Keystone logo
Hudson County Community College

Hudson County Community College

Hudson County Community College

Bevezetés

Ról ről Hudson County Community College

Hudson County Community College egy nyilvános, átfogó városi közösségi főiskola, amely elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú, megfizethető, hozzáférhető és közösségközpontú programokat kínáljon. A HCCC hallgatói két egyetemen folytathatják a kurzusokat, mindkettő a tömegközlekedési csomópontok közvetlen közelében található.

A Főiskola Hudson megye lakosait és vállalkozásait szolgálja ki, amely Amerika egyik legsűrűbben lakott és etnikailag legsokszínűbb területe. Diákkörünk Hudson megye felépítését tükrözi: valamivel több mint 50%-a spanyol, körülbelül 16%-a afro-amerikai, 11%-a fehér és 8%-a ázsiai-amerikai/csendes-óceáni szigetlakó. A HCCC hallgatók több mint egyharmada az Egyesült Államokon kívül született, és közel 105 különböző országot jelentettek születési helyként. A Főiskola hallgatóinak 60 százaléka nő.


A 2011 őszi félév rekordszámú, több mint 9400 diák felvételével kezdődött, akiknek 97%-a diplomát keres. A HCCC hallgatói szemeszterenként több kreditórát vesznek fel, mint valaha, és a teljes munkaidős egyenértéket tekintve a College a nyolcadik legnagyobb közösségi főiskola New Jerseyben. 2011 májusában a Főiskola valaha volt legnagyobb végzős osztálya – több mint 1000 diák!

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

Az elmúlt néhány évben a HCCC soha nem látott mértékben növelte tanfolyami kínálatát, központi tanácsadó programot hozott létre, átszervezte a hallgatói tevékenységet és a kormányzati programokat, valamint bővítette létesítményeinek számát és minőségét. A nappali és esti órák mellett a Főiskola heti hét napos oktatást biztosít, és online tanfolyami kínálata teljes mértékben megvalósult.

A HCCC-t teljes mértékben akkreditálta a Közép-állami Főiskolák és Iskolák Szövetségének Felsőoktatási Bizottsága. Az egyéb akkreditációk közé tartozik a Mérnöki Technológiai Akkreditációs Tanács Technológiai Akkreditációs Bizottsága; a National League for Nursing Akkreditációs Bizottsága; és a Légzőszervi Ellátás Akkreditációs Bizottsága.

Hudson County Community College már régóta ismert Kulináris Művészeti Intézetéről. A díjnyertes, országosan elismert CAI tanterv egyike annak a két programnak a New York-i régióban, amelyet az Amerikai Kulináris Szövetség Akkreditációs Bizottsága akkreditált. A CAI-hallgatók egy szemesztertől egy évig terjedő bizonyítványokat, valamint kétéves társult diplomákat szerezhetnek. A Fairleigh Dickinson Egyetemmel kötött megállapodás lehetővé teszi a CAI hallgatói számára, hogy alap- és mesterképzést szerezzenek, miközben továbbra is a HCCC Culinary Arts Institute helyiségeiben tanulnak. A CAI tanúsítványt és AAS-programokat is biztosít a vendéglátás menedzsment területén.

A HCCC Közösségi Oktatási Osztálya a CAI-val együttműködve és számos helyi közösségi alapú csoporttal együttműködve képzést, munkára való felkészültségi/életvezetési oktatást és bizonyítványvizsgát biztosít, hogy segítse a nőket és családjaikat az önellátásban. és kielégítő és eredményes életet élni.

A Főiskola Üzleti és Ipari Központja (CBI) arra törekszik, hogy a Hudson megyei közösség számára szakképzett és képzett munkaerőt biztosítson, amely lehetővé teszi a terület virágzását, valamint oktatási órákat és programokat fejleszt és tart, hogy kielégítse a vállalkozások, szervezetek és szervezetek tanulási igényeit. magánszemélyek.

Amellett, hogy az egyik legkiterjedtebb pénzügyi segélyprogramot kínál, a Hudson County Community College Alapítvány ösztöndíjakat is biztosít az arra érdemes hallgatóknak. A HCCC Alapítvány 1,25 millió dolláros ösztöndíjat ítélt oda több mint 1000 diáknak.

Fedezze fel a HCCC-t

A(z) Hudson County Community College (HCCC) szerint két szó jut eszébe: tudományos kiválóság. A HCCC-nél a magas színvonalú oktatás biztosítása a legfontosabb feladatunk. A HCCC tanulmányozása során azonban két másik szó is eszébe jut: kényelem és megfizethetőség. Gyönyörű városi Journal Square campusunk (fő campusunk) kényelmes helyen, Hudson megye szívében található, kevesebb mint 20 percre New York városától és a Newark Liberty nemzetközi repülőtértől, és könnyen megközelíthető PATH-on, vonaton vagy busszal. Ha már az egyetemen van, látni fogja, milyen egyszerű a közlekedés. Négy műholdas campusunk stratégiai helyen található Hudson megyében, így bárhol is van, hozzáférhet campusainkhoz és programjainkhoz.

Az ütemterv szerint járjon be a főiskolára

A HCCC-nél megkönnyítjük a bizonyítvány vagy diploma megszerzését azáltal, hogy több mint 300 nappali, esti és hétvégi kredit és nem kredit tanfolyamot kínálunk, amelyek illeszkednek az ütemtervéhez és a költségvetéséhez. Osztálylétszámaink kicsik, átlagosan 18:1 tanuló/tanár arány garantált egyéni figyelem. Ha nehézséget okoz számodra az egyetemre érkezés, online képzéseket is kínálunk. Bármi legyen is az életstílusa, segítünk olyan ütemtervet felállítani, amely az Ön idővonalán, költségvetésén és életén belül működik.

A legjobb az egészben, hogy a HCCC-nél több mint 60 diploma- és bizonyítványprogram közül választhat, beleértve a zászlóshajó kulináris és ápolási programjainkat. Sok diákunk úgy dönt, hogy a HCCC elvégzése után továbbtanul; mind a Fairleigh Dickinson Egyetem, mind a New Jersey City Egyetem elfogadja a HCCC hallgatók áthelyezését négyéves és mesterképzési programjaikra, és mindkettő ösztöndíjcsomagot kínál.

Megfizethetőség és rugalmasság

Tudjuk, milyen drága lehet egy főiskolai oktatás, de úgy gondoljuk, hogy a HCCC a legjobb ár-érték arány. Kellemesen meg fog lepődni, amikor megtudja, hogy a HCCC megfizethető tandíjakat kínál a környéken. És tudta, hogy nappali tagozatos hallgatóink 80 százaléka kap anyagi támogatást? Tapasztalt tanácsadóink minden hallgatóval egyénileg dolgoznak, segítik a pénzügyi segélycsomagok, részmunkaidős munka és ösztöndíjak megtalálását, hogy csökkentsék a főiskolai tanulmányok költségeit. Speciális tandíj-támogatást és/vagy felmentést is kínálunk veteránok és munkanélküliek számára. Biztosak akarunk lenni abban, hogy bárki, aki részt kíván venni a HCCC-n, ne engedje meg magának , hogy ne vegyen részt a HCCC-n.

Miután felfedezte a HCCC-t, látni fogja, hogy egyértelműen ez az első választás az Ön oktatásához.

Helyszínek

 • Jersey City

  70 Sip Avenue, 07306, Jersey City

 • Union City

  4800 John F. Kennedy Boulevard, 07087, Union City

  • Union City

   Online, 07087, Union City

   Kérdések