AAS a konyhaművészetben
Hudson County Community College
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Jersey City, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
USD 149 / per credit *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* lakosonként hitelenként; 298,00 USD hitelenként nem rezidensek számára; Nemzetközi vagy államon kívüli hitelenként 440,00 USD
Bevezetés
Ez a szak átfogó, kétéves képzést biztosít a kulináris művészetekről, felkészítve a hallgatókat a belépő szintű éttermi és étkezési pozíciókra, mint szakácsok, állomásszakácsok, sous-szakácsok, pékek és éttermi vezetők. A kötelező tanfolyamok bemutatják a hallgatóknak az étkezési szolgáltatások minden aspektusát, beleértve az ételkészítést, a táplálkozást, a beszerzési eljárásokat, az étlap tervezését, a felszerelést és az asztali kiszolgálást. A 600 órás externancia kiváló éttermekben és szállodákban képzi a hallgatókat. A HCCC 2005-ben megnyílt Kulináris Művészeti Intézete elegáns étkezővel, modern oktató konyhákkal és tantermekkel van felszerelve.
Freddie házasság / Unsplash
Culinary Arts AAS általános oktatási követelmények
- ENG-101 Főiskola I. összetétele
- ENG-102 College Composition II vagy ENG-103 Technical Report Writing
- CSC-100 Bevezetés a számítógépekbe és a számítástechnikába
- 2 kurzus a társadalomtudományi és / vagy a humán tudományok közül választható
- ENG-112 Beszéd
- HUM-128 Élelmiszerek és kultúra
Culinary Arts AAS fő követelményei
- CSS-100 főiskolai hallgatók sikere
- CAI-114 Asztali szolgáltatás I
- CAI-115 Élelmiszer-higiéniai és kulináris elvek
- CAI-117 Konyhai készségek I
- CAI-118 kamra és reggeli főző
- CAI-119 Bakeshop I
- CAI-121 termékazonosítás és vásárlás
- CAI-127 Konyhai készségek II
- CAI-128 Bevezetés a Garde Mangerbe
- CAI-129 Bakeshop II
- CAI-214 Advanced Table szolgáltatás III
- CAI-125 Externship I
- CAI-217 Advanced Kitchen - Nemzetközi
- CAI-218 köztes Garde Manger
- CAI-224 Advanced Table szolgáltatás IV
- CAI-225 externship III
- CAI-227 Haladó Konyha-Klasszikus
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Vegyük a CAI-210 CAI-223 vagy BIO-201;
- CAI-210 menü és létesítmények kialakítása
- CAI-223 Élelmiszerek, italok és munkaerőköltség-ellenőrzés
- BIO-201 gyakorlati táplálkozás