Keystone logo
Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Bevezetés

Harvard Business School Online egyedülálló és rendkívül érdekes módszert kínál a létfontosságú üzleti koncepciók megismerésére. Bárhol is vagy a karrierjében - vagy a világban - olyan oktatási élményeket nyújtunk, amelyek segítenek elérni személyes és szakmai céljait.

A tanulók egyetértenek. Az elmúlt résztvevők közelmúltbeli felmérésében, amelyet a City Square Associates vezetett, ötből öt szerint a HBS Online megéri a befektetést.

Miért? A tanulók közössége szerint a HBS Online:

 • Felgyorsítja a karrierjét: 93 százaléka azt mondta, hogy programjaink olyan készségekkel rendelkeznek, amelyek megerősítették az önéletrajzát, míg a negyedik bejelentette, hogy a HBS Online tanfolyam befejezése után egy promóciós vagy címváltozást szerzett.
 • Célok tisztázása: A tanulók 77 százaléka azt mondta, hogy a HBS Online növelte a szakmai jövőjük tisztaságát, attól, hogy eldöntötték-e az új területre vagy iparágra való átmenet idejét az MBA folytatására.
 • Növeli a bizalmat: 90 százaléka úgy érzi, jobban bízik a munkában, és kényelmesebb üzleti döntéseket hoz. És ez a bizalom is észrevehető volt: a válaszadók 53 százaléka kapott nagyobb felelősséget a munkahelyen a HBS Online tanfolyam után.
 • Közösséget hoz létre: 63 százaléka azt mondta, úgy érezte, mintha hasonló karrier- és oktatási törekvésű, hasonló gondolkodású társaikhoz csatlakoznának.

Tanulási modellünk ezt lehetővé teszi. A HBS Online szakemberek számára az eseti alapú, aktív és társadalmi oktatási tapasztalatok nyújtásával hozza meg a döntéshozók cipőit, és felkéri Önt, hogy reagáljon a valós problémákkal, és megvitassa és vitassa meg a társaival a megoldást. .

Újraterveztük az online üzleti oktatást. Most itt az ideje, hogy újjászervezzük karrierjét.

Belépők

Beiratkozási jogosultság

 • 18 éves
 • Angol nyelvtudás
 • Elkötelezett a tanulás és a résztvevők iránt a program során

Online alkalmazás

Ingyenes

Különleges dokumentáció szükséges

Nem

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tandíj -támogatás áll rendelkezésre a Credential of Readiness (CORe) programhoz , valamint az Business Analytics , Economics for Managers és a Financial Accounting tanúsítási programokhoz. Az ezekhez a programokhoz rendelkezésre álló pénzügyi támogatási lehetőségek megtekintéséhez keresse fel a Fizetési és pénzügyi támogatás oldalt .

Öregdiák statisztika

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Cambridge

  Cambridge, Amerikai Egyesült Államok

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések