Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Bevezetés

A Graduate Management Admission Council (GMAC) egy globális, küldetés-vezérelt egyesület, amely vezető diplomás üzleti iskolákban működik.

Elkötelezettek vagyunk a mindennapi munkája iránt.

Az 1953-ban alapított GMAC aktívan elkötelezett amellett, hogy fejlessze a felvételi művészetet és tudományt azáltal, hogy összehívja és képviseli az iparágot, és az osztályban legjobb termékeket és szolgáltatásokat kínál az iskolák és a diákok számára.

A diplomás menedzsment felvételi teszt (GMAT ™) vizsga tulajdonosa és adminisztrátora. Az első adminisztráció 1954-ben manapság világszerte több mint 7000 posztgraduális programra támaszkodik, és 10 új MBA-beiratkozásból 9-ben világszerte GMAT-pontszámot használnak. és több mint 200 000 jelölt évente tesz fel a GMAT vizsgát.

Más premier értékeléseink között szerepel az NMAT GMAC ™ vizsgája, a belépés az indiai és dél-afrikai diplomások menedzsment programjaiba, valamint az ügyvezető értékelés, amelyet kifejezetten az Executive MBA programok számára terveznek szerte a világon.

A Tanács székhelye az Egyesült Államokban van, irodái vannak az Egyesült Királyságban, Indiában és Hongkongban.

Elképzelésünk, küldetésünk, céljaink és értékeink: mindent megteszünk, amit csinálunk

Látomás

Látunk egy olyan világot, ahol a tehetség és a törekvés párosulhat a lehető legjobb üzleti iskolai oktatásból.

Küldetés

Küldetésünk az, hogy biztosítsuk az iskolák és a jelöltek számára az egymás felfedezéséhez és értékeléséhez szükséges megoldásokat.

Célja

Annak biztosítása érdekében, hogy a tehetség soha ne maradjon felfedezetlen.

értékek

 • Bátorság: Bátorak vagyunk, hogy megkérdőjelezzük a status quo-t.
 • Kreativitás: Ennek során kreatívnak kell lennünk a problémák megoldásában. Bátorság és kreativitás nélkül nem maradunk relevánsak.
 • Hallgatás: A bátorság és a kreativitás érdekében meghallgatjuk a piacot és az érdekelt feleket, és cselekszünk annak alapján, amit hallunk.
 • Együttműködés: A fellépés együttműködést igényel. Küldetésünket magánszemélyként vagy akár egyetlen szervezetként sem tudjuk teljesíteni.
 • Integritás: Mindenekelőtt a becsületes integritással cselekszünk az őszinteség és a méltányosság biztosítása érdekében.

Naponta élve ezeket az értékeket, igyekszünk tartós kapcsolatokat kiépíteni szervezetünkben és az oktatási közösségben mind ma, mind a jövőben.

A GMAC etikai magatartási kódexe megerősíti értékeinket, küldetésünket és jövőképünket, valamint megerősíti egymás és az érdekelt felek iránti elkötelezettségünket.

Tagjaink támogatják értékeinket és betartják tagsági politikánkat. Szervezetként erős, kreatív kapcsolatokat ápolunk és folytatunk olyan szervezetekkel, amelyek küldetései tükrözik a kiválóság iránti elkötelezettségünket az egyetemi menedzsment oktatás területén. Használjuk a vezető felsőoktatási és technológiai szervezetekkel való partnerségünket is, beleértve a Pearson VUE-t, a globális GMAT vizsga adminisztrátorokat és az ACT, Inc.-et, a GMAT vizsga kidolgozásának partnerét. Ezek a partnerségek segítenek abban, hogy páratlan értéket nyújtsunk diplomás menedzsment közösségünknek.

people, girls, women

A GMAC előnye

Nyitunk ajtót diplomás menedzsment programok és leendő hallgatók számára az egész világon.

A GMAC-nál partnerünk van veled, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megtalálja a legjobb jelölteket a programjára.

Ez a partnerség messze túlmutat a kiemelt ajánlatunkon, a Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™) vizsgán. Kínálunk kutatási és piaci intelligencia, marketing és toborzási eszközöket és programokat, világszerte elérhető szakmai fejlesztési lehetőségeket és innovatív támogatási kezdeményezéseket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk a sikerben.

Miért a GMAC? Öt jó ok

 1. A GMAT vizsga a legszélesebb körben alkalmazott értékelés a posztgraduális menedzsment felvételi esetekre az egész világon.
  A menedzsment iskolák által a menedzsment iskolák számára létrehozott és 114 országban elérhető GMAT vizsga annyira széles körben alkalmazott, mert ez a legmegbízhatóbb előrejelzője az egyetemi menedzsment tanulmányainak akadémiai sikerének. A GMAT vizsga pontszámainak elfogadása hozzáférést biztosít nagy teljesítményű és elkötelezett leendő hallgatók nagy csoportjához.

 2. A diplomás menedzsment piaci intelligencia, kutatás és betekintés páratlan.
  Elemzéseink és a GMAT tesztfelvevőink adatai, valamint a diplomásokkal kapcsolatos menedzsment oktatás iránti igény világszerte tájékoztatják az iskolákat és programokat. Ez az exkluzív információ lehetővé teszi, hogy mindent nyomon követhessen a kialakulóban lévő globális trendektől a saját legjobb kilátásainak eléréséig. Felismertük, hogy célzott és megbízhatóak, kutatásainkat olyan vezető sajtóközleményekben idézték, mint például a The Wall Street Journal, a Bloomberg BusinessWeek, a Financial Times és a China Times.

 3. Célzott toborzási eszközök és programok segíthetnek megtalálni a megfelelő jelölteket.
  Segíthetünk kapcsolattartásban, az egyének megcélzásában és a megerősített beiratkozáshoz vezető kapcsolatok kiépítésében. Akár precízen toborzunk a Graduate Management Admission Search Service (GMASS ™) adatbázisán keresztül, segítünk abban, hogy megfeleljen a programjának legmegfelelőbb jelölteknek.

 4. Marketing eszközöink és szolgáltatásaink portfóliója segít Önnek elérni és toborozni a következő osztályba tartozó legjobb jelölteket.
  Marketingkínálatunk lehetővé teszi, hogy bemutatja intézményét és programjait mindenki számára, aki érdeklődik diplomás menedzsment fokozat megszerzésében. Mutassa be a leendő hallgatókat azzal, amit kínál, hívja meg eseményekre, és tájékoztassa őket a lehetőségekről. És ha intézménye vagy programja elfogadja a GMAT vizsga lehetőségét, akkor kihasználhatja a leendő hallgatók számára még több lehetőséget, hogy megtalálják Önt, és összehasonlíthassa magát a versennyel szemben, és optimalizálja a marketingjét.

 5. Szakmai fejlődési lehetőségeink segítenek majd képességeinek élesítésében és a munkavégzésben való sikerességben.
  A GMAC-nál megértjük, hogy mi szükséges a karrierjének sikeréhez, akár felvételi veteránnak, akár csak az induláshoz. Helyszíni és online lehetőségeket kínálunk, amelyek segítenek Önnek és munkatársainak elérni a karrier céljait, jobban teljesíteni a munkát, és kibővíteni a hálózatépítési lehetőségeket a globális diplomás menedzsment oktatási közösségben. Fenntartjuk az aktuális szakmai pozíciók listáját is, amelyek a posztgraduális menedzsment oktatásban elérhetők az egész világon.

Helyszínek

 • Reston

  PO Box 2969, 20195, Reston

 • London

  PO Box 70184, WC1A 9HZ, London

  • Hong Kong

   Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd. Hong Kong Special Administrative Region, China, , Hong Kong

   • Shanghai

    Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd., , Shanghai

    • Gurugram

     405, 4th floor, Business Tower, Suncity, Sector 54, 122003, Gurugram

     • London

      BusinessBecause 20 Jerusalem Passage, EC1V 4JP, London

      • Concord

       The MBA Tour 73 Junction Square Drive, 01742, Concord

       Kérdések