Keystone logo
Henry Ford College

Henry Ford College

Henry Ford College

Bevezetés

wrjg

Henry Ford College (HFC) egy nyilvános kétéves főiskolai található Dearborn, Michigan. A Főiskola, alapítva 1938, Által akkreditált North Central Association of főiskolák és iskolák, valamint a Michigan Bizottság College Akkreditációs. Az iskola eredeti neve Fordson Junior College, amikor megnyitotta kapuit 1938-ban. Később, a testület elfogadta a nevét Dearborn Junior College 1946. Ez lett Henry Ford Community College 1952-ben nevezték el a Henry Ford Kereskedelmi Iskola, amely zárt, és vagyontárgyait a Dearborn Public Schools Board of Education. A 2014. május Főiskola átkeresztelték Henry Ford College.

HFC elkötelezett a hallgatók felkészítése a gyorsan változó világban, és a munkahelyén, amely több mint 120 munkatársa fokozat, karrier intézmény átadása programokat. Ezen túlmenően, a College kínál Bachelor diploma Science Kulináris és Vendéglátás Tanulmányok, valamint 3 + 1 program az egyetemi partnerekkel. HFC is specializálódott szabott munkaerő-fejlesztő képzés az üzleti és az ipar. A Kollégium által akkreditált Felsőoktatási Bizottság. Alapítása óta 1938-ban, HFC már az átjáró több ezer diák, akik megfizethető, magas színvonalú középfokú oktatásban.

HFC kínál osztályok két egyetemen található Dearborn. HFC„S főépületben található, a délnyugati sarkában Ford Road és örökzöld északra, a University of Michigan-Dearborn egyetemen. Az East Campus otthont HFC„S Michigan Technical Education Center (M-TEC), és a state-of-the-art Nursing épületben. East Campus található Schaefer Road északra Rotunda.

Helyszínek

  • Detroit

    5101 Evergreen Rd. Dearborn, MI 48128, Detroit

    Kérdések