Páciens és sütőipari bizonyítvány
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Kulcs információ
Campus helye
Mariano Moreno, Argentína
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Feb 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Ez a program magában foglalja az olyan technikák gyakorlati oktatását, mint a különböző péksütemények elkészítése, az alapvető péksütemények, az alapvető süteménygyártás és a kenyérgyártás. Ahogy a diákok magabiztosabbakká válnak, a korábbi órákon elsajátított készségeikre építve egyre összetettebb süteményeket és desszerteket és végül teljes desszert menüt készítenek.
A program kiegészül az ételkészítés minőségi szempontjaival, beleértve a higiéniát, a termékek azonosítását, a beszerzést és a költségek ellenőrzését. Az Intézet átfogó, egymást követő tanulmányokat kínál a sütés és péksütemények alapjairól, amelyek szükségesek ahhoz, hogy középszintű pozíciókba lépjenek be az iparba.
A második félévben a hallgatók szakmai gyakorlatot végeznek, részt vesznek a tényleges közétkeztetési műveletekben, felkészülve jövőbeli karrierjükre. A lehetséges helyszínek közé tartozik az intézet saját étterme, a L´Ecole, vagy az üzemeltetett gyakorlati oktatási létesítmények, szállodák, éttermek, vidéki klubok, üdülőhelyek, kaszinók, gyógyfürdők és élelmiszer -szolgáltatók.
Miután befejezte a bizonyítványt a cukrászdában és a sütésben, a diákok felkészültek és alkalmasak arra, hogy belépjenek az élelmiszer -szolgáltató iparba, vagy folytathassák az Applied Science fokozatot a cukrászda és sütés területén, elősegítve oktatási céljaikat és karrierlehetőségeiket. A tanúsítási program során megszerzett összes kredit átkerül a következő fokozatba.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Olasz süteményprogram
- Parma, Olaszország
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Svájci Nagydiploma cukrász- és csokoládéművészetből
- Port-Valais, Svájc