Keystone logo
IHM Business School

IHM Business School

IHM Business School

Bevezetés

IHM Business School nyílt tanfolyamokat, haladó oktatási programokat és vállalatspecifikus tanulási programokat kínál. A programok köre mind a vállalatokat, mind az egyes szakembereket megcélozza, akik üzleti érzékük javításának módját keresik. A tantárgyak a marketing és az értékesítés, a vezetés, a menedzsment, a kommunikáció, a pénzügy és az üzleti gazdaság között vannak.

IHM Business School elkötelezett a svéd kereskedelem és ipar versenyképességének növelése iránt. Keverjük össze a gyakorlatot, az elméletet és a digitális tanulási elemeket, hogy az oktatás releváns és hatékony legyen a dolgozó szakemberek számára.

A stockholmi, göteborgi és malmöi egyetemeken elérhető összes tanfolyamot és programot svéd nyelven tartják. Számos tanfolyam és program online is elérhető. A vállalati testreszabott tanulás angol nyelven érhető el.

Egy állami ügynökség elismeri, hogy az IHM Business School az egyetemi szintű tanulási eredmények szolgáltatója. Ez egy magán, független iskola, amelynek teljes tulajdonosa az nonprofit alapítvány, az IHM .

Helyszínek

 • Gårda

  Fabriksgatan,25, 412 50, Gårda

  • Kungsholmen

   Warfvinges väg,39, 104 25, Kungsholmen

   • Malmö

    Norra Vallgatan,102, 211 21, Malmö

    Kérdések