Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Bevezetés

Üdvözöljük az online tanulásban. Üdvözli a ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe a gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó oktatók és rokon szakemberek online továbbképzésének és szakmai fejlődésének megbízható forrása. A pszichológiára és a speciális igényekre specializálódott kurzusainkat a szakterületük vezető szakemberei fejlesztették ki és tanítják. Szervezetként az a célunk, hogy a legmagasabb színvonalú, folyamatos szakmai fejlődés révén segítsünk minden gyermeknek abban, hogy teljes potenciálját kiaknázza.

Minden kurzusunkat felhasználóbarát és legkorszerűbb technológiával bonyolítjuk le, így Ön határozza meg, hogy mikor és hol szeretne tanulni. Kurzusaink gyakorlati fókuszúak, és a valós életből fakadó problémákkal foglalkoznak, amelyekkel a pedagógusok szembesülnek. A legújabb kutatások felhasználásával a legfrissebb információkat felgyorsítjuk az osztályterembe. ICEP Europe elkötelezett a kiváló oktatás iránt; elkötelezett munkatársaink és innovatív online tanulási környezetünk lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi oktatást nyújtsunk, amely változást jelent.

Egyetemi kurzusaink világszínvonalú tandíjjal, erős akkreditációval és együttműködéssel rendelkeznek, és speciális képesítést adnak a speciális oktatási igények terén. Fejlessze mélyreható szakértelmét, önbizalmát és kompetenciáját az East London Egyetemmel, a Dublin City Egyetemmel vagy a Hibernia College-val közösen folytatott kurzusaink egyikével.

73630_AboutUs2.jpg

Képzelje el, hogy beiratkozik egy olyan osztályba, amely akkor találkozik, amikor megfelel az időbeosztásának, és illik az elfoglalt, idővel sújtott életmódjához. Képzelje el, hogy nemcsak a témakörében folyó kutatás és gondolkodás hatalmas tárházához fér hozzá, hanem egy oktatóval is rendelkezik, aki eligazítja és megkönnyíti, amikor saját tempójában tanulja meg, amit meg kell tanulnia. Most képzelje el, hogy ez megtörténik otthonában, irodájában vagy bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező helyen.

ICEP Europe rugalmas online tanulási megoldásokat kínál, amelyek testreszabottak a gyerekekkel és fiatalokkal való munka kihívásaival szembesülők különféle egyéni igényeihez. ICEP Europe kurzusai demisztifikálják, de hűek maradnak a terület legújabb tudományához, és gyakorlati és releváns megoldásokat kínálnak. Mindenki számára készültek, akinek bevált módszertanokat kell elsajátítania az egyéni helyzetek kezeléséhez munkanapján vagy otthoni helyzetében.

Helyszínek

  • Kildare

    ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések