Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Bevezetés

Mi több, mint üzleti. Számunk bizonyítja.

A Gies College of Business több mint 100 éve szándékosan tervezte innovatív programjait, élvonalbeli tanterveit és tapasztalati tanulási lehetőségeit, hogy képessé tegye és felkészítse a hallgatókat arra, hogy a nagy ötleteket értelmes cselekvésekké alakítsák. Ez akkor fordul elő, ha a hallgatók hozzáférnek innovatív tantervi kezdeményezésekhez, kiemelkedő oktatói tehetségekhez, legkorszerűbb erőforrásokhoz, jó hírnevükhöz a munkáltatók körében és kivételes hálózati lehetőségekhez.

Manapság a Gies kar több, mint 6000 jövőbeli üzleti vezetőt készít a világ minden tájáról, hogy megvalósítsák céljaikat és biztosítsák a transzformáló vezetést a globális gazdaságban.

Névünkről

2018-ban az alumni Larry és Beth Gies nevüket és hihetetlenül támogató 150 millió dolláros ajándékot adtak az Egyetemnek - amint hivatalosan a Gies Főiskolai Főiskola lett. Ez a csodálatos lehetőség tovább növeli küldetésünket, az oktatáson túlmutató üzleti tapasztalatokat is.

A Madison Industries alapítója, elnöke és vezérigazgatójaként Larry valami különlegeset kér fel alkalmazottaitól, kollégáitól és magától. Azzal, hogy személyesen megtanulta, mennyire erős egy napi tevékenységet összekapcsolni egy nagyobb céllal, Larry most azt kéri másoktól, hogy "találják meg miért".

Jeffrey R. Brown dékán úgy véli, hogy a Főiskolai „miért” erősebb lett, mivel néhány megkülönböztető ábrázolja Larry nagylelkű ajándékát. Először tovább tovább bővítjük az üzleti innováció felkutatására és feltárására szolgáló tantervet. Másodszor, most még jobb hozzáférést biztosíthatunk az életet megváltoztató üzleti oktatáshoz. Harmadszor, további oktatókat veszünk fel, és telepítjük az erőforrásokat, amelyek az üzleti vezetők következő generációjának inspirálásához szükségesek.

Diplomás programok a Giesnél

Függetlenül attól, hogy milyen karrierlehetőséget folytat, a Gies Business rendelkezik egy olyan posztgraduális tantervvel, amely az osztálytermi, gyakorlati és vezetői tanulás megfelelő keverékét kínálja Önnek, hogy elérje konkrét karriercéljait, és versenyképesebb legyen a munkaerőpiacon. Átfogó mesterprogram-csomaggal állunk rendelkezésükre az Ön igényeinek megfelelő módon.

Valamennyi programunk – a könyveléstől a menedzsmentig és a pénzügyekig – lehetőséget kínál különböző üzleti funkciók felfedezésére, kritikus problémamegoldó készségek elsajátítására és valós vezetői tapasztalat megszerzésére. A diplomát az első naptól kezdve készen áll arra, hogy hozzáadott értéket adjon a felépítendő karrierjének.

Helyszínek

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Kérdések