Élelmiszer-technológia
Instituto Politécnico de Viseu
Kulcs információ
Campus helye
Viseu, Portugália
Nyelvek
Angol, Portugál
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Oct 2023
Bevezetés
Célok és készségek
Tervezzen, tervezzen és hajtson végre önállóan vagy irányítással a technológiai gyártási folyamatok és nyersanyagok, valamint a termelés minőség-ellenőrzése és biztonsága, készletgazdálkodás, valamint az élelmiszerek fizikai-kémiai és mikrobiológiai elemzése az agrár-élelmiszeriparban. Értelmezze és koordinálja a fogyasztói elvárásokat és a regionális / nemzeti piacot az új élelmiszerek fejlesztése során.
Fő tevékenységek
Koordinálja az élelmiszer-gyártás technológiai folyamatait kiváló irányítás mellett;
Az élelmiszer-feldolgozással kapcsolatos gyártási folyamatok kezelése kiváló irányítás mellett;
Fizikai-kémiai és mikrobiológiai vizsgálatokat végezzen a nyersanyagokon és a végterméken;
Az élelmiszer-termelés minőség-ellenőrzésének kezelése kiváló irányítás mellett;
Monitorozza a kereskedelmi és ipari hidegeket;
Javítani kell a vállalat meglévő technológiai folyamatait.
Tervezze meg az egészséges ételek összetételét;
Tervezzen új regionális élelmiszertermékeket;
Tiszteletben tartani és betartatni a higiénia, biztonság és egészség alapvető szabályait, és elkerülni a baleseteket;
Az élelmiszeripar szennyvizeinek és maradványainak ellenőrzése;
A csapatok és felszerelések integrált kezelése és felügyelete.