Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Bevezetés

Az ITE-n arra törekszünk, hogy a tanulás mind élvezetes legyen, mindazonáltal releváns a jövőbeli karrierje szempontjából. Ezt úgy tesszük, hogy jövendő munkahelyét az egyetemeinkre visszük. Mivel az iskolából a karrierbe való átmenet nagyszerű, megpróbáljuk azt gördülékenyebbé tenni azáltal, hogy tanfolyamainkat Önt szem előtt tartva tervezzük meg.

Az ITE közel 100 tanfolyamot kínál három korszerű főiskolán. Ezek a kurzusok karrier klaszterekben vannak csoportosítva - Alkalmazott és egészségtudomány, Üzlet és szolgáltatások, Tervezés és média, Elektronika és InfoComm technológia, Mérnöki munka és vendéglátás. Szakmánk által elismert bizonyítványok ezeken a készségterületeken segítették a diplomásoknak és a felnőtt tanulóknak jobb munkalehetőségeket és előrelépést.

A Nitec és a magasabb Nitec szintű tanfolyamok mellett Diploma szintű tanfolyamokat is kínálunk. Jelenleg három műszaki diploma tanfolyamunk van, rangos tengerentúli intézményekkel együttműködve, és 24 ITE Work-Study Diploma, amelyeket ipari partnereink és az ITE közösen fejlesztenek és vezetnek.

Annak érdekében, hogy több Pathways és szélesebb választási lehetőségeket nyújtsunk a készségek előrehaladásához, megnöveltük a magasabb Nitec tanfolyamok spektrumát és a gyakornoki kurzusok számát. Azt is lehetővé tettük, hogy azok, akik érdeklődést és alkalmasságot tanúsítanak, csatlakozzanak egy tanfolyamhoz a korai felvételi gyakorlatunk révén. Mindezt úgy tettük meg, hogy az új hallgatók és az ITE diplomások egyaránt várják készségeik fejlesztését, a tanulási stílustól függetlenül.

Helyszínek

  • Singapore, Szingapúr

Kérdések