Keystone logo
Groundschool London

Groundschool London

Groundschool London

Bevezetés

Az ICARUS Wings fejlett nyelvismereti edzéséről a repülőgép-személyzet számára

Az ICARUS Wings egy innovatív készlet a fejlett nyelvi jártassági kurzusok számára a teljes Groundschool London oktatói által. A három kurzust egy tapasztalt Repülőművészeti Engedélyező Oktató állította össze, aki szintén tagja a Nemzetközi Polgári Repülési Angol Szövetségnek, több éves tapasztalattal rendelkezik a repülés angol nyelvű képzésével a nagyobb európai légitársaságokkal.

Eltekintve a többi nyelvismeret-tanfolyamtól, amelyek mind tantermi alapúak, ezek a tanfolyamok mind osztálytermi, mind korszerű képzésekre oszthatók az FTD repülésszimulátorok - a Boeing 737-800 és az Airbus A320 (nyarától). Ennek a felépítésnek az az előnye, hogy a hajózószemélyzet képes reggelt tanulni a légi közlekedésben használt nyelven, és délután a szimulátorban akár 10,5 órányi munkát is megvalósítani. Ez a módszer, amely a második nyelv elsajátított neurofiziológiájában végzett évtizedes tanulmányokon alapul, növeli a diák tanulási görbéjét, ami jobb általános eredményeket eredményez.

A cél az, hogy a tanfolyam végéig a pilóták készen állnak az ICAO Nyelvismereti Vizsga minimális 4. szintjére (Operatív) való átadására. A légiutas-kísérő személyzet számára a CEF és az Oxford / Cambridge formátumban érvényes nyelvi szintet igazoló tanúsítványt kapnak. A pilóták igazolást kapnak.

Az ICARUS Wings Advanced Language Proficiency a Flight Crew által bemutatott három tanfolyam:

  • FCL * sikertelen vizsga feloldása (nyelvtudás)
  • FCL * Vizsgaelőkészítés (nyelvtudás)
  • Angol a személyzet számára

* Repülési személyzet engedélyezése

Minden tanfolyamra a hallgatók megkapják a használt tankönyv személyes másolatát. A pilóták is megkapják a "Test Your Aviation English" példányát. Minden kurzus az ő tanítványa.

Helyszínek

  • London

    Tileman House, 129 Upper Richmond Road, SW15 2TX, London

Kérdések