Keystone logo
Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Bevezetés

A Hong Kong Design Institute ( HKDI ) a VTC Csoport egyik vezető tervező intézménye. Kiváló színvonalú oktatást biztosít a tudás és a professzionalizmus ápolására, a feltörekvő tehetségek ápolására, akik megalapozzák a kreatív iparágakat Hongkongban.

HKDI tervezési oktatásban szerzett több éves tapasztalattal rendelkezik, és összefogja tervezési osztályának erősségeit - Építészet, Belsőépítészet és Terméktervezés, Kommunikációtervezés, Digitális Média, Divat és Képtervezés -, hogy több mint 20 tervezési programot biztosítson. Rendkívül rugalmas az artikuláció és a felsőfokú oktatás terén, HKDI hároméves egyetemi diplomát kínál a hallgatóknak Pathway a felsőfokú diplomától az Egyesült Királyság neves egyetemeinek felajánlott egyéves alapképzésig.

HKDI „gondolkozz és csinálj” megközelítést alkalmaz kortárs tanterve és a helyi és nemzetközi tudományos és ipari partnerekkel folytatott aktív együttműködés révén. A diákok lehetőséget kapnak gyakorlati tapasztalatok megszerzésére és globális csereprogramokban való részvételre, hogy bővítsék látókörüket, miközben fokozzák kreatív gondolkodásukat és társadalmi érzékenységüket.

Dinamikus tanulási környezet

A HKDI a 2010/11-es tanévet díjnyertes új campusában, Tiu Keng Lengben kezdte. Az egyetem célja, hogy a legdinamikusabb tanulási környezetet biztosítsa a minőségi tervezési oktatáshoz.

Minőségi programok és hallgatói támogatás

Tantervünket az iparág vezetőinek közreműködésével állítottuk össze, hogy biztosítsuk annak relevanciáját és reagálását az iparági fejleményekre. HKDI programok minőségét a Hongkongi Akadémiai és Szakképesítési Akkreditációs Tanács biztosítja.

Diákjainknak és öregdiákjainknak karrierfejlesztési tanácsadó és támogató szolgáltatásokat nyújtanak. A neves tengerentúli egyetemekkel kötött artikulációs megállapodások révén a HKDI felsőfokú végzettségűek helyben folytathatnak felsőfokú képzéseket, és egy vagy két éven belül diplomát szerezhetnek.

Kreativitás cselekvésben

A (z) HKDI átfogó tervezési programjai kreatív gondolkodást és döntéshozatali készségeket, kulturális érzékenységet és globális perspektívát fejlesztő tevékenységeket tartalmaznak. A HKDI tapasztalat a „gondolj és csinálj” megközelítésen alapul, amely lehetővé teszi, hogy fejleszd a design iránti szenvedélyedet, miközben átadod a sikerhez szükséges készségeket és ismereteket.

Értékes választás a sikerhez

A design kifizetődő és kiteljesedő karriert kínálhat. Szeretettel várjuk Önt a (z) HKDI család tagjává.

Helyszínek

  • Hong Kong

    Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

    Kérdések