítik egy vendéglátó vállalkozás sikeres működését.
- Hozzájáruljon a különféle élelmiszer- és italipari műveletek üzletviteléhez, hogy vonzó munkakörnyezetet alakítson ki, amely tükrözi a szolgáltatás kiválóságát.
Karrierlehetőségek
Karriered
Lehetőségek világa vár rád, ha végzett. Csak Torontóban több mint 9000 étterem és 200 szálloda, valamint számos klub, üdülőhely, gyógyfürdő és vendéglátó-ipari cég működik. A George Brown Chef Schoolban elsajátított kulináris készségek iránt Kanadában és nemzetközi szinten is keresnek a munkaadók, Ön pedig szakácsképzésben részesül, hogy sikeres karriert építsen itthon vagy szerte a világon.
Jövőbeni tanulmányi lehetőségek
A végzettek jogosultak lehetnek közvetlenül belépni számos George Brown College programba, beleértve a kulináris művészetet – olasz, az élelmiszer- és táplálkozásmenedzsmentet (további számviteli tanfolyam szükséges), az Advanced French Cukrászdát és a Honors Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) programunk harmadik évét. . (További tanfolyamok szükségesek.)
A program végzett hallgatói a vezető nemzetközi egyetemeken haladó minősítést kaphatnak.