Keystone logo
© Shahar Regev
Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Bevezetés

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) egy multidiszciplináris intézmény, amely sokszínű hallgatói létszámmal büszkélkedhet az élet minden területéről és vallásról, valamint növekvő nemzetközi hallgatói létszámmal a világ minden tájáról. Egyedülálló akadémiai főiskolaként Jeruzsálem szívében, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egyenlő esélyeket teremtsünk minden diákunk számára, miközben ösztönözzük a sokszínűség tiszteletét. Ez magában foglalja a diákok és a helyi társadalom közötti kölcsönös megértés hangsúlyozását.

Akadémiai modellünk a képzett szakemberek új generációinak képzésére összpontosít, miközben hangsúlyozzuk a kiválóságot és az innovációt az oktatás, az egzakt tudományok és a tudományos tevékenységek terén. Alapképzési és posztgraduális képzési programok széles skáláját kínáljuk helyi nyelvünkön, valamint egyre több angol és nemzetközi programot is, beleértve az egyéni kurzusokat és diplomákat. Ezek a nemzetközi programok különféle műhelyeket, tudományos és műszaki kurzusokat foglalnak magukban. A belső karunk által oktatottak mellett rendszeresen látjuk vendégül a szakterületük nemzetközi szakértőit vendégelőadóként. Ezen túlmenően számos nemzetközi felsőoktatási intézménnyel állunk partneri kapcsolatban oktatói és hallgatói csereprogramokkal közös tanfolyamokon.

Főiskolánk idén két hibrid vagy teljesen online nemzetközi programot kínál:

 • Teljes mesterképzés (hibrid program – online, éves 10 napos sűrített klinikai periódussal): Optometriai és látástudományi mesterek, M.Optom*
 • Egyéni tanfolyam (teljesen online): Digitális képalkotás és a tárgyi kulturális örökség megőrzése

*Ez a diploma lehetővé teszi a megfelelő főiskolai végzettséggel és engedéllyel rendelkező hallgatók számára, hogy a teljes diploma megszerzésére való regisztráció nélkül vegyenek részt a tantervéből. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel nemzetközi programjainkat, és várjuk minden érdeklődését!

Campus jellemzői

  Rangsorok

  Hadassah Academic College rangot kapott Izraelben, az európai kontinensen és általában a világban különböző kategóriákban.

  Ország Rangsor

  Az ilyen típusú rangsor arra összpontosít, hogy az intézet hogyan jeleskedik a különböző tanulmányi eredmények terén. Hadassah Academic College a 28. helyen áll Izrael országában, Európában.

  Hatási rangsor

  Az ilyen típusú rangsort az alapján szervezik meg, hogy az intézet milyen hatással volt Izraelre. Ezek a hatások a közösség társadalmi, gazdasági és politikai bemutatására összpontosítanak. Hadassah Academic College a 15707. helyen áll a világon az általa kiváltott hatások alapján.

  Nyitottsági rangsor

  Hadassah Academic College a 6049. helyen áll nyílt működésében. Ez a kategória arra összpontosít, hogy Hadassah Academic College hogyan folytatja a tudományos folyamatait és ügyeit Izraelben nyíltan a világ felé.

  Kiválósági rangsor

  Hadassah Academic College a 4370. helyen áll a különböző területeken való kiemelkedő teljesítmény tekintetében. Ez magában foglalja a tanulmányi eredményeket, az idézeteket, a hivatkozásokat és egyebeket.

  Helyszínek

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések