Kulináris menedzsment diploma (integrált tanulás)
George Brown College
Kulcs információ
Campus helye
Toronto, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 - 4 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CAD 27 067 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* hazai tandíj | 15 190 dollár nemzetközi tandíjra. Minden díj előzetes értesítés nélkül változhat
Bevezetés
Ezt a programot azért fejlesztették ki, hogy lehetővé tegye az integrált tanulást Ön, a főiskola és iparági partnereink bevonásával. Azért hozták létre, hogy megfeleljen a magasan képzett kulináris menedzsment diplomások azonnali ipari igényeinek, akik valódi konyhai tapasztalattal és szakácsképzéssel rendelkeznek.
Ebben a programban négy egymást követő félévben fogsz dolgozni egy kulináris menedzsment diplomán. Bár ezt a programot úgy tervezték, hogy ugyanazokat a tanulási eredményeket nyújtsa, mint a kulináris menedzsment (H100), Ön a 3. és 4. félévből is részesül, közvetlenül az iparral integrálva.
Az első félévben elsajátíthatja a modern konyhában való munkavégzéshez szükséges alapvető kulináris készségeket és elméleteket, valamint olyan alapvető ipari foglalkoztathatósági készségeket, mint a kommunikáció és a vendéglátás matematikája. A második félévben fejlettebb kulináris készségeket fejleszt, és bővíti étel-, bor- és kulináris kultúrával kapcsolatos ismereteit, miközben felkészül a terepen való elhelyezkedésre.
A harmadik félévben első kézből tapasztalhatja meg a kulináris ipart a rezidencia alatt a legmodernebb oktatási létesítményeinkben, a The Chefs' House-ban és a The Caféban, ahol feltörekvő csúcstehetségekkel dolgozhat, miközben a közönséget szolgálja ki. igényes városi étkezők. Ez a tapasztalat egyidejű az osztályon belüli és online elméleti alapú Chef School tanfolyamokkal, amelyek támogatják a tanulást és a fejlődést.
A negyedik félévben egy integrált 14 hetes ipari rezidens képzéssel fejezi be tanulmányait egyik vezető kulináris és vendéglátóipari partnerünknél, egyidejűleg online elméleti alapú kurzusokkal. Az online aszinkron tanulási fórum lehetőséget ad akár helyi, akár nemzetközi elhelyezkedésre.
Ez az integrált program ideális önmotivált egyének számára, akik diploma megszerzése után szeretnék növelni a kulináris iparban foglalkoztathatósági kilátásaikat.
Program ütemezése
A kulináris menedzsment (Integrált tanulás) program ütemezése jelenleg hétfőtől péntekig működik. Megjegyzés: egyes órák reggel 7 órakor kezdődnek, mások este 22 óráig tarthatnak
A terepen végzett oktatási lehetőségek
A harmadik félévben első kézből tapasztalhatja meg a kulináris ipart a rezidencia alatt a legmodernebb tanuló éttermünkben, a The Chefs' House-ban és a The Caféban.
A negyedik félévben egy integrált 14 hetes ipari rezidens képzéssel fejezi be tanulmányait egyik vezető kulináris és vendéglátóipari partnerünknél, egyidejűleg online elméleti alapú kurzusokkal.
George Brown munkaadókkal és iparági partnerekkel dolgozik, hogy azonosítsa a lehetséges munkatapasztalati lehetőségeket. A diákokat erősen ösztönzik arra is, hogy a kulináris menedzsment keretein belül szerezzenek önálló ipari munkatapasztalatot, amelyről úgy vélik, hogy az általuk értékelt tanulási tapasztalatokat és megfelel a program tanulási eredményeinek.
Ezt az értékes munkatapasztalatot hozzáadhatja önéletrajzához. A formálisabb munkahelyi munkatapasztalat mellett a George Brown College arra törekszik, hogy valós kihívásokkal és ügyfelekkel való tanulási lehetőségeket biztosítson.
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
A(z) George Brown College nemzetközi hallgatóknak járó ösztöndíjak általában a programon belüli jutalmak, amelyek a hallgatók tanulmányi teljesítményén (és egyéb kritériumokon) alapulnak a tanulmányi program kezdete után George Brown College időpontban.
Tanterv
Kötelező tanfolyamok
1. félév | 2. félév |
|
|
3. félév | 4. félév |
|
|
* 7 hetes tanfolyam
**A gyakorlati teszt eredményei alapján előfordulhat, hogy el kell végeznie a COMM 1000 Bevezetés a főiskolai kommunikációba című részt, mielőtt továbblépne a COMM 1007-re. Előfordulhat, hogy a MATH 1000 (Matek alapok) elvégzése is szükséges lehet, mielőtt továbblépne a MATH 1102-re (Matematics for Hospitality). A COMM 1000 és a MATH 1000 nem számít az érettségihez szükséges kurzusnak, ezért az extra kurzusért díjat kell fizetni.
A program eredménye
A végzett hallgató megbízhatóan bizonyította, hogy képes:
- Fejlett kulináris tervezést, előkészítést és prezentációt biztosít különféle vendéglátó-környezetekhez, számos klasszikus és kortárs technikával.
- Alkalmazza az alap- és haladó élelmiszereket, valamint a sütési tudományt az ételkészítés során a kívánt végtermék létrehozásához.
- Közreműködni és figyelemmel kísérni mások betartását a jól karbantartott konyhai környezet biztosításában, valamint a káros baktériumoktól és egyéb szennyeződésektől mentes élelmiszer- és italtermékek kiszolgálásában, az egészségügyi, biztonsági, higiéniai és élelmiszer-kezelési előírások betartásával.
- Biztosítsa a konyha biztonságos működését és az ételkészítés minden aspektusát az egészséges munkaterületek, a felelős konyhagazdálkodás és az erőforrások hatékony felhasználásának elősegítése érdekében.
- Készítsen menüket, amelyek tükrözik a táplálkozással és az élelmiszer-összetevőkkel kapcsolatos ismereteket, elősegítik az általános egészséget és jólétet, reagálnak számos táplálkozási szükségletre és preferenciára, és szükség szerint foglalkoznak a speciális diéták, ételallergiák és intolerancia módosításaival.
- Alkalmazza az üzleti alapelveket és az elismert iparági költségszámítási és ellenőrzési gyakorlatokat az élelmiszer-szolgáltatási műveletekre a felelős pénzügyi működés irányítása és előmozdítása érdekében.
- Alkalmazza a fenntarthatósággal, az etikus és helyi élelmiszer-beszerzéssel, valamint az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos ismereteket az élelmiszer-előkészítésben és a konyhairányításban, felismerve az élelmiszer-termelésre, a fogyasztói választásra és az élelmiszer-szolgáltatási ágazaton belüli működésre gyakorolt lehetséges hatásokat.
- Válasszon és használjon technológiát, beleértve a kortárs konyhai berendezéseket is az élelmiszer-előállításhoz és -promócióhoz.
- Hatékonyan teljesít étel- és italkészítő és szervizcsapat tagjaként, és önmenedzselési és interperszonális készségek alkalmazásával járul hozzá a vendéglátás sikeréhez.
- Stratégiák kidolgozása a folyamatos személyes és szakmai tanuláshoz, hogy biztosítsa a valutát és az ezekre való reagálást az élelmiszer-felszolgáló iparban feltörekvő kulináris technikákkal, szabályozásokkal és gyakorlatokkal.
- Hozzájárulni olyan marketingstratégiák kidolgozásához, amelyek elősegítik egy vendéglátó vállalkozás sikeres működését.
- Hozzájáruljon a különféle élelmiszer- és italipari műveletek üzletviteléhez, hogy vonzó munkakörnyezetet alakítson ki, amely tükrözi a szolgáltatás kiválóságát.
Karrierlehetőségek
Karriered
Lehetőségek világa vár rád, ha végzett. Csak Torontóban több mint 9000 étterem, szállodai étkező, kávézó és étkezde található, valamint számos klub és üdülőhely, gyógyfürdő és vendéglátó-ipari vállalat. A George Brownnál elsajátított készségek iránt Kanadában és nemzetközi szinten egyaránt kereslet van a munkaadók körében, Ön pedig olyan képzésben részesül, amellyel sikeres karriert építhet itthon vagy szerte a világon.
Jövőbeni tanulmányi lehetőségek
A végzettek jogosultak lehetnek közvetlenül belépni számos George Brown College programba, beleértve a kulináris művészetet – olasz, az élelmiszer- és táplálkozásmenedzsmentet (további számviteli tanfolyam szükséges), az Advanced French Cukrászdát és a Honors Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) programunk harmadik évét. .
Azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítik ezt a programot, haladó minősítést kaphatnak az Egyesült Államokban található Johnson & Wales Egyetemen és más vezető nemzetközi egyetemeken.