Keystone logo
Golders Green College

Golders Green College

Golders Green College

Bevezetés

Észak-londoni angol főiskolánk 1941-ben indult! Kiváló minőségű angol nyelvtanfolyamokat biztosítunk tengerentúli hallgatók számára, és tanárképző tanfolyamokat biztosítunk azok számára, akik angol tanárok akarnak lenni (TESOL / TEFL).

A biztonságos lakóövezetben, London észak szívében található Golders Green mindössze 20 perces metróútra van a városközponttól, ahol London számos híres nevezetessége található, mint például a British Museum, a Big Ben, a Piccadilly Circus és a Trafalgar Square. vannak. Rengeteg színház, mozi és étterem is található ott.

Megtalálhat minket a Golders Green High Road-on; egy élénk főutca két kávézó (Starbucks és Costa) felett, ahol találkozhat barátaival és élvezheti a szünetet. Egyszerűen menjen fel a lépcsőn, és megtalálja a fő recepciónkat. Óráink világos tantermekben zajlanak, korabeli ablakokkal három emeleten. A Golders Green-ben számos különféle nemzetiséget talál, amelyek sokféle konyhát és üzletet hoznak magukkal, így soha nem áll túl messze saját kultúrájától! A közelben található egy templom, egy mecset, több zsinagóga és egy buddhista meditációs központ . Számos tornatermek és szabadidős központok gyalogosan pár tenisz klub a területen, akkor biztos, hogy talál egy rekreációs, hogy illik hozzád.

Gyakran könnyű elfelejteni, hogy Londonban tartózkodik, amikor két hatalmas parkja van, mindössze 10 perces sétára a főiskolától; A Golders Hill Park és a Hampstead Heath. A Golders Hill Park parkosított területei gyönyörű növényeket mutatnak be, köztük a békés mediterrán és vízi kerteket, egy népszerű kávézót és egy pultot. A Hampstead Heath, amely csatlakozik a Golders Hill Parkhoz, London egyik legnépszerűbb nyílt területe. Gyönyörű vidék szigete.

Helyszínek

Helyszínek
  • Golders Green Road,11, NW11 8DY, Golders Green

Kérdések