Keystone logo
Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Bevezetés

Üdvözöljük a Glen Oaks Community College . Örülünk, hogy a GOCC-t választotta annak érdekében, hogy elérje oktatási céljait. Megtalál egy hihetetlenül elkötelezett oktatót és személyzetet, akik oktatási lehetőségeket és támogatási szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek növelik a teljes Glen Oaks élményét.

Választhat a diploma és a képesítési ajánlatok közül, amelyek közvetlen karrier-foglalkoztatást vagy két- és négyéves intézményekbe történő átadást eredményeznek. Regionálisan akkreditált főiskolaként az összes főiskolai kurzus teljes mértékben átruházható mind állami, mind magán főiskolákra és egyetemekre egyaránt.

A főiskola számos támogatási lehetőséget és szolgáltatást kínál az oktatási kínálatunk kiegészítésére. Ide tartoznak a Learning Commons, amely magában foglalja az EJ Shaheen könyvtárat, az Oktató és Tesztelő Központot és a Távoktatási Központot; a Fitness / Wellness Központ, a felajánlott tevékenységek, beleértve az Atlétika, a Phi Theta Kappa Honor Society, az Epsilon Pi Tau Technology Honor Society, a szakmai és társadalmi klubokat, a hallgatói kormányt és még sok más.

A Glen Oaks egy gyönyörű helyszínen található, Sherman Township dombvidékein, központi helyen, St. Joseph megyében, MI. A létesítmények modernek, jól felszereltek a legújabb technológiával és erőforrásokkal. A közvetlen oktatóterületen kívül vannak tanulási területek, élelmezési bíróság, átrium, tornaterem, szociális területek, valamint laboratóriumi és technológiai ajánlatok speciális helyszínei. A nemrégiben felépített ápolási és egészségügyi laboratóriumok a tervezés és a tanulási környezet minőségében felülmúlhatatlanok. Ezen felül, a főiskola 2017. őszén nyitott egy 106 ágyas hallgatói hallot.

A Glen Oaks hallgatói testület a régió sokféleségét és a sok egyedi oktatási célt tükrözi. A GOCC-nál lehetősége nyílik arra, hogy barátságot alakítson ki az élet minden területén élő osztálytársakkal, és növekedjen mind szakmailag, mind személyesen.

Helyszínek

  • Centreville

    Shimmel Road,62249, 49032, Centreville

    Kérdések