Keystone logo
Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Bevezetés

Üdvözöljük a Hennepin Technical College (HTC). Kiválasztotta Minnesota egyik legolcsóbb akadémiai intézményét, amely megváltoztatja a munkaerő és a gazdaság arculatát. A hallgatók kiváló akadémiai programokhoz férhetnek hozzá, amelyek felkészítik őket az igény és a magas fizetésű foglalkoztatási lehetőségekre. Az általános oktatás és a Minnesota Transfer Curriculum (MnTC) mellett a HTC több mint 45 programban kínál fokozatot, például gyártási és mérnöki technológiák, gyakorlati ápolás, fogorvosi asszisztens és bűnüldözés területén.

Műszaki oktatási programjaink hosszú távú karrierlehetőségeket teremtenek. Az osztályokat napi és esti órákban kínálják a Brooklyn Park és az Eden Prairie egyetemen, virtuális oktatási programjainkon kívül. A HTC oktatásának minőségét gazdák gazdagítják, akik a saját területükön szakemberek. A HTC egyre növekvő sokszínű hallgatói szolgálatot nyújt gondoskodó környezetben. A HTC egy olyan hely, ahol az alkalmazottak és a karok tudják a nevét, beszélnek veled a folyosón, és mindenekelőtt törődnek veled és a sikerével.

Dinamikus partnerségeket alakítottunk ki az iskolakerületekkel, a törvényhozókkal és a magániparban. Ezek a partnerségek elősegítik a főiskolát a középiskola utáni oktatás lehetőségeivel (PSEO), beiratkozással, hallgatói kitartással, befejezéssel és az elhelyezéssel. A HTC folyamatos kapcsolatot tart fenn öregdiákunkkal. Alumni hallgatóink továbbra is aktívak maradnak az egyetemen, kihasználva karrier központunkat és az egész életen át tartó tanulás lehetőségeit. Csatlakozzon hozzánk, és hagyja, hogy gyújtsa meg karrierjét.

Hennepin Technical College - a lehetőségek meggyújtása a fejlett technológián, vezetésen és sokrétű közösségeken keresztül.

Helyszínek

  • Brooklyn Park

    Brooklyn Boulevard,9000, 55445, Brooklyn Park

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések